- 11 Nisan 2011
- 3.643
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın:)
kızlar dün leslie ile aerobik dans birleştirdim.yarım saat yapabildim sadece ama 500 gr gitmişşş:)işten çıkınca da yürümüştüm ama biraz kas ağrım var o da olsun:)
kahvaltı
ılık su
yoğurt
badem
keten tohumu
kayısı
tarçın
yemedim canım masallah pek güzelsin resim eklemekte güzel oluyo bea
hay masallh pegasusuma 600 daha gitmis ticker yapsanya güzel oliyy yaa
afiyet olsun idealist öğretmenimmm
tebrikler canım avatarındakı kuzucuk çok tatlııı
yımırta yok muuu zayıflamanın şartı valla benim için öle yumurta yemediğimde gitmiy kilolar sanki 1 de olsa yiyorum hemde tok tutuyor
hay masallh pegasusuma 600 daha gitmis ticker yapsanya güzel oliyy yaaamannn nazar değmesin valla çok sağol tatlım. şok oldum sabah beklemiyordum öyle bi sonuç akşamda yürümemiştim. yürümeye ara verince mi böyle oldu acep ilk aklıma tıkırr geldi hemen değiştirmeliyim falan. düzelttim ama görünmüyor galiba:18:
yumurta yersem midem kalkıyortereyağı ve sütte de aynı şekilde.ama bugün 17 gün oldu ve bu sabah tartıldım 6.kiloma girmişim:)keten tokumu ve yoğurt sağolsun:)
inşallah eski bilgisayarımda vardır hatırlıyorum öyle facia resimler ama bakalımCanım çok az yemişsin,kg.veremezsin böyle
tşkler
valla 3 ay iyi alıştıydım spor salonuna,bırakınca boşlukta gibi oldum,yürüyüş iyi geldi.
canım pko gibi bir rahatsızlığın mı var,d.kontrol mu alıyosun?
çok güzell bekleriz resmini
benim de kg.luyken pek boy resmim yok ondan karşılaştırma yapamayacağımızdan koymuyorum.
çok sağol canımm facede falan alıştık ya resimlere burayada koyayım dedimyemedim canım masallah pek güzelsin resim eklemekte güzel oluyo bea
kızlarr bu hafta kilo veremedim benn dua edeyim de + çıkmayayım.:18::18::18:
gerçi cuma ya 2 gün var daha belli olmaz belki gider
gr la da olsa gitsin yaaa 100 gr 100 gr dırr değil mi amaa
Canım yumurta yiyemiyorsan 2 tane yerli muz yada 1 ithal muz ekle,yoksa acıkırsın.kahvaltın krallar gibi olmalıkahvaltı
ılık su
yoğurt
badem
keten tohumu
kayısı
tarçın
benim burda bademin kg.su 20 tlcanım senin kilolar tıkır tıkır gidiyordu spor salonundayken kıskanıyordum valla öle bi imkanım yok olunca ama ne yap et yeniden başla cevizi bademi az yeyiver ka kilosu 40 tl bol bol yeme sporuna git surda 2 ay daha gidersin sanırım sen
kızlarr bu hafta kilo veremedim benn dua edeyim de + çıkmayayım.:18::18::18:
gerçi cuma ya 2 gün var daha belli olmaz belki gider
gr la da olsa gitsin yaaa 100 gr 100 gr dırr değil mi amaa
maşşAllahyumurta yersem midem kalkıyortereyağı ve sütte de aynı şekilde.ama bugün 17 gün oldu ve bu sabah tartıldım 6.kiloma girmişim:)keten tokumu ve yoğurt sağolsun:)
Kızlar günaydınnn yılbaşı öncesi telaşeden geçmişi okudum ama cevap yazamadım dün akşam bende yürüyüş yaptım hemde 45 dk hemde hızlı tempoo eve geldiğimde kuş gibi hafiftim harika hissettim
dün kü menüm :
Sabah: Az pirinçli köy tavuğu çorbası, zeytin,az tulum peyniri,badem,roka söğüş,1 cennet elması
Öğle: İzmir köfte(sadece köftelerinden elbette),bol salata,yoğurt
Akşam: Fırında çinekop,bol yeşil salata,turp,soğan
spor:45 dk tempolu yürüyüş yapıldı ,omega 3,keten tohumu,çörek otu alındı
Canım yumurta yiyemiyorsan 2 tane yerli muz yada 1 ithal muz ekle,yoksa acıkırsın.kahvaltın krallar gibi olmalı
maşşAllah
çok sağol arkadaşım ama kahvaltım inanılmaz tok tutuyor.ama pazar günleri muzlu kahvaltı yapayım doğru söylüyorsunD:hem değişiklik iyidir.
bendede senelerdir var bir parçam gibi oldu adımsayarımı çok seviyorum :) aynen şiddetle tavsiye ediyorumkızlar adımsayar aldım kendime şimdi geldim:)özellikle ofiste çalışan arkadaşlar mutlaka alın inanılmaz moral oldu ofisin içinde deli gibi aşağı yukarı yürüyorum
Amme dedikleri şey hani büyük turuncu hurma aslında yasak ama sabah kahvaltıdan sonra küçüklerinden bir tane yedimcennet elması ne gıı ?
merhaba hanımlar,
tatil bitti, tatilde diyet ve hareket devam etti ve dönünce direnç kırıldı, haftalarca veremediğim kiloları 10 günde verdim galiba.. Bu arada artık öğle öğünü yemiyorum çünkü acıkmıyorum..
Fransa'da yaptığım tek keçemek akşamları 1 kadeh şarap oldu, onu da yapmasam ne anlıycaktım franda tatilinden!
Bir sonraki kaçamak yılbaşı gecesi, kimseyi baştan çıkarmak gibi olmasın ama senede 1 gün diyorum....
Herkese mutlu ve başarılı bir yıl dilerim şimdiden..