- 26 Aralık 2011
- 896
- 0
amannnnnn neguzel canım ertesi gun burda yedıklerimizin pişmanlıgıyla yazmak zorunda degılız
evet evet haklısın canım haftanın birinciliğine oynayalım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amannnnnn neguzel canım ertesi gun burda yedıklerimizin pişmanlıgıyla yazmak zorunda degılız
Buradan ayrılırsam başladığım yere geri dönerim zaten
Kovulana kadar gitmek yok şekerim, anca beraner kanca beraber
selam arkadaslar malum ctesı yogun gectı bugun memleketten kardesım geldı cocukları ona bırakıp esımle sumelanın sıfresı ısımlı sınema fılmıne gıttık
sabah klasık karatay kahvaltısının dısına cıkmadım sadece bır ısırık sımıt yedım extradan..
ıkıncı ogunde
1kucuk kase kurufasulye
1kase tavuk taslık
1kase salata
yarım dılım kıymalı borek
gunkurusu cevız fındık
gitme zaten motivasyona ihtiyacımız var............
cok ıyısın bence.....film nasıldı?cok övüyorlar...geçen akşam ben eşim ve 14 yaşındaki oğlum sinemaya gidelim dedik...ve çıktık ataşehirde hep acıklı korku filmleri vardı Alvin ve sincaplara girdik...iyikide girmişiz çok eğlendm çok...sümelanın şifresi nasıl güzelmi?sürükleyicmi?
doydun mu canım?
Pilates hem kemiklerin esnemesi hem esneklik hemde omurga sagligi icin super bence pilatese girebiliyorsan ilk tercihin olsun. Spor yapinca yaglarin yerini kas aliyor bu sebeple 5 kilo cok normal hem bakma oyle fazla kilo verenlere bu saglikli degil doktorlar bir ayda verilecek kilonun en fazla 4 olmasi gerektigini soyluyorlar. Vucut buyuk degisimlerde korunmasiz kaliyor bu sebeplede yatan bir hastalik varsa iceride hortlayabiliyormus bu sebeple emin adimlarla kilo vermek en iyisi bazen herseyde oldugu gibi bundada hemen gitsin kilolar diye abartiyoruz.
Iyi seneler...
gitme zaten motivasyona ihtiyacımız var............
cok ıyısın bence.....film nasıldı?cok övüyorlar...geçen akşam ben eşim ve 14 yaşındaki oğlum sinemaya gidelim dedik...ve çıktık ataşehirde hep acıklı korku filmleri vardı Alvin ve sincaplara girdik...iyikide girmişiz çok eğlendm çok...sümelanın şifresi nasıl güzelmi?sürükleyicmi?
öğlen:kuru fasulye
ceviz
akşam:az tavuklu ali nazik(uydurdum)
sonra daha birşey yermiyim bilmiyorum...