- 7 Aralık 2008
- 3.148
- 1
Tebrik ederim :)
teşekkürler canım. az veren yağdan çok veren kastan demiş atalarımız dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim :)
Bildirim:09.09.2011
Rumuz: Tylholl
Başlangıç tarihi: 25.08.11
Başlangıç kg: 115
Geçen hafta: 111
Bu hafta: 110
Fark: -1000 gr
Toplam fark: 5000 gr.
Beden: 48
Spor: Haftada 5 gün 1 saat yürüyüş
Boy: 1.70
Hedef: 60
Ben yazdım zaten ekim ayında gelelim biraraya diye. Ankara sanki ortak nokta, gideriz güzel bir balık, salata yeriz.
afiyet olsun canım.musakka dışında gayet güzel,besinleri yağda kızartınca trans yağlar ortaya çıkıyor,ve trans yağlar kilo aldırıyor.musakkaya bende bayılırım ama başka yolunu bulacagız ,sağlıklı yemekler pişirecegız artık,ben fırına yağlı kagıt koyup dilimlenmiş sebzeleri üztüne diziyorum üzerine zeytinyağı gezdirip pişiriyorum,kızartmaya benziyor tadı,musakkayı da böyle yapsak nasıl olur acaba?
teşekkürler canım. az veren yağdan çok veren kastan demiş atalarımız dimi
ben de ankaradan geleli 1 ay oldu bulundugum yere.ekime kadar hepimiz ideal kilolarımıza da 3gelmiş oluruz inş6. neden olmasın?böyl9e büyük basarıyı kutlamak lazım.sayımız fazla olursa karatay hocayı d4a davet ederiz
Karatay diyetine pazartesi günü basladim gayet güzel gidiyo sabah yedigim cevizin sayesinde acikmiyorum...63,5 kiloyum hedefim 55...
Evet aynen katılıyorum gunde 1000 kalorıden asagı yersek felaket olur.Ben boyle bır dıyetle ılk depresyonumu gecırmıstım. zelısce kendıne ıyı bak,kendınıze ıyı bakın kızlar,asık fılan olmayın jazaam askının hatırına toksınlı olması muhtemel dondurma yemıstı,jazaam arada ugra ya ozletme. ben kedıme bu halımle asıgım zaten neyım eksık,yumusak sıcak sevgı doluyum ya alan adam kıloma bakmaz zaten,sorun n kucukkenden berı barbı bebeklerı sadece guzel dıye belledıgım ıcın kedımı bu kıloyla ıyı hıssetmıyordum,ustune ustluk ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kılo meyve,30 tabak pılav tuketıyordum,takı Karatay Dıyetı ktabını alıncaya kadar,sonra hepsını sevgıyle ugurladım,aklımdakı bayan twıgy sendromunu da sıldım,once saglık.Artı dergılerdekı resımler rotuslu hepsıne ınanmayalım,ınsan vucudunda 7 kg kemık var gerıı kalanı et,yag,toksın,su.teşekkürler canım. az veren yağdan çok veren kastan demiş atalarımız dimi
bakın adam her kıloda yanında esının,pekı ben neden kılo vermelıydım? Bazen oyle acıkıyordum kı yıkamadan yolda bır seftalıyı sılerek yedıgım olmustur,ya da kahvaltı hazırlarken aceleyle bıberlerı sılerek yedıgım olmustur,vucudumda gelısen gızlı hadıseden haberım yoktu kızlar saat sekızden sonra lahana dahı yemeyın,kan sekerı normal olan hocanın bıle aksam sekızden sonra lahana yedıgı ıcın sabah kan skerı 145 cıkmıs,bu aclık kan sekerı,o gunun berbat olması demek,zaten tablolarlada acıklamıs.Yanı bu durum herkesı ılgılendırıyor,jazaam gıbı ınce bır arkadasım var onunda ac oldugu zaman ellerı tıtrıyor.Lutfen saat sekızden sonra meyve sebze vb yemeyın,ayran ıcebılırsınız,tatlı cekerse canınız sut ıcın.Guzellık konusuna gelınce sevgı kıloya degıl butune olur,hacıme gore degıl asklar.Evet aynen katılıyorum gunde 1000 kalorıden asagı yersek felaket olur.Ben boyle bır dıyetle ılk depresyonumu gecırmıstım. zelısce kendıne ıyı bak,kendınıze ıyı bakın kızlar,asık fılan olmayın jazaam askının hatırına toksınlı olması muhtemel dondurma yemıstı,jazaam arada ugra ya ozletme. ben kedıme bu halımle asıgım zaten neyım eksık,yumusak sıcak sevgı doluyum ya alan adam kıloma bakmaz zaten,sorun n kucukkenden berı barbı bebeklerı sadece guzel dıye belledıgım ıcın kedımı bu kıloyla ıyı hıssetmıyordum,ustune ustluk ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kılo meyve,30 tabak pılav tuketıyordum,takı Karatay Dıyetı ktabını alıncaya kadar,sonra hepsını sevgıyle ugurladım,aklımdakı bayan twıgy sendromunu da sıldım,once saglık.Artı dergılerdekı resımler rotuslu hepsıne ınanmayalım,ınsan vucudunda 7 kg kemık var gerıı kalanı et,yag,toksın,su.
bakın adam her kıloda yanında esının,pekı ben neden kılo vermelıydım? Bazen oyle acıkıyordum kı yıkamadan yolda bır seftalıyı sılerek yedıgım olmustur,ya da kahvaltı hazırlarken aceleyle bıberlerı sılerek yedıgım olmustur,vucudumda gelısen gızlı hadıseden haberım yoktu kızlar saat sekızden sonra lahana dahı yemeyın,kan sekerı normal olan hocanın bıle aksam sekızden sonra lahana yedıgı ıcın sabah kan skerı 145 cıkmıs,bu aclık kan sekerı,o gunun berbat olması demek,zaten tablolarlada acıklamıs.Yanı bu durum herkesı ılgılendırıyor,jazaam gıbı ınce bır arkadasım var onunda ac oldugu zaman ellerı tıtrıyor.Lutfen saat sekızden sonra meyve sebze vb yemeyın,ayran ıcebılırsınız,tatlı cekerse canınız sut ıcın.Guzellık konusuna gelınce sevgı kıloya degıl butune olur,hacıme gore degıl asklar.
Bildirim: 09/09/2011
Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi:03/09/2011
Başlangıç kg: 64
Geçen hafta: 64
Bu hafta: 63.2
Fark: + veya – 0.8
Toplam fark:0.8
Beden:38-40
Spor:Bu hafta düzensiz ve az olmakla beraber evet
Boy:170cm. Yaş:20
Hedef: 55kg
tebrik ederim canım.kilon az olmasına ragmen cok iyi vermissin:81:
afiyet olsun canım.musakka dışında gayet güzel,besinleri yağda kızartınca trans yağlar ortaya çıkıyor,ve trans yağlar kilo aldırıyor.musakkaya bende bayılırım ama başka yolunu bulacagız ,sağlıklı yemekler pişirecegız artık,ben fırına yağlı kagıt koyup dilimlenmiş sebzeleri üztüne diziyorum üzerine zeytinyağı gezdirip pişiriyorum,kızartmaya benziyor tadı,musakkayı da böyle yapsak nasıl olur acaba?