Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah karatay kahvaltı kuruyemiş eksik ama
Öğlende misafirlikteydik ve oruçlu değildim bişi yoktu mecbur börek vardı ondan yedim bol su içtim acıkmamak için
Akşama çorba karnıyarık tavuk sote salata .sonra çay

Sabah karatay kahvaltısı
Öğlen sulu köftenin 3 köftesi birkaç kiraz
Akşamüzeri çiğ çekirdek ceviz
Aksam birkaç tane yaprak sarma yoğurt
Su çekirdek meselesini kapatmam lazım aslında stresli zamanlarda iyi gidiyor tamam ama kilolar gitmiyor abartıyorum baya hepte pişman oluyorum :kızgın:

Sabah karatay kahvaltısı
Öğlen sulu köftenin 3 köftesi birkaç kiraz
Akşamüzeri çiğ çekirdek ceviz
Aksam birkaç tane yaprak sarma yoğurt
Su çekirdek meselesini kapatmam lazım aslında stresli zamanlarda iyi gidiyor tamam ama kilolar gitmiyor abartıyorum baya hepte pişman oluyorum :kızgın:
Senin.cekirdek.benmde.sütlü tatli
Vazgecemiyorm bir turlu

Sabah karatay kahvaltısı
Aksam 10 tane yaprak sarması yoğurt ve yine çekirdek ama bugünkü tesellim aksam 7 ye kadar bütün meseleyi halledebilmiş olmam züğürt tesellisi benimki :halay:

Sabah karatay kahvaltısı
Aksam 10 tane yaprak sarması yoğurt ve yine çekirdek ama bugünkü tesellim aksam 7 ye kadar bütün meseleyi halledebilmiş olmam züğürt tesellisi benimki :halay:

Yemeyi cok sewen.ve kilo problemi.olmayn bir.esim.war:) gece10da bile bisylr.l tutor
Karataya basladgmdn beri en.gec6dae aksm yemegimi yiyorm inan insan rahat uyuyor.kilo.wermeye yardmci.olurmu.bilmm.ama.insan.hafif.uyaniyo

Yemeyi cok sewen.ve kilo problemi.olmayn bir.esim.war:) gece10da bile bisylr.l tutor
Karataya basladgmdn beri en.gec6dae aksm yemegimi yiyorm inan insan rahat uyuyor.kilo.wermeye yardmci.olurmu.bilmm.ama.insan.hafif.uyaniyo

Sana katılıyorum önceden iftardan sonra karnım patlıcak gibi olurdu nefes alamazdım çok yediğim için şimdi gayet rahat oluyorum hafiflemiş hissediyorum kendimi

X