- 8 Aralık 2011
- 44.030
- 153.649
Bu arada bu akşam için ve de yarın için misafirlerim var,gelirken de köy ekmeği getirecekler eşimin özel siparişi:18:
Rabbim bana sabretme gücü var Allah'ım:18::18::18:
allah kolaylık versın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada bu akşam için ve de yarın için misafirlerim var,gelirken de köy ekmeği getirecekler eşimin özel siparişi:18:
evet kuzum aç karnına
günaydın kızlar.hepinize mutlu yıllar
kahvaltım:
3 kuru kayısı
2 kayısı yumurta,
1 kk peynır
1 avokado
2 kofte
1 cay brd cevız+ yerfıstıgı
bede sabah wc den sora tartıldım dün 82.7 bugun bugün 81 9 geldim 1 gunde 800gr fark edermı:44:
omega 3 yanına antioksidan olsun diye yemiştim kuru kasıyıdada varmı antioksidan:44::44::44:
var canım bende yeni öğrendim...:13:
sabah
1 muz
biraz peynir
zeytin
1 domates
1 k.kase yoğurt,
10 kuru üzüm
2 omega kapsül
öğlen
bir tabak melemen
biraz yoğurt
akşam
1 tabak kıymalı kabak yemeği
biraz yoğurt
yeşillik
hayrola leylacım ?
canım aynen öyle oluyorum ben de...unuttuğumuz tatlar küçülmüş midemize ağır geliyor.
geçen pztsi akşamı 2 kase kısır+2 minik poğçadan sonra midem çok kötü olmuştu
süpersin canım...yalnız üzüm yerine kayısı,erik falan ye canım..:13:
sabah kahvaltım
yağda 1 yumurta
bir kaç çatl peynir küçük bir kase kavrulmuş çökelek
1 türk kahvesi
hoca kitapta demiş ki:''Pek çok hastam sadece uykularında kilo verdiklerini söyledi.''
leptinin gözünü seveyim bu onun işi
yaaa kuşku yok 800 gr'ın tadını çıkar üzerine 200 gr da bugün yakarsın yeni yıla bir kilo eksik girersin misss:):)
ayyy içimden bağıra bağıra şarkı söylemek geçiyor kilo verdikçe daha mutlu daha neşeli daha sakin bir insan oldum.Allah'ım çok şükür.Burası ne mübarek bir topluluktur yaaa
çok seviyorum herkesi...
hoca kitapta demiş ki:''Pek çok hastam sadece uykularında kilo verdiklerini söyledi.''
leptinin gözünü seveyim bu onun işi
yaaa kuşku yok 800 gr'ın tadını çıkar üzerine 200 gr da bugün yakarsın yeni yıla bir kilo eksik girersin misss:):)
ayyy içimden bağıra bağıra şarkı söylemek geçiyor kilo verdikçe daha mutlu daha neşeli daha sakin bir insan oldum.Allah'ım çok şükür.Burası ne mübarek bir topluluktur yaaa
çok seviyorum herkesi...
canım çok tatlısın yaaa sagol şımdı yıne tartıdım sadece 100 gr oynuyo dogru bu onun leptinin işi şu kıtabı tez vakıtde bıtırmem lazım ıyıkı burdayım
ben karatayı gece orucuna benzetiyorum ben ramazanda 3 kilo verdim nasıl akşam yiyoruz gündüz yemiyoruz şimdi ise gündüz yiyoruz akşam 8 den sabaha kadar bişey yemiyoruz vucut yakıma geçiyor ama önce ne yapıyorduk yatana kadar ye sabah simit ye kiloyu ne ara vericez demi
Eki Görüntüle 318200
yeni yılda istediğiniz herşeye kavuşmanız dilekleriyle...