selam kızlar.. dün çok kötü bir gündü otobüste bayıldım ondan sonrada eve gelince çıkardım.. şu an eklemlerim korkunç ağrıyor yemek yiyemiyorum.. midem halsiz bana ne önerirsiniz? (nane limon dışında )
gecmıs olsun canımm
vucudunun dırencı mı dustu acaba?belki de vitamin takviye almalısın?
bende yazıyorum burayaaaaaaaa wc benlede barış ( sonucu bildiririm )
çok mersiiii efemm siz olmasanız ben bu kadar uzun süre devam edemezdim inanın.
bugun en az 3 lt su iç canım ,olmazsa sabah sekersız kuru kayısı hosafını denersın hani şu papadiyanın yaptıgı,fayda eder inş.
ayy bikini, yaz, tatil düşününce iyi geldi şimdi...
tatlıları gördükçe düşün bunu.
benim iş arkadasları da yoldan cıkarmaya calısıyolar habıre,kahve keyfı yapıyolar benımkı sekersız dıyorum,hıc sekersız olurmuymus,
ben öyle seviyorum belkimm,acı acııı
yarısını içtim yarısını bıraktım valla
yanında kuru kayısı ye deneyın,ögun arası,o zaman da leptın salgılanmayacak
inat ettim ,şekersiz kahveyi sevene kadar zorlıycam kendimi
öğlen:
az döner eti
bir kase mercimek çorbası
koca bir kase salata
hafif yürüyüş 30 dk (akşam 1 saat yürüme sözüm devam ediyor hala)
takipteyiz ona göre
bende aynı durumdayım diyete başlayalı 3 aya yakın olacak ben takıldım artık veremiyorum..
..ama sıkı diyette yapamıyorum çünkü emziriyorum..
birde akıllı olmuyorum ilk 1 ayda olduğu gibi kaçamak yapmasam belki vereceğim...:.ama inceliyorum o biraz ilginç..
:
canım sen çok iyi durumdasın yaa,yürüyüşe devam edersen o 2 liko da kesin gider,eminim senden
ben de 1 ay dolunca bir şok program uygulayacağım eskiden gittiğim bir diyetisyen vermişti bana önce 5 günlük, sonra 3 günlük vücudu şoka sokuyor böylece diyet olağan olmaktan çıkıyor, beslenme şekliniz ne olursa olsun vücut bir süre sonra ona ayak uyduruyor kızlar, arada şaşırtmakta fayda var bence...
alabılırmıyız o sok programı,belki karataya uygularız
her seferinde atarım bu şaplağı hiç acımam yoktur ona göre.
bende foto çekip ekliycem galiba
motivasyonum azalıyor yorumlar iyi gelirse yeniden gaza gelirim belki.
lc den kot pantolonum 33 beden ve ben 86 kilodan beri giyiyorum. Hiç ölçtürmedim ama benim kemik yoğunluğum fazla olabilir.boy da 1,72. kimse inanmıyor benim 80 li kilolarda olduğuma.:26::26::26:
boyun ne güzelmişş,
benım de bir arkadas var boyu da kısa 158 falandır heralde 90 kiloyum dıyor ama göstermıyor 75 falan görunuyor en fazla,bazı ınsanlar gostermıyor gercekten,o da bir şans
ve o da biz de yok
öğlen menüm
zeytinyağlı yerelması
yoğurt
roka
birazdanda çıkıp yürüsem hiç fena olmayacak
haydı leylak haydı leylak haydıııııııı
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiii
hiç beceremem bu işleri ama bak tezahurat bile yaptım sana,daha da gitmezsen
çok pragmatist gördüm seni
afiyet olsun enginarınnn
canımsınnn
sen aşka getirdin beni,yoksa hiç çıkasın yoktu,hep böyle yaz yaptıgın sporu olur mu?
benim diyetim sonbaharda bitecek ama yaaaa
olsun belki depar atarsın sen de,hepimizi gecersın belli mi olur?
tbrklerr nerde yurudun loxıcım
işyerine yakın toprak saha var,evden sspor ayakkabıları ındırdım,iş arkadaslarımla orda yurudum canım
loxaaa harikasın tebriklerrrrr artık devamını bekliyoruz amaa
inş . canım hep yurusem cok ıyı olur,yoksa depresyona gırıyorum ben yaa,
bugunlerde hava da guzel ,degerlendıreyımm
şu kiloları vereyim ilk hedefim o emin ol
eşim yeni bıraktı benim 1 ay oldu,sağlık bakanlıgının bedava verdıgı bir ılac sayesınde,gunde 2,5 paket ıcıyordu,10 küsür senedir,hatta ondan sonra 6-7 arkadası bıraktı aynı yontemle,dene istersen?
yaaa düzenli yürüyenleri çok kıskanıyorum ben yaa
ben ofiste akşama kadar mecbur oturuyorum.servisle gidip gelince yürüyüş sıfır akşamları da çok soğuk oluyor
ama güç geldi bende bugün eve yürüyerek gideceğim.donmazsam tabi...
hiç yoktan iyidir canım,10 dk bıle olsa vucut harekete gecer.
bugun yurudum ya,hemen de fetva vermeye basladımm
Bende aynı durumdayım sporsuzluktan çok kötü durumdayım. Soğukta da çıkılmıyor ki canım ya
Ne yapsak acaba?
evde leslie yapınnn
kilo kaybıda sebep olabilirmiş .. dün 1 kilo daha vermişim 54 olmuşum belkide ondandır :/
nazar mı degdı acaba?
akşamları yatmadan önce 100 mekik çekip biraz ip atlıyorum.ama pazar 79,5 di bu kadar sporla bile 79.2 olmuşum bu sabah:)ben çakmak kapalı yüzme havuzuna yedek üyelik bıraktım.sıram gelince haftada dört gün yüzmeye gitmeyi düşünüyorum.hem kollarım bacak gibi oldu onada iyi gelir
ama biraz kilo vermeden spora başlamayın hemen kasa dönüşür dedi bir spor hocası.Spora gidenlerde var mı öyle birşey?
spora gitmedim ama 1 ay duzenli yuruyus ve spor yaaptım kendi capımda hiç kilo veremedım.40 dk yuruyusu aşmayacagım artık
İnşallah tartı hepimizin yüzünü güldürür canım cumaya, ne de olsa haftasonu yılbaşı değil mi? Yeni yıla daha da azimli gireriz
sen temiz kalplisin,duan kabul olur canımm.AMİİİİNN diyorummmm