- 20 Eylül 2011
- 1.516
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.öğünatates salatası(bol yeşillikli)
acı biberli domatesli sos
bugün hareket çok yaptığım için yedim..
inş. canımdarısı başıma........
güzel fikirmiş,öğlen menüsü de olur bundanbenim gibi yumurta süt tereyağı yemeyen ve çalışan arkadaşlar varsa benim kahvaltım menümü denesinler bence.buna başladıktan sonra metebolizmam hızlandı ve kabızlığım geçti.üstelik bana çikolatayı unutturdu:)tüm gün birşey yemeseniz bile acıktırmayacak kadar tok tutuyor.kaçamaklara gelince kendimi yediklerimin beni üst seviyede tatmin olduğuna öyle inandırdım ki annemin çikolata önerilerini gülerek reddediyorum:)ve çevrenizdekilere uyup sağlığınızdan ve kilonuzdan ödün vermeyin.55 kilodan 85 kiloya çevremdekilerin bu kadardan birşey olmaz demesi yüzünden çıktım çünküo küçük kaçamaklardan çok şey oluyor kızlar emin olun...
küçük bir kase yoğurt
tarçın
badem
ceviz
3-4 kayısı
küçük bir mevsim meyvesi(kivi ve elma şahane oluyor)
keten tohumu
2012 aynalarla barış getirsin hepimizeee:)
afiyet olsun canım.yumurtayı özellikle mi bire düşürdün?iyi akşamlarrr kızlarrr
laf aramızdaa ben de 3 gündür gidemiyodum tuvalete bugünn gittimm sonundaaaa
menümm
1. öğünn
1 yumurta
2 közlenmiş çarliston
peynir-zeytin
ceviz-kayısı
çay
2. öğün
1 kase çorba
pırasa
yoğurt
2 kuru kayısı
bol su ve yeşil çay diyorum o zamanbenim deeeeeeeee
Allah yardımcın olsun.komşum bir tabak dolusu elmalı kurabiye getirdi
mutfaktalar ve öyle güzel gözüküyorlar ki
oğlumda yemiyor eşim gelince o yer bitirir inşallah
bezelye yiyebiliyor muyuz acep:44:
afiyet olsun ,çok güzel menü.akşamkı menüm
fırında balık bol roka turp havuç
pilates devammı ,idealistcimm?bu kadar dinlenmee yeter banaa
biraz da spor yapalımm değil mi amaa?
bezelye yiyebiliyor muyuz acep:44:
inş. canım
ama patates yemıssın bu akşam,o yavaşlatmaz mı iyice bagırsakları,yağı yerinde ise ters etki de yapabilir ama:44:
güzel fikirmiş,öğlen menüsü de olur bundan
afiyet olsun canım.yumurtayı özellikle mi bire düşürdün?
bol su ve yeşil çay diyorum o zaman
Allah yardımcın olsun.
gözünün önünden kaldır bence biraz önce
afiyet olsun ,çok güzel menü.
seni hep avatarındaki gibi hoppidi hoppidi spor yapan bir hatun olarak hayal ediyorummm
pilates devammı ,idealistcimm?
çarşabaya misafırım var tam dıyetımın başındayken :44:
herşeye bu kadar adapte olmuşken ne yapacam yaaaaaaaaaaaa
misafıri severım ama pişir pişir oturup seyretmek çok zor
Canım benimcooook teşekkür ederim. İnşallah başlayacağım ama sanırım önce kitabı almam lazım çünkü bazı seyleri anlayamıyorum kk peynir ,4* omega 3 gibi ve yemeklerin bir pisme tarzı varmış sanırım. Peki sen anladığım kadarıyla güçlendirme falan uygulamadın .gerçi ekmek ve seker yok zaten yine o yüzden kilo almıyoruz sanırımBaşlamaya karar verirsen, burayı takip edip paylaşımlarda bulunmak değme diyetisyenlerden fazla motivasyon sağlıyor belirtmeden geçemeyeceğim
inş. Canım
Ama patates yemıssın bu akşam,o yavaşlatmaz mı iyice bagırsakları,yağı yerinde ise ters etki de yapabilir ama:44:
haklısın canım ya bızım hatunlar alışmış pastaydı çörektıNasıl bir menü hazırlaman gerekiyor canım? Kendinin de yiyebileceği şeyler de hazırlayabilirsin. Bol yeşillikli ızgara hellim salatası, zeytin piyazı, kuru patlıcan-biber-kabak kavurması(yoğurtlu), ıspanakla yapılmış labne peynirli haydari olabilir mesela. Tatlı olarak da truf tarifi vardı hurma ile hazırlanan, kuru kayısı ile yapanlar da olmuştu...Diğer ikramların arasına bunlardan da yaparsan sorun olmaz...
Bunların da olduğu bir menü düşünebilirsin. Hem beslenme düzenin bozulmaz hem misafirler de değişik şeyler yemiş olurlar. Herşey hamur işi olmak zorunda değil ki
pilates devammı ,idealistcimm?
çarşabaya misafırım var tam dıyetımın başındayken :44:
herşeye bu kadar adapte olmuşken ne yapacam yaaaaaaaaaaaa
misafıri severım ama pişir pişir oturup seyretmek çok zor
kızlar hanginiz söylemişti bulamadım ama Allah ondan razı olsun
yine bakım mesajı çıktı bana sık kullanılanları temizledim sorun çözüldü ayyy yaşasın kesintisiz karatay birlikteliği
akşam ıspanak yedim
iki çatal da annemin yaptığı mis gibi tereyağ kokulu kadayıf yedim
kızlar valla annem gidene kadar benim kaçamaklar bitmez kadının hayatı hamur işi, tatlı... bir de demez mi ye kızım ye! az ye bir şeycik olmaz.... püffff ya gitti canım diyet bir şey değil zar zor verdiğim 3 kiloyu geri alacam
biri annemi kovsun yaa kötü anne
bugünkü menüm
Sabah:
1 yum, 1 sb süt
1 zeytin, 1,5 kk peynir,1 zeytin
2 ceviz
Öğle:
1 muz, 1 mandalina,
2 ceviz, yarım sb süt
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kuru bamya
Yoğurt
Havuç salatası
spor: 5 km koşu bandında yürüyüş= 50 dk
40 dk tracy ile kol, bacak hareketleri mekik vs.
su:2 lt