Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiz şunun şurasında 2 kilocuk kalmış hedefine bu aşamada kaçamakların olması çok normal bence sporuna devam edersen eminim o iki kiloda gidecek harikasın bencebende aynı durumdayım diyete başlayalı 3 aya yakın olacak ben takıldım artık veremiyorum....ama sıkı diyette yapamıyorum çünkü emziriyorum..birde akıllı olmuyorum ilk 1 ayda olduğu gibi kaçamak yapmasam belki vereceğim....ama inceliyorum o biraz ilginç..
sabah:kaşarlı 1 yumurtadan tereyağlı omlet
10 zeytin
az peynir
ceviz
1 bardak taçınlı süt
2 omega-3
gözlemecim canım benim sağol amin hayırlısı olsun inşallahhhhAllah gönlüne göre versin canım, inşallaaaahhh en kısa zamanda kavuşursun bebişine
bende aynı durumdayım diyete başlayalı 3 aya yakın olacak ben takıldım artık veremiyorum....ama sıkı diyette yapamıyorum çünkü emziriyorum..birde akıllı olmuyorum ilk 1 ayda olduğu gibi kaçamak yapmasam belki vereceğim....ama inceliyorum o biraz ilginç..
sağol canım........ikiz şunun şurasında 2 kilocuk kalmış hedefine bu aşamada kaçamakların olması çok normal bence sporuna devam edersen eminim o iki kiloda gidecek harikasın bence
yimede yanında yatt
canım sporun kurtarıyor seni,hem sen doğum yapmış insansın ben daha doğurmadım hiç
Ben de başa dönmekten çok korkuyorum..ama diyeti bırakmayı hiç düşünmüyorum.
2 ay düzenli yaptım çok çok az kaçamakla,2.aydan sonra biraz boşladım kuralları...çünkü hem kendim biraz sıkıldım o yasak,saatim dolmadı 1 tane bile atamam vs.gibi kurallarımızdan,hem de çevrem de sıkıldı...
Sonuç olarak arada yaramazlıklara bu hayat devam ettikçe sizdeyim,Karatay'lıyım
Benim eşim de çok sıkıldı bu saatli yeme işlerinden, hatta geçen akşam çok kızdı bana onunla hiçbirşey yemiyorum diye:-( Ben de arada bana işer uzatınca alıyorum ve bazen ağzıma atıp yemeden tutuyorum:26:
Eşim beni daha fazla kilo vermemi istemiyor bu arada, kemiklerin batıyor çok kötü filan diyor
Dün akşam bana portakallı bitter çikolata almış gelmiş, cuma tartıdan sonra yerim(tek sevdiğim çikolatadır kendisi) tartı beni mutlu ederse tabii
çok teşekkür ederim canm biliyorum bakardınız bana :) arkadaşlarım yakınlarımda değiller bide şu an ünideler bn gitmedim bugün..
teşekkür ederim canm.. :)
sağol canımmmmAllah senin de gönlüne göre versin Ceylincim, tez zamanda kavuşun inşallaaah bebişlere
evet ekle bekliyoruzzz...ekle canım bakalım...
boyun süpermiş...biraz kilo versen fıstık olursun...
ben spora giderken öyleydi,eşime sanki yabancı bir eve gelmiş gibi tepside sehpa üstünde yemek koyuyordum zoruna gidiyormuş,tartışmasını yaşadık..Benim eşim de çok sıkıldı bu saatli yeme işlerinden, hatta geçen akşam çok kızdı bana onunla hiçbirşey yemiyorum diye:-( Ben de arada bana işer uzatınca alıyorum ve bazen ağzıma atıp yemeden tutuyorum:26:
Eşim beni daha fazla kilo vermemi istemiyor bu arada, kemiklerin batıyor çok kötü filan diyor
Dün akşam bana portakallı bitter çikolata almış gelmiş, cuma tartıdan sonra yerim(tek sevdiğim çikolatadır kendisi) tartı beni mutlu ederse tabii
sağol ceylinim sayende buradayım biliyorsun. Kurban bayramından sonra özelden attıgın msj olmasaydı halim haraptı vallahiMaşşAllah harikasın pegasusummm
heyecanla bekliyoss fotoşopsuz vede sexüü olarakk jartiyerde olsun
ekle canım bakalım...
boyun süpermiş...biraz kilo versen fıstık olursun...
sağol ceylinim sayende buradayım biliyorsun. Kurban bayramından sonra özelden attıgın msj olmasaydı halim haraptı vallahi
rica ederim cnm.burda birbirimize destek için varız.
değil yaz ilkbahara kalmadan hepimiz hedefimize varacağız
şeytanın bacagını kırdım,40 dk yurudum kızlarrr
onun adı aşk yastığı küçülürse eyi olur tabeesağol ceylinim sayende buradayım biliyorsun. Kurban bayramından sonra özelden attıgın msj olmasaydı halim haraptı vallahi
yok be cnm ne jartiyeri. file vücut çobanı giyer öyle çekerim resmimi sana beni son görüşün olabilir ama . aşkım beni parça pinçik edebilir. sabırsızlıkla bekliyoruz hep beraber o anı
bi gitse şu göbeğim popomu ve göğüslerimi sewiyomuşuz çünkü
rica ederim cnm.burda birbirimize destek için varız.
değil yaz ilkbahara kalmadan hepimiz hedefimize varacağız
şeytanın bacagını kırdım,40 dk yurudum kızlarrr
zeynoo zararın neresinden dönersen kardır yaşayarak öğrenmek en güzeli bir daha browni gördüğünde bunları hatırla :)
afiyet olsun
loxaaa harikasın tebriklerrrrr artık devamını bekliyoruz amaaşeytanın bacagını kırdım,40 dk yurudum kızlarrr
herşey iyi hoşta sigara kısmı olmadı eski tiryakilerden olarak sigaraya karşı olduğumu belirtir en kısa sürede bırakmanızı temenni ederim sevgili pegasusayyy inşaallah canımm yaa.
sigara içmeye çıktım az önce. binanın merdivenlerini temizliğe gelen abla " sen diyetmi yapıyosun. zayıfladın baya yazın ki gibi değilsin " dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii banaaa
gıcık oluyodum kadına artık seviyorum onu galiba
enginarımı koydum ketılın üstüne anca ısınır.
brokoli var zeytin yağlı ve limonlu
birde yoğurt. 1 saate kadar 2. ve son öğünümü yiycem kıslarrr
şu kiloları vereyim ilk hedefim o emin olloxaaa harikasın tebriklerrrrr artık devamını bekliyoruz amaa
herşey iyi hoşta sigara kısmı olmadı eski tiryakilerden olarak sigaraya karşı olduğumu belirtir en kısa sürede bırakmanızı temenni ederim sevgili pegasus
hem karataya da uymuyor