Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

*Aynen katılıyorum.

cvbın için sağol canım umarım alışır midem, baya zorlandım bugün..

Ayda 45 ekmek,15 kılo taze meyve,90 cıkolata,30 tabak pılav tuketıyor ,kendım zaten megaloman dolsıyordum,kımseyı dusuncelerınden dolayı kınamıyorum,beslenme olayını cok hafıfe alıyoruz ya,halbukı ılaclar en son kullanımalı.Ben de daha yenı ogrendım beslenmeyı yanlıs beslenmenın sonucu cıkıyor krızler,Karatay Dıyetı cok faydalı oldu oluyor saglıgıma.

kızlar bende 4 gündür yapıyorum ama hiç acıkmıyorum hedefim 5 kilo inş veririm sonrada sizlerle paylaşırımmm

Bildirim:
Rumuz:TUYA
Başlangıç tarihi:30.08.2011
Başlangıç kg:94
Geçen hafta:--
Bu hafta:90
Fark: + veya -
Toplam fark:-4
Beden:46
Spor:ev işi
Boy:168
Hedef:60

Kızlar bir şey sorcam size,acılı leblebi yiyebilir miyiz yasak mı yoksa?Çorum'dan getirmiş eşimin iş arkadaşı kaç gündür sorcam size unutuyorum...

Canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi... Lebbebi ise nohuttan yapılır. Kısacası bkalagileler serbest canım. Ana öğünde nohut yemeği gibi düşünüp yiyebilirsin.
Afiyet, bal, şeker olsun canım...

bugunku menüm:

sabah:soğanlı yumurta(3 köy yumurtasıyla)
1 kasık kendi yaptıgım yogurt
1 avuc ıcı peynir
domates ,salatalık
1 cay brd ceviz

oğle:1 tbk fırında patlıcan yemeği
ketentohumu eklenmıs yogurt
2/3 cay brd tuzsuz fıstık

akşamDISARDA)karısık ızgara
salata
ayran

Sağol canım o zaman cacığın yanında yiyim gitsin.Canım yemek yemek istemiyor bu gün geç olmadan 2 kase cacık bir avuç leblebi yiyim olsun bitsin.Sağol bilgi için...

Bildirim:
Rumuz:TUYA
Başlangıç tarihi:30.08.2011
Başlangıç kg:94
Geçen hafta:--
Bu hafta:90
Fark: + veya -
Toplam fark:-4
Beden:46
Spor:ev işi
Boy:168
Hedef:60

tebrik ederim 10 gunde 4 kilo da süperdemek ki metabolizmalar calısıyor kızlar,

Bunu not aldım bende tesekkurler,genelde acıkta satılıyorlar ya yemeden hafıf yagsız tavada kavurup yerdım herhalde.

Bugün yediklerim:
kahvaltı:
1 çay bardağı fındık-fıstık
2 ad. açık şekersiz çay

öğlen:
4 ad. piliç pirzola
2 bardak ayran

akşam:
musakka
yoğurt
1 armut (aslında meyve yemek istemiyorum ama çok başım dönüyor şekersizlikten.dün akşamda yarım armut yemiştim.biraz olsun toparlıyor beni.halsizliği bir nebze alıyor)

su:şu ana kadar 2.1 LT + 2 fincan yeşil çay şimdi son yeşil çayımı içicem

Herkese iyi akşamlar...
Evet ilk haftamızı fena geçirmedik değil mi arkadaşlar.Birlikte diyet yapmak kesinlikle daha motive ediciymiş,önceleri pek bi anlam veremezdim ne yapıyo ki bu insanlar böyle diye (şu birlikte zayıflayalım topicleri için)Şimdi resmen sorumlu hissediyorum kendimi size ve akşam yazacağım yediklerimi ;şimdi abuk sabuk bişey yemeyeyim diyorum.Umarım devam ederiz başarıyla:))
Bugün kü menüm
1.öğün:1 bardak ceviz,kaşarlı omlet,domates,biber
2.öğün:yarım porsiyon kebap(dışarıda)ayran
3.öğün:karnıyarık 1 tane(kızartmadan yaptım)1 kase yoğurt
Yemek pişerken kendime sütlü bir kahve yaptım ama yanında da kuru üzüm yedim 1 avuç kadar ne yazık ki,yine dayanamadım yani.Keşke eve gelince yemek hazır olsa:)
Sıvı:2 litre 3 olur gecenin sonuna kadar
Spor:Her zaman ki gibi saat dokuz da gideceğim yürüyüşe
Bu arada herkesi tebrik ederim verilen kilolar için..

merhaba arkadaşlar ben en son pazartesi günü yazabilmiştim.o günden beri tatildeyim ailenin yanında tam diyet yapılmıyor tartıda yok ama ben acayip zayıfladım. Pazar günü dönünce tam başlayacağım. ailemin ve akrabalarımın yanına uzun zamandır gelememiştim yemeyince beğenmiyor diye düşünülüyor buralarda. tartı yok o yüzden kilomu pazar günü yazabilirim ama en az 1 kilo diye tahmin ediyorum.fotoğraflarda çok güzel çıkmaya başladım çok mutluyum.

bildirim: bu hafta 1 kilo verdim. 65 kilodan 64 e düşmüştüm şimdi 63 oldum

Menümü yazayım ..

Kalkınca :

- Limonlu su

1. Öğün :

- Kuru kayısı
- Ceviz
- Badem
- 2 yumurtadan omlet

2. öğün :

- Kefir
- Ceviz
- Badem
- Salata
- Peynir

Sıvı :

- 2 litre su
- 1 yeşil çay

Spor : Henüz yapamadım ..

Ayy bilmem ki ..
Lİsteyi yapacağım sonra bildirim yapmamış olan çıkarsa diye yapamadım da ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…