- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben genelde klasik.karatay kahvaltisi yapiyorum yani 2 yumurta (haşlanmış) peynir zeytin salatalık kuruyemis kuru erik veya günkurusu tarçınlı süt çayyyTamm. Yarin Ilk.is.kiloyu.yazmk:)
Birde. Ben encok kahwalti ogununu.sewiyorum karatay kahwaltisi.nelerdn.olusuyor.ornk menunuz varmidir??
Bu sabah 67.7 geldimBugun de 67 .9 geldim bugun spor yapamam ama tum gun evde temizlik islerim var aksam da sebze yapmayi dusunuyorum .yarin bakalim kac kilo gelcem. Biran once 65 olmaliyim bu ay sonunda guzel bir sonuc elde etmem lazim arkadaslar haydeen kilolara elveda deme vakti
evet bazı doktorlar kolestrolü yükselttiğini söylüyor ama bence Karatay sağlıklı beslenmenin en iyi alternatifi çünkü ekmek hazır alıyoruz ve içinde bir sürü kimyasal hiçbirşey olmasa evde yapsak gluten var içerisinde ve yağ yakımını engelliyorHaklısın ben geçen sene uyguladım 2,5 ay 12 13 kilo verdim. uyguladıgım donem fizik tedavi dr um sacmalik demisti karatay icin. Ama birakmadim iyi ki bırakmamisim kendimi halsiz hissetmeden ve hiçbir kan degerim düsmeden bitirmistim. Bitirme nedenim sıkılmıstım cok:) sonrasinda cok dikkat edemedim ona ragmen 3 kiloya yakin geri aldim 1 yilda buda verilen kilonun yağdan gittiginin bir kaniti zaten.
Tabi yanlis uygulamamak lazim mesela sabah kuruyemisi yemedigimde halsizlesiyorum cunku ekmegin yerini aliyor.
insulin direncini çok kısa bir surede kirdim ilaç kullanmak yada diyet yapmak iki seçeneğim vardı karatay diyetini tercih ettim 2 ay sonraki kan tahlilimde direnç yoktuevet bazı doktorlar kolestrolü yükselttiğini söylüyor ama bence Karatay sağlıklı beslenmenin en iyi alternatifi çünkü ekmek hazır alıyoruz ve içinde bir sürü kimyasal hiçbirşey olmasa evde yapsak gluten var içerisinde ve yağ yakımını engelliyor
ben insülin direnci hastasıyım ekmeği bırakamazsın diyor doktorum ama ben ekmek yemediğimde kendimi daha iyi hissediyorum.
karatayla insülin direncini kıranlar olduğunu okumuştum kitabında bu topiktede varmı merak ediyorum
ne kadar güzel sevindim sizin adınıza ben yaklaşık 4 yıldır ilaç kullanıyorum ve artık kurtulmak istiyorum sporda yaptınız mı ne tavsiye edersinizinsulin direncini çok kısa bir surede kirdim ilaç kullanmak yada diyet yapmak iki seçeneğim vardı karatay diyetini tercih ettim 2 ay sonraki kan tahlilimde direnç yoktu
ilk ay spor yapmadım ikinci ay yürüyüşe yarim saatle başladım sonra 1 saatle devam ettim 3.aydayim hava çok sıcak diye bıraktım öğünler arasında 5 saat olmasını ihmal etmeyin 5 saatten sonra aciktiginizi hissettiğiniz an yemek yiyinne kadar güzel sevindim sizin adınıza ben yaklaşık 4 yıldır ilaç kullanıyorum ve artık kurtulmak istiyorum sporda yaptınız mı ne tavsiye edersiniz
TebriklerBende 10 gün önce 69 la başladığım karatay diyetiyle bugün 67.5 u gördüm.Çok güzel bir başlangıç benim için.Herkese bu hafta bol eksiler diliyorum
TebriklerKızlar merhaba
Bugün karataK kahvaltisi yaptm diyetin 6.gunundeyim
Başlangıç 84
Güncel kg 82.9
Üstelik kahvaltıdan sonra tartıldim ev işlerinden sonra sade kahvemi içerim akşam için yazarım tekrar
Giden kg 1.100kg
Diyete tam gaz devam ablamda başladı karataya cok mutluyum ya ilk kez aç kalmadan kilo verebilmek harika birsey
İnş yaaa benimde doğum kilolarım var birdaha hamile olursam kilo almamaya dikkat etcemTebrikler
Haftalar geçtikçe mutlulugun artacak emin ol. Benim.ablam da dogum kilolarini verdi 68 le başladı 55 kilo koruma sürecinde şuan
teşekkür ederim motivasyon oldu mesajınız sağlıkla istediğiz kiloda olun inş tavsiyelerinize uyacağımilk ay spor yapmadım ikinci ay yürüyüşe yarim saatle başladım sonra 1 saatle devam ettim 3.aydayim hava çok sıcak diye bıraktım öğünler arasında 5 saat olmasını ihmal etmeyin 5 saatten sonra aciktiginizi hissettiğiniz an yemek yiyin
Haftada 1 kilo çok iyi. Zaten tavsiye edilen kilo kaybı haftada 500 gr ile 1 kilo aradır.Ben hiç spor yapmıyorum.Biraz zorlanıyorum, tatlı çok seviyorum.1 kilo vermişim 1 haftada.Rezillik
Bugun ilk günüm ve kaçamaksız atlattım. Annem kahveye şeker atmış yanlışlıkla onu bile içmedim aferin bana kilom 68 bakalım ne kadar verebilirim hedef 60[/QUOT
hosgeldin
Ben de 68.5 ile basladım ilk ay 4 kilo verdim
Hedefimiz ayni 60