- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
günaydın güzellikleryaz gelince haftanın bitmesine kaç gün kaldı diye yaşamaya başlıyorum siz de mi öylesiniz
dün yedklerim
öğlen 12:30 2 adet fırnıda karnıyarık+ayran
akşam 19:15 1 ızgara levrek+salata+helva
bugün
sabah 07:45 1 yumurtalı kk
Afiyet olsun veeee nesen daim olsun maşallah desinler nazar drgmesin. Karataya baslayali 4gunum ama karnim siskin degil sabah tartida da fazla ciktim onuda 3gundur kabiz olmama veriyorum zeytinuagini yesilligi artirirsam cozulur sanirim bu sorundagünaydın güzeller ^_^
bugün hava çok güzel. içim kıpır kıpır.
Yasemin çayım demleniyor mis gibi yasemin koktu odam.
09:30
2 Pastırmalı yumurta KKK
(2 gündür kayısı ve meyve yemiyorum).
limonlu su
dün kurstan çıktım eve 21:30'da gelebildim. şirkette fırında biftek var diye yemek yapmadım, yanına salata ve yoğurt yiyeceğim. sanırım bugün 3 öğün yapacağım çünkü dün akşam uyumaya yakın acıktığımı hissettim sanki...
- bugün bir de yürüyüşüm olacak inşallah.
- sassy su yapamadım bir türlü. taze nane bulamıyorum koskoca Kadıköy'debugün niyetim şu işi de halletmek.
- bugün aşçı teyzemiz bana "Bu yazın fiti de, hiti de sen olacaksın, ne güzel çıktı belin ortaya" dedi. değmeyin keyfime
Merhaba arkadaşlar. Ben de 14 marttan beri diyetteyim 7 kg verdim 66.7 idim şimdi 60(günde 3 öğün beslenerek verdim) 7 kg daha vermek istiyorum ve bunu sağlıklı bir şekilde yapmak istiyorum. Günde 2 öğün mantıklı geliyor bana. zaten hiçbir zaman 6-7 öğün mantıklı gelmemişti. Karatay beslenme düzenini araştırdım kendisinin yazılarını okudum Canan hocayı tv de dinledim şimdi kitabını okuyacağım..
Benim en büyük sorunum ben yumurta sevmiyorum kahvaltıda yumurta yemiyorum.
bugün kahvaltımda
marul-maydanoz
yarım çay bardağı ceviz
lor peyniri (en doğal peynir olduğnu düşünüyorum hemen bozuluyor)
zeytin ve domates yedim.
günaydın, afiyet olsun.
aynı durum bende de var ^_^ şafak sayar gibiyim
günaydın güzeller ^_^
2 Pastırmalı yumurta KKK
limonlu su
dün kurstan çıktım eve 21:30'da gelebildim. şirkette fırında biftek var diye yemek yapmadım, yanına salata ve yoğurt yiyeceğim. sanırım bugün 3 öğün yapacağım çünkü dün akşam uyumaya yakın acıktığımı hissettim sanki...
- sassy su yapamadım bir türlü. taze nane bulamıyorum koskoca Kadıköy'debugün niyetim şu işi de halletmek.
- bugün aşçı teyzemiz bana "Bu yazın fiti de, hiti de sen olacaksın, ne güzel çıktı belin ortaya" dedi. değmeyin keyfime
:
bana da az önce hademe abla hocam siz yeni atamasınız di mi dediben de 31 yaşındayım 8. yılım dedim kadına bir içten sarılasım geldi ki sormayın
ne hoş söz öle hit ve fit..Acaba ıkı sözcüğü birarada duyabilecek miyim ?günaydın güzeller ^_^
2 Pastırmalı yumurta KKK
limonlu su
merhaba sevgili arkadaşlarım ;
Dün yine izin aldım evde dinlendim ama nafile..Yeniden doktor yolu gözüktü bana. Öksürmekten hiçbir şeye bakamaz oldum. Nasıl bünye var anlamadım..
Sabah sadece 1 yumurta ve karabuğday haşlaması yoğurt yedim..Vücudum aldığım ilaçlardan ödem tutmuş durumda elim ayağım şiş resmen..Bugün tartıldım yeniden 80 olmuşum ne güzel 79'u görmüştüm. Amâ önce sağlık bir iyileşsem daha çok dikkat edicem..Tabı bu kilo artışını her sabah yediğim bol meyveye bağlıyorum. Sanırım oda olmasa iyiden hastalanacakmışım. Herkes iyidir inşallah.. öpüyorum hepinizi..
Afiyet olsun veeee nesen daim olsun maşallah desinler nazar drgmesin. Karataya baslayali 4gunum ama karnim siskin degil sabah tartida da fazla ciktim onuda 3gundur kabiz olmama veriyorum zeytinuagini yesilligi artirirsam cozulur sanirim bu sorunda
sorma canım çocuklarda fıttırdı hiçbir ders yapmak istemiyor
ee haklılar insanın kırlarda hoplayıp zıplaması geliyorAllah yardımcın olsun
bana da az önce hademe abla hocam siz yeni atamasınız di mi dediben de 31 yaşındayım 8. yılım dedim kadına bir içten sarılasım geldi ki sormayın
Dün yine izin aldım evde dinlendim ama nafile..Yeniden doktor yolu gözüktü bana. Öksürmekten hiçbir şeye bakamaz oldum. Nasıl bünye var anlamadım..
Sabah sadece 1 yumurta ve karabuğday haşlaması yoğurt yedim..Vücudum aldığım ilaçlardan ödem tutmuş durumda elim ayağım şiş resmen..Bugün tartıldım yeniden 80 olmuşum ne güzel 79'u görmüştüm. Amâ önce sağlık bir iyileşsem daha çok dikkat edicem..Tabı bu kilo artışını her sabah yediğim bol meyveye bağlıyorum. Sanırım oda olmasa iyiden hastalanacakmışım. Herkes iyidir inşallah.. öpüyorum hepinizi..
ne hoş söz öle hit ve fit..Acaba ıkı sözcüğü birarada duyabilecek miyim ?
Canım öksürük için babymom keçinoynuzu pekmezi kullanmıştı birde kedi galiba gerçi o göbeği için miydi hatırlamıyorum dermişim:) neyse öhömm bir denesen sen de gugıl amcaya bir sor bakim
merhaba aramıza hoşgeldinizSelam herkese, ben karatayın bütün kitaplarını aldım okudum ama bir türlü uygulamaya geçemiyodum sizlerin güzel yazılarını da okuyunca motive oldum benim de bi tuzum olsun hem motive oluyorum hem de motive edeyim dedim yazmaya karar verdim:) şu an tam 65 kiloyum hedefim 50li kilolara ulaşmak bir haftadır her öğünü bir ekmekle kapattım ve aç kalmadım ayrıca akşam yemeğinden sonra bi şeyler atıştırmadım kendimi diyete hazırladım yarın tam anlamıyla başlıyorum gün gün yazmaya çalışıcam ve haftalık raporlar vericem bir hafta boyunca naptım kaç kilo verdim hepimize bol şanslaar :)
evet canım 1 yıldır kullanıyorumGünaydın canim dunde merak ettim peynir ile yesilligin aradindaki neiki gundur bakıyorum cozemedim
Hosgeldin
Afiyet olsun
Bacak mi dedin bacaklar mi ibceldi waowww
Afiyet olsun ablam ayrica omega kullaniyormusun metak ettim
afiyet olsunKızlar dün akşam ekmeksiz közlenmiş patlıcandan yaptığım karnıyarık+ cacık (nane ve az zeytinyağı) + birazcıkta fava yedim sonrasında 20 dk da eşim yürüyüş yapalım dedi yürüyüş yaptık, sabahta atıştırdım yumurta haşlamadımAsansör kullanmıyorum artık, dün akşam ve sabah asansör kullanmadım. Asansör bozuk eşim sabah 1. katla zemin kat arasında kalmış hoplamış zıplamış indirmiş asansörü ben de hareket etmiş oldum
sabah sabah duyulacak en güzel sözlergünaydın güzeller ^_^
2 Pastırmalı yumurta KKK
limonlu su
hoca sıkılmış meyve lere karşı ama bir kahve fincanını geçmeyecek kadar arada bir içebilirsiniz diyor,,,senin sağlık sorunu olduğuna göre sabahları kahvaltıda iç ama hergün enz az 5 km ye eşit spor yap ki erisin kg vermeni etkilerben tam gaz devam edıyorum abla ve ıncelmeler var cok sukur kucuk gelen bluzum dun gıydım buyuk gelmeye basladıyanlız bır sorum olacak benım yumurtamda catlama sorunu var ve incir havuc suyu karısımı ıyı dıyorlar nasıl yapayım bilemedim senın fıkrın nedır
sorma canım çocuklarda fıttırdı hiçbir ders yapmak istemiyor
merhaba aramıza hoşgeldiniz
tebrikler 7 kg vermişsiniz karatay da ekmek olmadan kalan kg lar gidecek,,,erken kalkıyorsanız 2,5 öğün yapın başlarda alışınca 2 ye indirin
evet canım 1 yıldır kullanıyorum
afiyet olsun
eşiniz asansörün dilinden anlamış inerken zıpladı çıkarken kalsa ne yapacak acaba
sabah sabah duyulacak en güzel sözler
belirgin incelme var demek ki
hoca sıkılmış meyve lere karşı ama bir kahve fincanını geçmeyecek kadar arada bir içebilirsiniz diyor,,,senin sağlık sorunu olduğuna göre sabahları kahvaltıda iç ama hergün enz az 5 km ye eşit spor yap ki erisin kg vermeni etkiler
zayıflayınca iyice çıtırlaştın 20 lik lere benzedin
ne öksürük müş ya geçmek bilmedi benim bi arkadaşımda böyle olmuştu 2 ay geçmedi ...klima olan odada uyuyup kalmış üstüde açık şifayı kapmıştı
Slm arkadaşlar,ben geldimmmmmmmm
Hepinizi çok özledim,fırsat bulmuşken hemen mesaj atmaya girdim..Yıkadım,doyurdum uyuttuminşallah uyanmadan atabilirim..
05.05.2014 Pazartesi günü oğlum aramıza katıldı..Doğumla ilgili bir kaç sıkıntı yaşadık ama uzun uzun yazıpta sizi de sıkmayım..Şükür oğlum da ben de gayet iyiyiz...Babasına benziyor,sarışın gözleri babası gibi yeşile benziyor ama değişebilirde..Bir esmer bir sarışın ..rabbime şükürler olsun :)
Gül ablacım,kedicim beni yanlız bırakmadılar sağolun canlarım..Mydenizz tavsiyelerin için teşekkür ederim..
Oğlumla çok ilgi istiyor,malum erken doğdu..10 gün küvezde kaldık ..evde yemek yemeye ,wc ye gitmeye zaman bulamıyorum..Büyük oğlumla da elimden geldiği kadar ilgileniyorum,o bana daha çok yardımcı oluyor :)
Kısa kısa yazdım şimdilik..kilomuda söyleyim bari..doğuma girerken 69,40 idim..şuan 60 kiloyum,sezeryan olmama rağmen baya kilo verdim..eski halime döndüm sayılır,ayva bi göbeğim varEmziriyorum sadece şimdilik,inşallah yeter ilerleyen zamanlarda ..yediklerime dikkat ediyorum ..
Ben kaçtım,inşallah gelebilirim..Gelen giden misafirim hiç bitmiyor yoksa sık sık gelirim de :) Görüşürüz canlar,hepinizi öptüm..
ben eskiden 3-4 günde çıkardım karatayla 2-3 güne indi,,ne yağ ne kayısı ne başka yöntem fazla fayda etmiyor..ilk yaptığımda fayda veriyor sonra alışıyor eski haline dönüyorteşekkürler eriğim ^_^ her daim, hepimizin neşesi bol olsun. yağdan korkmadan tüket, ben başlarda korkarak tüketiyordum diye pek faydalanamadım. şimdi gül ablanın dediği gibi bir çay bardağını döküyorum salatama. oh mis!
kayısı sende işe yaramıyor mu? Karatay beni düzenli olarak tuvalete çıkarıyor günde iki defa...
babymom ve bebişleri rahatsız onun için bir kaç gündür yok forumda.
bişey değil canımteşekkür ederim ablacım öpüldümmm