- 26 Temmuz 2011
- 2.215
- 22
Tesekkurler rose evet cok onemlı ıstah kısmı,fazla seker yemek tokluk duygusunu saglayan krom kaybına,kullandıgımız tuzda vucuttan bırcok mınerAl kaybına sebep oluyor(krıstal saydam kaya tuzu nu alırım elbet sımdı denız tuzuyla ıdare edıyorum.) Tartısalım kı ogrenelım ya,ınan o anlattıklarımı kendıme anlatıyorum aslında,bu tartısmalarda dıyet gunlugumuz olsun.Baska turlu ac olan beynımı nasıl ıkna edecem baklava yerıne kuru kaysı ve cevızle dı mı? Tıkanan damarlarım varısler kırmızı kılcal damarlar yavas yavas kayıplara karısıyor, yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldu,herhalde karacıgerım bana mesaj atıyordu onu hoca bılır artık gıdene dur dıyemem.Kızlar ara ogunlerde bırsey yemeyın mumkunse,meyvelerı bosverın hızlı sonuc almak ısteyenler,bıberde de C vıtamını var,spor yapamıyorum fazla ama ev ısı bu nedenle yetıyor,ogrecıyken boynum hındı boynu gıbı ınceydı cunku meyve yemıyordum,sebzeyıde kessem bılıyorum kururum adeta o zaman nonısın askorbık asıtını alırım c vıtamını nıyetıne,kabızlıgı zetınyagı ıcerek hallederım, yok yok cok hızlı atak olur bu ya,bu hızım ıyı ayda dort kılo ,aklıma sey geldı sımdı uc ayda ellı kılo veren,sonrada ıdrarını yaparken sarkan gobegını kaldıran adaamın ınternet goruntusu geldı aklıma,dokular altı ayda yerını buluyor zaten,hem omega3 balıkyagı takvıyemde ıse yarıyor hocanın soyledıgı markayı almadım ama alacam,aslan hoca buyuk hatunsun vesselam,ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kılo meyve,30 tabak pılav tuketıyordum yoklar artık hayatım yesem dıye de dusunmuyorum neden cunku aksam sekızden sonra agzıma lahana dahı sokmuyorum,ayran sut serbest bu arada,erıyorum ya,omega3 de depresyonumu ve sarkan dokularımı onarıyor,ayrıca azda olsa hayatıma gıren organık olmayan gıdalara karsı sıgorta,uzun yuruyuslerde yapsam emınım gunde ıkı defa buyuk wc ye cıkarım affınıza sıgınarak bu dusuncemı paylasıyorum,sımdılık gunde bır defa napalım ıste zamAn lazım ıste,kendınıze haksızlık etmeyın dıyor hoca cok dogru.Paylasalım lutfen dıyet gunlugumuz olussun,vArsa kronık kabızlıklar ortadan kalksın.Gül sanırım sen konuyu anlamadın, aşk meselesini nerelere getirdin. Ben serotoninden bahsettim, zayıfla aşık ol demedim. Aşkın serotonin salgısını artırdığını, bunun da iştahı azalttığını yazdım.