Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba...
diyete devam ediyorum ayrıca spor salonunada kayıt oldum.. yanlız burda takılamıyorum fazla vaktim yok.. bu sebeptenmidir bilmiyorum ama ben burda çok sıcak bir ortam yakalayamadım.. sağolsun bikaç kişi baya yardımcı oldu ama görüyorum yeni gelenler hiç sesini duyuramıyor burda.. herkez tanıştığı ardşlarına cvp veriyor sadece..
sözün kısası arada kiloları takip etmek için giricem ama bundan sonra yazmayacağım..nasıl olsa arada kaybolup gidiyor yazılarım... herkeze kolay gelsin..
bugün karatay diyeti kitabını aldım kitabı yarıladım suanda süper gidiyor hayırlısı bakam
VALLAH BİLLAH MAŞŞALLAH SANAcanım yürüyüşün dışında öğlen oğlum kucağımda okula gidip kızlara yemek yediriyorum ve oğlumu kucağımdan 1.5 saat hiç indirmiyorum..ordaki arkadaşlarda hep söylüyorlar,ama ben alışkınım bana zor gelmiyor..benimki bebek arabasında durmuyor..biryere çıktığımızdada bebek arabasını alsakta oğlum kucağımda saatlerce gezerim ben...:44:eşimde bel fıtığı var o kucaklayamıyor..
Biberli lor:
Evde ne biber varsa (çarliston, kırmızı tatlı biber, köy biberi...) küp küp doğruyorum, az zeytinyağında soteliyorum. Biberler ölünce içine lor ekliyorum(göz+damak kararı) 1-2 dk da onunla çeviriyorum ılık ılık hoşuma gidiyor. Aslında İdealist'in çökeleği ile daha güzel olur sanırım ama ben henüz yapamadığım için market loru ile yapıyorum
yulaflıyı da az önce yazdım))
Dün akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
3 zeytin
1 portakal
1 dilim elma
10-12 kabak çekirdeği
Sabah:
1 rafadan yumurta
1 ceviz
3 zeytin
1/2 portakal
1/2 elma
Lor peyniri
Kızlar bu kadar meyve yemiyodum ama canım çok çekmişti.
Çevrem aksine daha çok kilo alıyosun diyor. Sen spor yapmıyosun bu diyet spor yapanlar için diyolar. Ne yapacağımı şaşırdım açıkcası. Moralim çok bozuk. Diyetimide bırakmak istemiyorum. Fikri olan var mı????
canımm neyse olmuş olan keşke olmasaydı ama...
aynen devam tanemm dün dünde kaldıı bugün yeni bir günnn. azıcık spor eklersinn artıkk
.............EVET inanılmaz bişi 20 günde kaybedebileceğim kiloyu 3 günde kaybettim 81,1 .....dim bu sabah 79,6 geldim.
OLEYYYYYYY omegaya da dün başladım şimdiye kadar hiç hissetmediğim kadar TOK TOK TOK TOK hissediyorum.......
yanlız baş ağrısı var sanırım vücut tepki veriyor.
pazartesi - çar. spor var..... BOSU diye bir spor yapıyorum tavsiye ediyor kızlar 45 dk 800 kalari yakıyorusn ..bi ter anlatamam şıp şıp.. harikaaa
HERKESİ ÖPTÜMMMMM
Teşekürler arkadaşım desteklerinizi bekliyorum.
sabah
2 yumurta (haşlanmış)
1 kk peynir
5 zeytin
salatalık , biber
ceviz
3 kayısı + sirkeli su+su malum kabız oldum
kahvaltım
- 1 mandalın
- 1 muz
- 5-6 badem
- 1yumurta
- 5zeytin
- azcık peynir
- köz kırmızı biber
- erik
- omega 3
- 1s b süt
hem kabız oldum diyon hem de muz yemişsin yemeseydin keşke
kuzukulağı öneririm cnm bağırsakları müthiş çalıştııryor....
ne güzell bana da gönderay canım eşim antalyalı ya yerli muz yollamıslardı eşe dosta ver ver kalanlar var. gecen haftada onun yüzünden bu kabızlığım oldu yeni geçmisti -bissürü muz bosagitcek diye her gün 2 tane yedim bu hafta 1 tane ilk kez yedim ya hemen etkiliyor ya ama kayısı çözer işi sanırım