- 5 Mayıs 2010
- 1.539
- 5
mariah carey 8 ayda 32 kilo vermiş kıslar. sırrı da şeker ve unlu gıdalar tüketmemiş ve yeşil çay içmiş
BİZİM ONDAN NE EKSİĞİMİZ VAR AYOL TAŞ GİBİ TÜRK LOKUMLARIYIZ HEPİMİZ MAŞALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mariah carey 8 ayda 32 kilo vermiş kıslar. sırrı da şeker ve unlu gıdalar tüketmemiş ve yeşil çay içmiş
BİZİM ONDAN NE EKSİĞİMİZ VAR AYOL TAŞ GİBİ TÜRK LOKUMLARIYIZ HEPİMİZ MAŞALLAH
yani mantık aynı hemen hemen,bizim farkımız sağlıklı olan yağlardan yiyeceklerden tüketerek zayıflamak !
yani mantık aynı hemen hemen,bizim farkımız sağlıklı olan yağlardan yiyeceklerden tüketerek zayıflamak !
Kızlar günaydınnn yılbaşı öncesi telaşeden geçmişi okudum ama cevap yazamadım dün akşam bende yürüyüş yaptım hemde 45 dk hemde hızlı tempoo eve geldiğimde kuş gibi hafiftim harika hissettim
dün kü menüm :
Sabah: Az pirinçli köy tavuğu çorbası, zeytin,az tulum peyniri,badem,roka söğüş,1 cennet elması
Öğle: İzmir köfte(sadece köftelerinden elbette),bol salata,yoğurt
Akşam: Fırında çinekop,bol yeşil salata,turp,soğan
spor:45 dk tempolu yürüyüş yapıldı ,omega 3,keten tohumu,çörek otu alındı
ceylinn tickerına baktımda boyumuz aynı sanırım 158 misin
Canim Cennet elmasi cok tatli dikkat et. Icinde cok seker vardir.
evet doğruu o aç kalsın biz tok olarak zayıflarız yaşasın canan hoca
ceylinn tickerına baktımda boyumuz aynı sanırım 158 misin
Tebrik ederim canım.2 gün tartılamadımmm
Bu sabah evimdeyim tartıldımm ve 500 gr daha gitmişş
Noolur cumaya kadar 56 yı ucundan accık göreyim ya
Kızlarr avatarım nasıl kendi resmimi koydum
birde bende saphıra ve gül gibi öncesi sonrası yapmak istedim ama baktım kiloluyken pek çekilmemişim resim bulursam yapacağım, yılbaşında çekileceğim resimle
Sabah kahvaltım
2 yumurta
2 kupa yeşilçay
8 yeşil zeytin
biraz salam
beyaz peynir
vee omega 3
kilo verdikçe yediklerimde ister istemez azalma olmaya başladı dedim psikolojik olarak daha çabuk vereyim diye mi yapıyorum ama hayır
hem tokum hem de akşam yemeğine kadar acıkmıyorum gün içinde
dün sabah 1 muz 1 avuç badem yiyebildim sabah 7.30 da öğlen 12.30 da arkadaşlar yemek yiyelim demese aklıma yemek gelmemişti
bu süper birşey.. Sanırım ben yıllarca metabolizmama da boşuna suç atmış günah keçisi ilan etmiştim şimdi
düşünüyorumda benim yediklerimi başkasa yese obez olurdu yazmaya utanıyorum ama inceden bir geçeyim yediklerimi
bazen günde 2 tandır ekmeğine döner
1 büyük dilim pizza cips çikolata kola akşamları bira patates-çerez yaptığım oldu yani
kilo verim hızımda gayet iyi 2 ay olmadı henüz 8 kilo verdim hemde spor yapmadım
doğru düzgün 15 gün sonra
2. ayıma giriyorum.. Bundan sonra vücudumu böyle çöplük gibi kullanmayacağım..
arkadasım gıdıyor önerebilirim125 kg ıdı bir ayda 6 kg verdı ve 54 bedenden 48 e dustu karatay diyeti ve malum spor salonu ıle.haftada 6 gun gıdıp 1 er saat spor yapıyormus...Fit diye bi salon var bayanlara özel.Giden tecrübe eden yada öneren var mı?
[/QUOTE]CEVAP VERECEK KİMSE YOK MU ?
Merhaba Arkadaşlar;
Benim yaptığınız karatay diyeti ile ilgili birkaç sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim. Benim yaklaşık 4-5 kg fazlam var. Boy 1.60 Ağırlık 62.5 kg. 4-5 kg fazlalığı olup karatay diyeti ile kolayca veren var mı ideal kiloya gelip, diyeti biraz rahatlatınca kilo alımı oluyor mu?
Keten tohumu öğütülmeden yoğurt ile yenebilir mi? Teşekkürler.
Çok tebrik ediyorum seni canım.Sabah kahvaltım
2 yumurta
2 kupa yeşilçay
8 yeşil zeytin
biraz salam
beyaz peynir
vee omega 3
kilo verdikçe yediklerimde ister istemez azalma olmaya başladı dedim psikolojik olarak daha çabuk vereyim diye mi yapıyorum ama hayır
hem tokum hem de akşam yemeğine kadar acıkmıyorum gün içinde
dün sabah 1 muz 1 avuç badem yiyebildim sabah 7.30 da öğlen 12.30 da arkadaşlar yemek yiyelim demese aklıma yemek gelmemişti
bu süper birşey.. Sanırım ben yıllarca metabolizmama da boşuna suç atmış günah keçisi ilan etmiştim şimdi
düşünüyorumda benim yediklerimi başkasa yese obez olurdu yazmaya utanıyorum ama inceden bir geçeyim yediklerimi
bazen günde 2 tandır ekmeğine döner
1 büyük dilim pizza cips çikolata kola akşamları bira patates-çerez yaptığım oldu yani
kilo verim hızımda gayet iyi 2 ay olmadı henüz 8 kilo verdim hemde spor yapmadım
doğru düzgün 15 gün sonra
2. ayıma giriyorum.. Bundan sonra vücudumu böyle çöplük gibi kullanmayacağım..