Çok teşekkür ederim hepinize ilginize...sonuçlar çıktı birçok değer sapıtmıs bakalım halam doktor yorumlasın ona göre uzmanına gideceğim...
maşallah...ama ilerde bel ağrısı kolda ağrı boyunda ağrı olarak artıları gelebilir aman dikkat...beyefendi pek hafif değilmiş çünkü......
benımde gaza gelmeye cok ıhtıyacım var....bugun ı dısından ır arkadasım gelıyor....ve fast food canım ıkstıyor deyıp duruyor yanı burger kınge gıdılecek gıbı duruyor...kebap hıc sevmez...bende tantunıcıye yonlerdırmeye calısıyorum en azından ıclı köfte yerım ....dimi ama....of of bıldıırmden oncekı son gun olmazkı yaaaaaaaaaaaa......bugun dayanamayıp tartıldım zaten 97.2...ben tatlı cadı olmak ıstıyorum burnumu kıvırıp 84 kıloya ınmek ıstıyorum olurmu?söz sizede bırseyler yapacagım artık....
QUOTE=MadamSembol;22394272].............EVET inanılmaz bişi 20 günde kaybedebileceğim kiloyu 3 günde kaybettim 81,1 .....dim bu sabah 79,6 geldim.
OLEYYYYYYY
omegaya da dün başladım şimdiye kadar hiç hissetmediğim kadar TOK TOK TOK TOK hissediyorum.......
yanlız baş ağrısı var sanırım vücut tepki veriyor.
pazartesi - çar. spor var..... BOSU diye bir spor yapıyorum tavsiye ediyor kızlar 45 dk 800 kalari yakıyorusn ..bi ter anlatamam şıp şıp.. harikaaa[
HERKESİ ÖPTÜMMMMM