- 30 Eylül 2011
- 4.138
- 62
tbrk ederım canım cok azımlısın ben senın baslangıc kılonda olsam hıcmı hıc takmazdım ama sen sımdıden ıpın ucunu tutmussun daha onumuzde nasıpse uzun yıllar var butun bu yılları kılolu bır hatun olarak gecırmeye karar verıp uygulamak cok takdır edılecek bısey senı kendımı burdakı herkseı tbrk edıyorum kolay gelsın hepımızetabiki ben bayağı yerdim..hatta 2 aydır görmeyenler tanımıyor beni..ama çok mutlu oluyorum,kendimi çok iyi hissediyorum....hiçbir zaman 65 kilonun üstüne çıkmak istemiyorum..hatta hedefim olan 58 de kalsam muhteşem olacak...
hımm gozumden kacmıssşekerkız az önce menüsünü yazdı... :26:
bu kadar kilo verdikten sonra azıcık kaçamak olur ama genede salma sakın ben çizelgene imrendim harikasın vazgeçme eminim 57 olucaksın direnç noktasında olabilirsin
hehe atom bombası gerçekten :) demek Antakyada da tahinli yeniyor Antalyada da öyle Antalya olduğuna eminim çünkü Antalya da yaşıyorum :) tahin serbestmi hiç bilmiyorum ama kilo verinceye kadar azcık uzak durmakta fayda var bencee
haklısın canım ya istedikten sonra herşey olur mesela şimdi yürüyüşe başlıcam burda uygun bir oda var ve şua n müsaitim ortalık sakin 40 dk yürüyüp döneceğim kızlar ayakkabımıda getirdim yakalanmadan tamamlamak umuduyla çünkü jilenin altına spor ayakkabıyla çok komik gözüküyorum :) ayakkabı değişimi yaptım yürüyüş bitince hızlıca tekrar iş kadını moduna dönücem :) iki kişilikli oldum resmen gizli gizli yürüyen çalışan bayan iş başında :)tbrkler spor azmıne hayran kaldı kosu bandı yuzune bakan bır ev hanımı olarak:)))
incelmekte kilo vermek kadar önemli ve sağlık göstergesi bence harikasınızzz herşey kg demek değil bence ama oda inerse hepten mutlu olcez inşallah maşallah :)
kızlar ben yürüyüşe gidiyommmm saat tam olarak 13:57 ben tam dörtte starrt vericem 40 dk hedefliyorum hadi Bismillah dünki leblebi ve çekirdek aşkınaaa :) heyttt verdim gazı kendime kim tutar beniii adımsayarımıda taktım tam teçhizatlı kameraman cavt kelel gibiyim valla ayy komik oldum yaa üstümde iş kıyafetikısa jile altat spor ayakakbı cepte adımsayar telsiz telefon elimde hayda nidalarıyla gidiyommm
supersın gazan mubarek olsun:)))