ticker olayını çözdüm,yapamayanlara yardım edilir
tebrıkler nasıl oldugunu ayrıntılı anlatırmısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ticker olayını çözdüm,yapamayanlara yardım edilir
tebrıkler nasıl oldugunu ayrıntılı anlatırmısın?
komşum bir tabak dolusu elmalı kurabiye getirdi
mutfaktalar ve öyle güzel gözüküyorlar ki
oğlumda yemiyor eşim gelince o yer bitirir inşallah
Eki Görüntüle 314722
burada 104 kg idim 10 Ağustos yeğenim doğdu,hastanedeyim
Eki Görüntüle 314723
burada 87.7 idim 24 Aralık cumartesi sabahı İstanbula giderken h.alanında
Eki Görüntüle 314722
Eki Görüntüle 314723
çok teşekkür ederimgüzelliğiniz daha da çıkmıs ortaya zayıflayınca. tebrik ederim valla. maaşallah
teşekkür ederim :) aminn inşallah başaracaksınsaphira ben silememiştim teşekkürler sildiğin için gerçi şimdi virüs taramasını bitirdim bulaşan bir şey yok
bu arada hakıkaten muhtesem bır fark olmus darısı basıma...şu kaçamaklar beni çok yıpratıyor psıkolojımıde bozuyor ama artık asla eskısı gıbı nasıl olsa yedım deyıp devamını getırmıyorum.İnşallah başaracağım....
süpersin saphiracım
Eki Görüntüle 314722
Eki Görüntüle 314723
merhaba
3 mil (48 dk)
merhaba
3 mil (48 dk)
kopyaladım ama kopyalatmıyormus o yuzden vırsulu yazıyor.
Canlarim linki atmissiniz ama saphira silmis. Siz özelden atsaniz valla yaklayamadim...
Eki Görüntüle 314722
Eki Görüntüle 314723
Wow cok degismissin canim ya Tebrikler .
Inanilmaz farketmis. Hadi bakalim insallah bu fotolarin 70-60 kilolu hallerinide koyarsin.
Eki Görüntüle 314722
Eki Görüntüle 314723
erik
Yaban Mersini
Kiraz
Şeftali ve Şeftali Kurusu
Böğürtlen
Ahududu
Elma ve Elma Kurusu
Çilek
Frenk Üzümü
İncir ve Kuru İncir
Bektaşi Üzümü
Armut ve Armut Kurusu
Portakal
Kayısı
Kivi
Mango
Üzüm Suyu
Nar Suyu
Kuru Üzüm
Kuru Hurma Enginar
Kırmızı Lahana
Brüksel Lahanası
Lahana
Brokoli
Kuşkonmaz
Avokado
Pancar
Turp
Patates
Marul
Ispanak
Bal Kabağı
Mısır
Soya Fasulyesi
Domates
Yeşil Yapraklı Sebzeler
Yeşil Biber
Kabak
Havuç
Maydanoz
Soğan
Sarımsak
Patlıcan Fındık
Ceviz
Antep Fıstığı
Badem Fasulye
Barbunya Kekik
Tarçın
Karanfil
Kakao
Zerdeçal
Kimyon
Fesleğen
Köri Tozu
Zencefil
Biber
Kişniş Otu
Sumak Ada Çayı
Kekik Otu
Tarhun Otu
Nane
Zahter Otu
Mazı
Melisa
Yeşil Çay
umarım hepimize faydası olur
Eki Görüntüle 314722
Eki Görüntüle 314723
profitcim çok şaşırdım,ben de böyle bir sonuç olmadı ben 3 kg verdim o diyetle hem de 5 günde.çok su tutmuştur belki vücudun bilemiyorum :26:iyi geceler vermiş olduğun p. diyetini birebir olmasada yapmaya çalıştım sonuçta aldım dün baskülümü kaldırırken 85.600 idi bu gün dayanamadım yine tartıldım88.300 gösterdi sanada oldumu yada bir bilgin varmı
çok teşekkürler inşallahTebrik ederim canim bizlerde boyle guzel guzel zayifladigimizi goruruz insallah :)
çok teşekkürler :124: inşallahWow cok degismissin canim ya Tebrikler .
Inanilmaz farketmis. Hadi bakalim insallah bu fotolarin 70-60 kilolu hallerinide koyarsin.
ben bu sorunu yeni gördüm canım.daha önce ben de yazmıştım bununla ilgili ama tatlandırıcıların hiç birini vermiyor hoca diye hiç kimse tatlandırıcı araştırmasına girmiyor burada o yüzden de bilgisi yok çoğunluğun.ben araştırma da yaptım,hocaya da direkt olarak sordum.tabletlerden ve tozlardan uzak durun yazdı.hatta ben o ürünün bitki olduğunu,evimizde saksıda bile yetiştirilebildiğini yazdım,linkini verdim.Tabi onu evde yetiştirip,ondan şeker elde edebilmek oldukça zahmetli bir iş.bu yüzden netten tozunun siparişini verdim,çok merak ediyordum.geldi,aynı diğerleri gibi ilaç kokusu var.ben ona hiç gelemiyorum.çayımda kahvemde şeker tadı yerine ilaç tadı hissediyorum.bir arkadaşım da denediğini,çok memnun kaldığını döylemişti.yalnız onunkini üreten firma farklı olabilir,400 gr.mı 25 TL olduğunu söylemişti yanılmıyorsam.benim aldığım 120 ad. tek kullanımlık paketlerde toz olarak 12 TL civarı.Bu arada bana kimse cevap vermedi
Birde Canan Hocanin ***** ile ilgili soyledigini tam olarak yazabilirmisiniz bu gun eczaneye sordum ***** diye birseyden bahsetti ama arastirdim sekerden yapiliyormus yano ***** ile alakasi yok cevap bekliyorum canlarim ona gore alacagim diger soruyu arastirmayin onuda yazayim hemen spor hamile kaldim varsayalim mekik ceksem zararlimi???
bu anlattıklarım s..v.a içindi.Diğer sorduğun sağlık bakanlığı tarafından onaylanan tek tatlandırıcı olduğu söylendi,ne kadar doğru bilmiyorum
süpersin maşaallah ,tebrikler.....
çok teşekkürler canım
mükemmel olmuşsun canım
bende fırsattan istifade gireyim dedim akşam menüm
1 muz biraz peynir
5 6 yeşil zeytin
yarın dilim kavurma
bir parça yağda pişmiş panga
ben bu sorunu yeni gördüm canım.daha önce ben de yazmıştım bununla ilgili ama tatlandırıcıların hiç birini vermiyor hoca diye hiç kimse tatlandırıcı araştırmasına girmiyor burada o yüzden de bilgisi yok çoğunluğun.ben araştırma da yaptım,hocaya da direkt olarak sordum.tabletlerden ve tozlardan uzak durun yazdı.hatta ben o ürünün bitki olduğunu,evimizde saksıda bile yetiştirilebildiğini yazdım,linkini verdim.Tabi onu evde yetiştirip,ondan şeker elde edebilmek oldukça zahmetli bir iş.bu yüzden netten tozunun siparişini verdim,çok merak ediyordum.geldi,aynı diğerleri gibi ilaç kokusu var.ben ona hiç gelemiyorum.çayımda kahvemde şeker tadı yerine ilaç tadı hissediyorum.bir arkadaşım da denediğini,çok memnun kaldığını döylemişti.yalnız onunkini üreten firma farklı olabilir,400 gr.mı 25 TL olduğunu söylemişti yanılmıyorsam.benim aldığım 120 ad. tek kullanımlık paketlerde toz olarak 12 TL civarı.
bu anlattıklarım s..v.a içindi.Diğer sorduğun sağlık bakanlığı tarafından onaylanan tek tatlandırıcı olduğu söylendi,ne kadar doğru bilmiyorum
çok teşekkürler canım
canım onu alkolle ısıtıp,kaynatmadan, suyunu uçuruyorsun.bence baya zor bir işlem.burada onu yapan yok.yalnız sen başarıya ulaşırsan ve memnun kalırsan tattan,bana da bildirirsen çok sevinirim,o zaman ben de yapmak için cesaretlenirim işte.Seker otu diyelim ben yetistiriyorum ama su an kurutma evresindeyim yasken tadi cok yok kurutma islemini becerirsem ekstresini elde edip kullanabilirsem onemli olan kullanabiliyormuyum ot haliyle bu bile onemli benim icin sekerden vazgectim kullanmiyorum ama krizlerim cok beterdir benim ve yoklarsa dayanamayabilirim
saphıracım barız fark var arada masallah hepımız ıstedıgımız kıloya dussekte buraya oncesı sonrası fotoları koysak ne guzel olur dımı.gomlegınde sıkmıs dıkıne cızgılı gomlek arıyorum bende lcw den bakarım ama ordada hep enınedır cızgıler