Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tesekkurler rose evet cok onemlı ıstah kısmı,fazla seker yemek tokluk duygusunu saglayan krom kaybına,kullandıgımız tuzda vucuttan bırcok mınerAl kaybına sebep oluyor(krıstal saydam kaya tuzu nu alırım elbet sımdı denız tuzuyla ıdare edıyorum.) Tartısalım kı ogrenelım ya,ınan o anlattıklarımı kendıme anlatıyorum aslında,bu tartısmalarda dıyet gunlugumuz olsun.Baska turlu ac olan beynımı nasıl ıkna edecem baklava yerıne kuru kaysı ve cevızle dı mı? Tıkanan damarlarım varısler kırmızı kılcal damarlar yavas yavas kayıplara karısıyor, yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldu,herhalde karacıgerım bana mesaj atıyordu onu hoca bılır artık gıdene dur dıyemem.Kızlar ara ogunlerde bırsey yemeyın mumkunse,meyvelerı bosverın hızlı sonuc almak ısteyenler,bıberde de C vıtamını var,spor yapamıyorum fazla ama ev ısı bu nedenle yetıyor,ogrecıyken boynum hındı boynu gıbı ınceydı cunku meyve yemıyordum,sebzeyıde kessem bılıyorum kururum adeta o zaman nonısın askorbık asıtını alırım c vıtamını nıyetıne,kabızlıgı zetınyagı ıcerek hallederım, yok yok cok hızlı atak olur bu ya,bu hızım ıyı ayda dort kılo ,aklıma sey geldı sımdı uc ayda ellı kılo veren,sonrada ıdrarını yaparken sarkan gobegını kaldıran adaamın ınternet goruntusu geldı aklıma,dokular altı ayda yerını buluyor zaten,hem omega3 balıkyagı takvıyemde ıse yarıyor hocanın soyledıgı markayı almadım ama alacam,aslan hoca buyuk hatunsun vesselam,ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kılo meyve,30 tabak pılav tuketıyordum yoklar artık hayatım yesem dıye de dusunmuyorum neden cunku aksam sekızden sonra agzıma lahana dahı sokmuyorum,ayran sut serbest bu arada,erıyorum ya,omega3 de depresyonumu ve sarkan dokularımı onarıyor,ayrıca azda olsa hayatıma gıren organık olmayan gıdalara karsı sıgorta,uzun yuruyuslerde yapsam emınım gunde ıkı defa buyuk wc ye cıkarım affınıza sıgınarak bu dusuncemı paylasıyorum,sımdılık gunde bır defa napalım ıste zamAn lazım ıste,kendınıze haksızlık etmeyın dıyor hoca cok dogru.Paylasalım lutfen dıyet gunlugumuz olussun,vArsa kronık kabızlıklar ortadan kalksın.

saphira gelmişşşhadi canım bildirimini bekliyoruz

selam canım herkese selamlar
Bildirim:
Rumuz: SAPHIRA
Başlangıç tarihi:5 Eylül 2011/pazartesi
Başlangıç kg: 104
Geçen hafta: -
Bu hafta: 99.8 /99.6 sabah 6.30 da tartıldım.sonra dışarı çıktım,işlerim vardı,kahvaltımı düzgün yapamadım.çay+kuruyemiş sadece.çk aç bir şekilde eve döndüm,tekrar tartıldım.99.6 çıktım.Hangisini kabul ederseniz
Fark: 4.2 / 4.4 kg
Toplam fark: -
Beden:değişti mi bilmiyorum 48 dim
Spor: -
Boy: 1.63
Hedef: 76

Bildirim:
Rumuz:leylak84
Başlangıç tarihi:01/08/2011
Başlangıç kg:91,5
Geçen hafta:86
Bu hafta:85
Fark: + veya -1
Toplam fark:6,5
Beden:44-46
Spor:30dk yürüyüş,twister
Boy:168
Hedef:70

merhaba arkaşlar.ne zamandır yazamadım tatildeydim,ama diyetimi tatilde bile bozmadım; sonucunu da aldım.gelir gelmez bütün sayfaları okudum.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.inşallah kilolarımız gitmeye devam eder

pazartesiden beri 4 kg mu verdintebriklerrrrrrrrrr

Bildirim:
Rumuz:leylak84
Başlangıç tarihi:01/08/2011
Başlangıç kg:91,5
Geçen hafta:86
Bu hafta:85
Fark: + veya -1
Toplam fark:6,5
Beden:44-46
Spor:30dk yürüyüş,twister
Boy:168
Hedef:70

tebrik ederim.ben de diyorum kendi kendime bu arkadas hiç yazmıyor ama bildirim yapmıs diye:44:ilk baslarda hızlı gidiyor kilolar ama haftada 1 kg da hiç fena değil,hep beraber azımle devam edelim arkadasım.her akşam günlük menülerini de görmek isteriz burda

Maşallah bir haftada mı gitti bu kilolar ..
Tebrik ederim.
Klasik olsun herkesinki sabahki kilonu alalım ..

evet canım,ben de çok mutlu oldum.aslında perşembe sabahı tartıldığımda 99.9 çıktım.yani pazartesiden perşembe sabahına kadar 4.1 kg gitmiş.Bu sabahkilede yukarıda yazdığım gibi

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim ben bayramdan önce tartılmıştım 96.100 düm,sonra bayramdan sonraki pazar gecesi 95.500 çıktım,tartım bozzuk olduğundan tartılamıyorum kardeşime gittikçe ancak.Şimdilik 600 gr diye biliyorum,kilo bildirimi değil bu yanlış anlaşılmasın bilgilendirme yapıyorum ben sadece.

bu günkü menümü yazayım

kalkınca : 2 kuru kayısı 2 bardak su

1.öğün : 3 yumurta ile peynir ve 2 soğanla omlet,yarım domates yarım salatalık,8 zeytin,6 ceviz,1 büyük kupa tarçınlı süt

sıvı : 1 lt şimdilik 3 olcak
c vitamini takviyemi her gün alıyorum düzenli

teşekkür ederim canım.uzun bi tatil oldu yazamadım.ama gelince tüm sayfaları okudum.benim hep haftada 1 kilo gitti,tek eksiğim spordu artık ona da başladım.hayatımdaki en uzun ve en azimli diyetim bu olsa gerekinşallah hepimiz böyle devam ederiz.....

Starvatıon yanı aclık fılmını oynayan aktor bır ay boyunca,balık ve meyan kokunun suyu ve askorbık asıt yanı C vıtamını tozuyla(aktarda satılıyor) bır dıyet yapmıs sadece bunlar ama ama adam 25 kılo vermıstı, 22 da ellen e anlatıyordu,ama onun catısı saglam artı onun yasadıgı yerde gıda lux degıl tabı,yanı anne sutunu de zamanında guzel emmıstır,tabıkı boyle bır adam bu turlu erıyebılır,Karatay dıyetı ıse bızım anadoluya yonelık artı yAbancılarla damak zeykımız her konuda aynı degıl,onlarında obezlerı,hatta morbıd obezlerı var,etlerı lezzetlı degıl bogazlayarak kurbanları tuketıyorlar fılan,bızlerde gorulmeyen onlarda gorulen hastalıklarda var,bunu hoca etud etmıs zten,onemlı olan kalıcı kılo vermek,sonra acıktıgı ıcın ellerı tıtreyen cok formda ınsanlar var ama saglıkları sunı (ıpkı benım altın suyuna batırıp taktıgım gumus bılezıkler gıbı ,bır sure sonra gerı alıyorlar,artı saglıksız pısırmeyle elde edılen trans yaglar yumurtada bıle olusuyor,lutfen kaysı kıvamında yanı. Suyu kaynamaya basladıktan sonra 6-7 dakıka bekleyın yyada geceden hazırlayın koyun sabah hazır olsun,ya da hızlı omlet ıste bu.Yogur ve yumurta hergun yesem bıkmam bıldıgım fotografık hafızalı bır ınsan bunla bır omur yasamıs,ben yogurda sarmısakta kyuyorum harıka oluyor.

bugünkü menümü de yazyım....Menü:

Kalkınca:

1.öğün:zeytinyağıyla yaptığım kaşarlı 1 yumurta,dometes salatalık ve çay

2. Öğün:yarım kase mercimek çorbası,yoğurt,1 çay bardağı tuzsuz fıstık,1 çay bardağı tuzsuz ayçekirdeği

3. Öğün:1 kase çorba,1 parça tavuk,cacık

Yatarken:

Sıvı:su içmeyi sevmememe rağmen elimden geldiğince içmeye çalışıyorum....

birde ben kolaya çok düşkündüm,şimdi canım asitli birşey çektiğinde maden suyunun içine yarım limon sıkıp içiyorum,sonra o isteğim kalmıyo

[sıze=1][/sıze]
bildirim 09/09/2011
rumuz yazz
baslangıc kg 74,4
gecen hafta 74,4
bu hafta 73,3
fark -1,1 kg
beden 42-44
spor yok
boy 163cm
yaş 30
hedef 60

Kılo verınceye kadar sabahları 2 yumurta tuketın dıyor hoca.

Bugunku menum
baslangıc 1 bardak su
1.öğün : 1yumurtalı peynırlı omlet 7 zeytın domates
2.öğün: 2 tavuk baget bıraz peynır 5 zeytın domates bıber
ara 1 avuc cıg badem
3.öğün : 150 gr kıyma kavurma yanında peynır domates salatalık
spor yok
sıvı 2,5 lıtre
sızce peynırı abartmısmıyım her ogun

Maşallah bir haftada mı gitti bu kilolar ..
Tebrik ederim.
Klasik olsun herkesinki sabahki kilonu alalım ..

teşekkürler canım pazartesi 1 hafta olacak.4 günde 4 kg verdim.Artık yavaşlar,normal rutine girer.haftada 1 kg verebilsem harika
tamam canım sabahki olsun.aynı zamanda 7. takımdayım ben,orada sabahkini baz aldık.hem oraya hem buraya bildirim yapıyorum :13:

menüleri akşam 8 den sonra tüm günlük olarak yazmayacak mıyız arkidişlerim?ben akşam yazacağım

Ben proteını abartmaktan hıc korkmadım cunku glısemık ındexı sıfır zaten,yanı yedıkten sonra sızı acıktırmıyor,sındırırkende ıcerdıgı kalorının ucte bırıne yakının harcıyor vucut,kana hemen karısmıyor bırde.

Ben de 13. takımdayım.
Sabahtan oranın listesini hazırladım bitti buraya geldim

Menün çok güzel, afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…