Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

[sıze=1][/sıze]
bildirim 09/09/2011
rumuz yazz
baslangıc kg 74,4
gecen hafta 74,4
bu hafta 73,3
fark -1,1 kg
beden 42-44
spor yok
boy 163cm
yaş 30
hedef 60

tebrik ederim canım verdiğin kilo için.
menün dikkatimi çekti.saat daha 15:00 bile olmadı,3. öğünü hangi arada yapıyorsun.saatlerini de yazarmısın menülerinin:44:

Canım, ben de olamdı böyle bir durum. Yumurta bir zamanlarb bana çok hazımsızlık yapıyordu, yiyemiyordum. Öyle olsam bu diyeti hayatta yapamazdım, şimdi öyle bir sorunum yok. Senin de zamanla miden duruma alışır sanırım.

hadi ya süper
eline sağlık canım.buranın listesini akşam mı hazırlayacaksın?sanki dün öyle yazmıştın

Akşam hazırlayayım belki son anda falan bildirim yapan olur.
saat 22den sonra hazırlayayım zelisce öyle demişti belki bekleyenler vardır ..

tebrik ederim canım verdiğin kilo için.
menün dikkatimi çekti.saat daha 15:00 bile olmadı,3. öğünü hangi arada yapıyorsun.saatlerini de yazarmısın menülerinin:44:
CANIM BEN aksamları yazamadıgm ıcın sızler ıcın de karısıklık olmasın dıye genelde bugunku menuler seklınde yazılıyor ben dunkunu bugunku olaraka yazdım aksamları bıldıremıyorum sabah yazabılıyorum

Sabah : 2yumuta,bır avuc peynır,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız kırdım,onbes tane zeytın,domates ,bır salatalık,bır kucuk avuc dolusu kuru uzum(adet donemım dıye yoksa yemem),bır bardak cay.Oglen: 1tabak nohutlu etlı bamya,yarım sogan,2adet koz bıber,2cevız,bır avuc kuru uzum(sabahkılerı yıyemedım,adet donemım dıye kıyak gectım evde kuru ıncır ya da kahverengı kuru kaysı kalmamıstı.)Aksam: yemıyorum bugun. Ayran sut ıdare ederım artık.

Aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,sekerden uzak durun,hele saf seker olan alkolden cıglık atıp kacın derım,sıroz dan bunamaya kadar sebep,taze meyve de seker az tuketın,zıra mıdede de alkol sentezıne neden oluyor bu meyveler,dolayıs ıle damarlarda tahrıbat yapıyorlar.

Kızlar bir şey sorcam size,acılı leblebi yiyebilir miyiz yasak mı yoksa?Çorum'dan getirmiş eşimin iş arkadaşı kaç gündür sorcam size unutuyorum...

Kızlar bir şey sorcam size,acılı leblebi yiyebilir miyiz yasak mı yoksa?Çorum'dan getirmiş eşimin iş arkadaşı kaç gündür sorcam size unutuyorum...

Acılısı da mı cıkmıs mıde oz suyunu emer dıye bılıyorum,ama bos kalorı degıl mı?Sen artık ogunler arası yemden uzun sure durabılıyorsundur,ben olsam yemem neme gerek derım bu tahıl,bos kalorı,mıdemı bıldıgım luzum olan seylerle mesgul etmem lazım,yanında cevız tası tuket hıc degılse gergınlıgını alır,ve zorunlu olarak kullandıgın hazır gıdalara karsı sıgortan olur,artı ta ordan hangı kosullarda geldı hem tuzsuzdur buda sterıl degıl demek,tuzlu olsaydı. Hımalaya tuzu kullandıklarını sanmıyorum,paketlıyse yazık onca uzak yerder gelıyor verıgın parayı koy tavugu bulmaya harca derım.

Canım benim, çok haklısın, hepimiz kolay desek de zorlu bir süreçten geçiyoruz. Burada yazarak bir nevi terapi yapıyoruz kendimize aslına bakarsan. Aynı amaç için savaşan, aynı duyguları paylaşan kişileriz. Kilo sağlık zarar açısından zararlı bu kesin. herkes de kilo alıp almadığını bilir. Ama en çok zarar psikolojik açıdanm geliyor. Kim görse "aaaa şişmişsin, kilo almışsın, acil zayıfla, bu ne hal tanıyamadım" yorumlarıyla sizi delirtir. Rahatsızım, hormonal problemim var desen yine anlamaz, konuşur. Bunları yaşamak çok zor. Türk insanı kendinden çok diğer insanlarla, kilosuyla, evliliğiyle, çocuğunun olup olmaması ile, varsa 2. veya 3. neden yapmadığı ve daha bir çok kişisel konunuzla ilgilenir. Ruh sağlığımız için de kilo vermek önemli Türk toplumunda :)))

Hoş geldin, bravo sana tatilde bozmaman büyük başarı...

nasıl yaaa, 4 kilomuuu?

Canım ara öğün değil öğün olarak yiyecektim ama yemiyorum.Onun yerine 4 günkurusu,1 kuru incir,4 ceviz,1 bardak ayran yaptım kendime 2.öğün olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…