- 25 Eylül 2014
- 1.258
- 2.138
- 40
Tek zaafım bulgur. haftada 1 kez ve az miktarda tüketmek lazim ama yiyorum malesefGüzelll, ama bulgur pilavı az bir şekilde tüketebiliyoruz diye hatırlıyorum. Ve çok severim en azından onu yeriz yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek zaafım bulgur. haftada 1 kez ve az miktarda tüketmek lazim ama yiyorum malesefGüzelll, ama bulgur pilavı az bir şekilde tüketebiliyoruz diye hatırlıyorum. Ve çok severim en azından onu yeriz yaa
Akşam yerine gündüz tartilman daha doğru olmaz mı,İyi akşamlar kızlar
Sabah kahvaltı yapamadım malesef
Öğle: 1 tabak yesilmercimek yarım tabak bulgur pilavı (evet yine bulgur) yarım ayva
Aksam: yesil mercimek (işyerindeki yemekle pişti oldum) yogurt,arkasindan sütlü türk kahvesi
Yarın akşam tartilip kilomu yazıcam kizlar bakalım 2. Haftayı nasıl.kapatmosim
Ben tokken tartılıyorum alışkanlık işteAkşam yerine gündüz tartilman daha doğru olmaz mı,
Menü güzel
Harikkaa❤İyi akşamlar kızlar
63 kiloyum şuan 13. günüm toplamda 2 kilo verdim. Sonuçdan çok memnunum
Sabah: Soğanlı omlet, zeytin, peynir,salata, çok az kuru dut.
Akşam: karatay diyetinde ayda 1 lahmacun izni var. Hakkimi bu akşam kullandım 1 lahmacun ve mercimek çorbası yedim ama arkasından çayın yanına biraz dut yedim
Ben yapamıyorum hala, istemiyorum yapmak daha doğrusunasıl gidiyor kızlar
bugün 4. günüm, öğlen sınavım vardı, o yüzden sabah ve akşam olarak 2 öğün yaptım mecburi, dışarda yemek istemediğim için
yarın yine 3 öğüne dönücem tabiki :)
siz de durumlar nasıl?
Hersey yolunda 14. günümu bitirdim. Dışarda herzaman uygun menü bulunmuyor iyi yapmışsinnasıl gidiyor kızlar
bugün 4. günüm, öğlen sınavım vardı, o yüzden sabah ve akşam olarak 2 öğün yaptım mecburi, dışarda yemek istemediğim için
yarın yine 3 öğüne dönücem tabiki :)
siz de durumlar nasıl?
İlk iki gün zor oluyor ama sonra alısıyor insan. Bence tam zamani baslamanin. Yaz gelince hic yapamiyor insan.Ben yapamıyorum hala, istemiyorum yapmak daha doğrusu
Doğru tabi Benim yaza kadar vermem lazım biraz ama işte, güzel ama kalorisi yüksek şeyler görünce kendimi tutamıyorum bu aralar. Ilk başladığımda böyle olmamıştıİlk iki gün zor oluyor ama sonra alısıyor insan. Bence tam zamani baslamanin. Yaz gelince hic yapamiyor insan.
neden kiBen yapamıyorum hala, istemiyorum yapmak daha doğrusu
kesinlikle aşırı yağlı oluyor en basiti..düzgün bi şey bulmak zorHersey yolunda 14. günümu bitirdim. Dışarda herzaman uygun menü bulunmuyor iyi yapmışsin
anladım kuzum o her diyette oluyor maalesefBilmiyorum ki zor geliyor, bi modum düştü
tbrk ederimmSelam kızlar,
Ben cumartesi sabahı 70,4 çıktım
Hafta sonu yapamadım ama olsun. Şimdi devam ediyorum. Müsait olunca uzun uzun yazacağım.
Görüşmek üzere.
TebrikleeerSelam kızlar,
Ben cumartesi sabahı 70,4 çıktım
Hafta sonu yapamadım ama olsun. Şimdi devam ediyorum. Müsait olunca uzun uzun yazacağım.
Görüşmek üzere.