*Aynen katılıyorum.Canım benim, çok haklısın, hepimiz kolay desek de zorlu bir süreçten geçiyoruz. Burada yazarak bir nevi terapi yapıyoruz kendimize aslına bakarsan. Aynı amaç için savaşan, aynı duyguları paylaşan kişileriz. Kilo sağlık zarar açısından zararlı bu kesin. herkes de kilo alıp almadığını bilir. Ama en çok zarar psikolojik açıdanm geliyor. Kim görse "aaaa şişmişsin, kilo almışsın, acil zayıfla, bu ne hal tanıyamadım" yorumlarıyla sizi delirtir. Rahatsızım, hormonal problemim var desen yine anlamaz, konuşur. Bunları yaşamak çok zor. Türk insanı kendinden çok diğer insanlarla, kilosuyla, evliliğiyle, çocuğunun olup olmaması ile, varsa 2. veya 3. neden yapmadığı ve daha bir çok kişisel konunuzla ilgilenir. Ruh sağlığımız için de kilo vermek önemli Türk toplumunda :)))
Çok sevdim ben bu sloganı ..
Gitsinler artık ya ben çok sıkıldım basenlerimdenn ..
Canım, ben de olamdı böyle bir durum. Yumurta bir zamanlarb bana çok hazımsızlık yapıyordu, yiyemiyordum. Öyle olsam bu diyeti hayatta yapamazdım, şimdi öyle bir sorunum yok. Senin de zamanla miden duruma alışır sanırım.
Kızlar bir şey sorcam size,acılı leblebi yiyebilir miyiz yasak mı yoksa?Çorum'dan getirmiş eşimin iş arkadaşı kaç gündür sorcam size unutuyorum...
Canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi... Lebbebi ise nohuttan yapılır. Kısacası bkalagileler serbest canım. Ana öğünde nohut yemeği gibi düşünüp yiyebilirsin.
Afiyet, bal, şeker olsun canım...
Bildirim:
Rumuz:TUYA
Başlangıç tarihi:30.08.2011
Başlangıç kg:94
Geçen hafta:--
Bu hafta:90
Fark: + veya -
Toplam fark:-4
Beden:46
Spor:ev işi
Boy:168
Hedef:60
Bunu not aldım bende tesekkurler,genelde acıkta satılıyorlar ya yemeden hafıf yagsız tavada kavurup yerdım herhalde.Canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi... Lebbebi ise nohuttan yapılır. Kısacası bkalagileler serbest canım. Ana öğünde nohut yemeği gibi düşünüp yiyebilirsin.
Afiyet, bal, şeker olsun canım...