Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tamm. Yarin Ilk.is.kiloyu.yazmk:)
Birde. Ben encok kahwalti ogununu.sewiyorum karatay kahwaltisi.nelerdn.olusuyor.ornk menunuz varmidir??
Ben genelde klasik.karatay kahvaltisi yapiyorum yani 2 yumurta (haşlanmış) peynir zeytin salatalık kuruyemis kuru erik veya günkurusu tarçınlı süt çayyy
Haftasonu bazen mantar kavuruyorum omlet yapiyorum

Haklısın ben geçen sene uyguladım 2,5 ay 12 13 kilo verdim. uyguladıgım donem fizik tedavi dr um sacmalik demisti karatay icin. Ama birakmadim iyi ki bırakmamisim kendimi halsiz hissetmeden ve hiçbir kan degerim düsmeden bitirmistim. Bitirme nedenim sıkılmıstım cok:) sonrasinda cok dikkat edemedim ona ragmen 3 kiloya yakin geri aldim 1 yilda buda verilen kilonun yağdan gittiginin bir kaniti zaten.

Tabi yanlis uygulamamak lazim mesela sabah kuruyemisi yemedigimde halsizlesiyorum cunku ekmegin yerini aliyor.
evet bazı doktorlar kolestrolü yükselttiğini söylüyor ama bence Karatay sağlıklı beslenmenin en iyi alternatifi çünkü ekmek hazır alıyoruz ve içinde bir sürü kimyasal hiçbirşey olmasa evde yapsak gluten var içerisinde ve yağ yakımını engelliyor
ben insülin direnci hastasıyım ekmeği bırakamazsın diyor doktorum ama ben ekmek yemediğimde kendimi daha iyi hissediyorum.
karatayla insülin direncini kıranlar olduğunu okumuştum kitabında bu topiktede varmı merak ediyorum

evet bazı doktorlar kolestrolü yükselttiğini söylüyor ama bence Karatay sağlıklı beslenmenin en iyi alternatifi çünkü ekmek hazır alıyoruz ve içinde bir sürü kimyasal hiçbirşey olmasa evde yapsak gluten var içerisinde ve yağ yakımını engelliyor
ben insülin direnci hastasıyım ekmeği bırakamazsın diyor doktorum ama ben ekmek yemediğimde kendimi daha iyi hissediyorum.
karatayla insülin direncini kıranlar olduğunu okumuştum kitabında bu topiktede varmı merak ediyorum
insulin direncini çok kısa bir surede kirdim ilaç kullanmak yada diyet yapmak iki seçeneğim vardı karatay diyetini tercih ettim 2 ay sonraki kan tahlilimde direnç yoktu :KK73:

insulin direncini çok kısa bir surede kirdim ilaç kullanmak yada diyet yapmak iki seçeneğim vardı karatay diyetini tercih ettim 2 ay sonraki kan tahlilimde direnç yoktu :KK73:
ne kadar güzel sevindim sizin adınıza ben yaklaşık 4 yıldır ilaç kullanıyorum ve artık kurtulmak istiyorum sporda yaptınız mı ne tavsiye edersiniz

ne kadar güzel sevindim sizin adınıza ben yaklaşık 4 yıldır ilaç kullanıyorum ve artık kurtulmak istiyorum sporda yaptınız mı ne tavsiye edersiniz
ilk ay spor yapmadım ikinci ay yürüyüşe yarim saatle başladım sonra 1 saatle devam ettim 3.aydayim hava çok sıcak diye bıraktım öğünler arasında 5 saat olmasını ihmal etmeyin 5 saatten sonra aciktiginizi hissettiğiniz an yemek yiyin

Kızlar merhaba
Bugün karataK kahvaltisi yaptm diyetin 6.gunundeyim
Başlangıç 84
Güncel kg 82.9:halay:
Üstelik kahvaltıdan sonra tartıldim ev işlerinden sonra sade kahvemi içerim akşam için yazarım tekrar
Giden kg 1.100kg:KK53:

Diyete tam gaz devam ablamda başladı karataya cok mutluyum ya ilk kez aç kalmadan kilo verebilmek harika birsey:KK52:

Kızlar merhaba
Bugün karataK kahvaltisi yaptm diyetin 6.gunundeyim
Başlangıç 84
Güncel kg 82.9:halay:
Üstelik kahvaltıdan sonra tartıldim ev işlerinden sonra sade kahvemi içerim akşam için yazarım tekrar
Giden kg 1.100kg:KK53:

Diyete tam gaz devam ablamda başladı karataya cok mutluyum ya ilk kez aç kalmadan kilo verebilmek harika birsey:KK52:
Tebrikler
Haftalar geçtikçe mutlulugun artacak emin ol. Benim.ablam da dogum kilolarini verdi 68 le başladı 55 kilo koruma sürecinde şuan

ilk ay spor yapmadım ikinci ay yürüyüşe yarim saatle başladım sonra 1 saatle devam ettim 3.aydayim hava çok sıcak diye bıraktım öğünler arasında 5 saat olmasını ihmal etmeyin 5 saatten sonra aciktiginizi hissettiğiniz an yemek yiyin
teşekkür ederim motivasyon oldu mesajınız sağlıkla istediğiz kiloda olun inş tavsiyelerinize uyacağım

X