- 8 Aralık 2011
- 44.060
- 153.840
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy en önemli şeyi unuttum,akşam eve giderken servisten erken indim ve 20 dk.yürüdüm
bu bir ilk
2 gün tartılamadımmm
Bu sabah evimdeyim tartıldımm ve 500 gr daha gitmişş
Noolur cumaya kadar 56 yı ucundan accık göreyim ya
Ayy en önemli şeyi unuttum,akşam eve giderken servisten erken indim ve 20 dk.yürüdüm
bu bir ilk
gamzeed cim bende tartılmıyordum.bugün +++ gördüm canım çok sıkkın
kaçamakta yapmıyorum dünkü fındıkları saymazsak
bu hafta fuul yürüdüm oooooffff
regl dönemine yakınmısın insan en az 5 6 gün önceden şişmeye başlıyor bende cuma bildiriminde 58.2 idim hatta bir kaç gün öncesi 58.6 gösterdi ama pazar günü regl oldum çarşamba 57 idim
regl değilsen de arada bir ileri bir geri oluyor kaçamak yapmamaya devam et birden gidiyor..
haydi kızlar ceviz bademim bitmiş alışverişe gidiyorum
fındık fıstık çıtır çıtır hem kan yapar hem ısıtır
günaydın herkese kızlar
sabah sirkeli su
2 yumurta
6 zeytin
2 kırmızı köz biber
biraz peynir
1çb süt
1 erik
omega 3 m..c.p 2 kapsül
ceviz yemeyi unutmusum yanmıda var ama yemedim yemiym dimi kahvaltıyı yapalı 1.5 saat oldu.
Kizlar seker sorununu cozmus bulunuyorum. Seker otunu yetistirmistim daha oncede yazdim kurutma evresindeyim su an ama bu gun aktara gittim evdeki otlar bitmis bende dedim sizde seker otu varmi bir baktim var hemde ot hali ile eve geldim ve anlatildigi sekilde yaptim. Bir yapraginin tadina bakayim dedim asiri tatli bir bardak seker suyum var bu bizim sekerle 1 kilo sekere es deger. Eger tatliya duskunseniz ve zararsizini yemek istiyorum diyorsaniz aktariniza danisin derim.
Gunluk menum
Sabah beyaz peynir
dereotu
Aksam yogurt 1 tatli kagidi keten tohumu
Ve badem findik fistik
1 lt su anca icmisimdir
Aksam yatmadan sporumuda yaparim :)
tşklertebriklerr
valla 3 ay iyi alıştıydım spor salonuna,bırakınca boşlukta gibi oldum,yürüyüş iyi geldi.devamını bekleriz bir alıştımı vücud istiyor
canım pko gibi bir rahatsızlığın mı var,d.kontrol mu alıyosun?yok canım hormon kullanıyorum daha var
Kızlarr avatarım nasıl kendi resmimi koydum
birde bende saphıra ve gül gibi öncesi sonrası yapmak istedim ama baktım kiloluyken pek çekilmemişim resim bulursam yapacağım, yılbaşında çekileceğim resimle
yemedim canım masallah pek güzelsin resim eklemekte güzel oluyo beayeme canım bence de öğlen yersin gelsin leptinnn
hay masallh pegasusuma 600 daha gitmis ticker yapsanya güzel oliyy yaalpxi omleti
peynir
domates
zeytin
omega3
ceviz
erik
afiyet olsun idealist öğretmenimmmgünaydınn arkadaşlarrrr
1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
2 közlenmiş çarliston biber
1 kivi
çay
günaydın uzun bi aradan sonra 79 oldum cok mutluyum :))
daha kahvaltı yapmadım oglumla esim uyuyor ..