- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
Inşallah canım allah o gunleri nasip eder inşallah
Evet çok kizdim ilk zamanlar kendime çokkkkk..ne hakla üzülüyorsam..sanki allahin dediğine karşı gelmiş gibi (allah korusun)şimdi uzulmek demeyeyimde bi hayal kırıklığı oldu ama buda geçecek..seviyorum ben minigimi o bana emanet..
Çok özür dilerim arkadaşım sen yazarken farkettim inşallah seni ve diğer bebek isteyen arkadaşlarımı yaralamamisimdir(
Yazdiklarinin her satirinda sana katılıyorum.sizden de dua bekliyorum inşallah saglikla nasip olur onu görmek..ya bu kadar açık yazdim ama insanoğlu işte çok aciziz..dün gulbenin programinda cok hasta iki cocuk vardı öldüm aglamaktan..o zaman dedim ki allahım saglikla verde cinsiyeti hiç önemli değil.
Allahim inşallah inşallah sana ve diğer tüm isteyen arkadaslarima yaşatsin bu duyguyu.ben inanıyor ve sürekli dua ediyorum hepinizden güzel haberler alacagiz inşallah
Yakin olsaydık seve seve yardim isterdim senden.. zorlamak derken fiziksel anlamda değil ama diğer konularda zorlanirim.. iyi huylu temiz ahlaklı allah korkusu olan evlatlar yetiştirme konusunda endiseleniyor insan
ben bekarım, üstelik biraz da sıkıntılı bir ilişkim var ^_^ bebek için erkeğe ihtiyaç olmasaydı şu an yapardım diğer bebek bekleyen arkadaşlarımız için dua ettik, ediyoruz.
Allah yardımcın olsun. Endişelerin çok yerinde, şimdi 2 abisi daha var sana yardımcı olacak. ^_^ Rabbim kolaylığını versin inşallah.