Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte kızlar benım sorunum şimdi başladı gunduz hısetmedığım açlık bu saatlerde oraya çıkıyor ben ne yapmalıyım?
bugün nihayet menün çok güzel afiyet olsun canım
merhabalar benim bugünkü menüm
sabah: 08.00
1 adet yumurta
Biraz peynir
8-10 zeytin
1 avuç ceviz
Akşam : 19.00
Balık ( küçük bir balıktı cinsini bilmiyorum hamsi gibi 10-12 tane )
Biraz salata
bi parçacık peynir
bugün tam 7 litre su içmişim :O zararlarına baktım bugün neredeyse su zehirlenmesi geçiriyomuşum ayıptır söylemesi en az 25 kerede idrara çıktım :$ Biraz abarrtım yani. Aralarda bir parçadan daha az çikolata yedim sadece
Spor olarak da önce leslie ile 3 mil yürüyüş sonra slim in 6 bi de karın egzersizi. Slim in 6 çok çok zor diye korkuttunuz beni ama ben o kadar da zorlanmadım ilk yaptım bugün
Bi de çok şişkinliğim var kilo vermiş gibi hissetmiyorum ama 3 aydır adet olmadım heralde ondandır di mi?
hepinize bol kaçamaksız günleer
7 dogru yedım sutu ve ayranı denemedim sıçak sutmü?tarçınlı ılık sütü denedin mi
yada tuzsuz ayran
akşam yemeğini kaçta yiyorsun
7 dogru yedım sutu ve ayranı denemedim sıçak sutmü?
menüm:
1. öğün:
2 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
2 kk (60 gr) beyaz peynir
10 ad. zeytin
1 çay bardağı (25 g) ceviz
3 ad. kuru kayısı
1 fincan kayısılı form çay
ara:1 ad. badem şekeri (kızım sokuşturdu ağzıma)
2. öğün:
1 tabak tavuklu türlü
1 kase yoğurt
yemeğin üstüne 4 ad. badem + ½ kk haşlanmış yumurta
su:sanırım 1.5 lt oldu yatana kadar 2 yapıcam
bugün öğlen eklemiştim canım hoşgeldin3 haftadır diyeti uyguluyorum özelden mesajda gönderdim.
listeye girebilecek miyim
hoşbulduk tatlımmHoşgeldin canım
İşte Saphira sahalarda tekrardan
maşallah canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin benim de 6 gün sonunda barışma oldu cumartesi.pazar günü yine yok,bugün yine var.bakalım ne olacaz böyleWc ile baristim,buraya yazmak ise yaradi
hemen dondurucuya at,hiç bir şey olmaz,konu komşu misafir gelince çayın yanında verirsin.bu şekilde benim dondurucuda neler var bir saysamkomşum bir tabak dolusu elmalı kurabiye getirdi
mutfaktalar ve öyle güzel gözüküyorlar ki
oğlumda yemiyor eşim gelince o yer bitirir inşallah
hoca nişastalı olduğu için önermiyor ama az miktarda yiyebilirsin tabi.patates,ve pişmiş havuç da aynı şekildebezelye yiyebiliyor muyuz acep:44:
ohh süper afiyet olsunakşamkı menüm
fırında balık bol roka turp havuç
afiyet olsun gülcüm yine kopyala yapıştırlara devam ediyorsun bakıyorum.bunu yapmana gerek kalmasın diye ilk sayfaya yazdık zaten herşeyi,oraya eklemek istediğin bir şey varsa,bana ilet,ekleyeyim ama buraya sürekli kopyala yapıştırla aynı mesajları yazma,biliyorsun yönetim iyi karşılamıyor bu durumuIyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır cay bardagı cevız ,15 zeytın ,bır avuc beyaz peynır,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır)),nane cayı (normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),2 kaysı kıvamında haslanmıs yumurta,bır bıber,1ıncır(ıcıne kakao koydum),maydanoz nane.
.....2. Öğün(ogle):Bır lahmacun,bır ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde),bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır)),bır bardak ayran................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su
Spor: 1 saat ev ısı yaptım ,20 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
afiyet olsun canım.bugünkü menüm
Sabah:
1 yum, 1 sb süt
1 zeytin, 1,5 kk peynir,1 zeytin
2 ceviz
Öğle:
1 muz, 1 mandalina,
2 ceviz, yarım sb süt
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak kuru bamya
Yoğurt
Havuç salatası
spor: 5 km koşu bandında yürüyüş= 50 dk
40 dk tracy ile kol, bacak hareketleri mekik vs.
su:2 lt
işte kızlar benım sorunum şimdi başladı gunduz hısetmedığım açlık bu saatlerde ortaya çıkıyor şimdi ben ne yapmalıyım?
güzel menü afiyet olsun
gördüm gördüm saphiracım teşekkürler herkese kolay gelsin
Canım benimcooook teşekkür ederim. İnşallah başlayacağım ama sanırım önce kitabı almam lazım çünkü bazı seyleri anlayamıyorum kk peynir ,4* omega 3 gibi ve yemeklerin bir pisme tarzı varmış sanırım. Peki sen anladığım kadarıyla güçlendirme falan uygulamadın .gerçi ekmek ve seker yok zaten yine o yüzden kilo almıyoruz sanırım
Tekrar teşekkürler kitap gelecek okuyacağım ve inşallah başlayacağım sana ve herkese bol - li günler diliyorum takipteyim canim
arkadaşlar bişey soracağım. ceviz fındık fıstık bademi sadece kahvaltıda mı 1 fincan kadar yiyoruz. ben 3 ögünde de bunları 1 fincan kadar yiyorum. yoksa yanlış mı yapıyorum. ne dersiniz. unutmadan ben sadece kahvaltılarda bir dilim ekmek yiyorum.
slm. Kizlarrrr
dünkü menüyü yazamadim kizla ugrasmaktan .
1. ögün
Klasik karatay kahvaltisi
sadece yumutalari sucuklu olarak tavada yaptim.
2 kapsül omega3
1 kasik keten togumu ve cörek otu
2. ögün
etli kurufasulye
1 kase salata
1 kase yogurt
sivi: 2,5 litre su
spor: leslie 2 mil
Bu günkü menüm
1. ögün
Klasik Karatay kahvaltisi
2 kapsül omega3
1 kasik keten togumu ve cörek otu
Sabah cok gec kahvalti ettim.
Artik aksama yerim.
Simdiye kadar 1lt. su
Leslie 2 mil yaptim
Bana Leslie 3 milin etiketini yazacak olan varmi? yapan varsa!!
merhaba
3 mil (48 dk)
kopyaladım ama kopyalatmıyormus o yuzden vırsulu yazıyor.
zeynepfaz
balböcü
yosun30
benimle birlikte listeye giren arkadaşlar
hayırlı uğurlu olr inşallah