Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben 60 olunca detoks dusunuyorum bahsedersen sevinirim benim bildigim sebze meyvelerden icecek hazirlaniyo 2 gün onu iciyorsun 2 gün boyunca vücüda cok iyi geliyormus
Sabah iki yumurta peynir yeşillik öğlen akşam orta boy iki kabağı rendeleyip suyunu sıkıyosun bir kaşık zeytinyağında 10 dk kısık ateş kavuruyosun üzerine yoğurt istersen iki tanede ceviz baharat dereotu nasıl istiyosan yiyosun aralarda da bitki çayları

Bende c tesi yani 14.04.2018 de başladım Karatay diyetine kızlar. Aslında diyet değil sağlıklı beslenme desek daha doğru olur sanırım :)
Daha önce hem Karatay hem dukan diyeti kitaplarını okumuştum Ve karatayda tatlı olmadığından dukan yapmıştım. Ama artık tatlandırıcı da istemiyorum. Bir hafta 10 gündür de şeker ve unlu mamüller tüketmiyorum.
Umarım sonuç yüzümü güldürür.
Dün sabah tartıldım 66.1 dim. Bel ölçüm 77 cm boyum 1.64 cm
Haftaya c tesi ye kadar tartılmayacağım. Tabi dayanabilirsem
Bu arada kitabı kayınvalideme vermiştim 5 yıl önce. Şimdi yenisini temin edip tekrar okuyacağım. Okumak önemli arkadaşlar.
Burada sizin sonuçlarınızı da merak ediyorum.
Hatta haftalık kilo takibi bile yapabiliriz hep birlikte. Motivasyon olur belki
hoşgeldin umarım hedefine ulaşırsın sağlıklı kilo vermek için doğru tercih yapmissin simdi gelsin eksiler :KK55:

Bugün de bitti yeni hafta herkese bol eksiler getirsin

Sabah mercimek krebi yaptim begenmedim yumurtanin gozunu seveyim
Aksam piknikteydik ızgara et sebze yedim

Sabah yada öğlen olan buçuk öğünde olabilir kefir besin değeri çok yüksek olan bir içecek olduğundan aksam icilmesi genelde tavsiye edilmiyor ağır gelebilir diye

Tamam çok teşekkürler inşallah bende yarın bismillahirrahmanirrahim diyip başlayacağım.Bir haftada yaklaşık kaç kilo veriliyor ?

Kişiden kişiye değişiyor bu durum ama ilk haftalarda ödem ve şişkinlik atıldığından dolayı daha hızlı kilo veriliyor

ben dün tartıldım ama siteye haftasonları giremediğim için yazamadım
gerçi diyete başladığımda regliydim galiba o yüzden ilk önce bi şişlik atmış olabilirim
çünkü normalde bu kadar hızlı kilo veremem
9 Nisanda 67 ile başladım 15 nisanda 65.5'im.
asıl bundan sonra başlıyor benim için diyet aslında çünkü dediğim gibi ödem attım ve 65 benim yerleşmiş kilom ve malum yerleşmiş kilo daha zor gider bakalım Allah yardımcım olsun :)

hiç düşünme yerleşmiş kilo diye sen diyete devam et gidiyor o kilolar emin ol kısa yürüyüşler bağırsak sistemin içinde iyi olur

hoşgeldin umarım hedefine ulaşırsın sağlıklı kilo vermek için doğru tercih yapmissin simdi gelsin eksiler :KK55:
Hoşbuldum canım çok sağol. Tek korkum dukandan sonra yeme düzenim değiştiğinden acaba kilo verebilir miyim. Var mı burda sıkandan sonra Karatayla kilo verebilen

hiç düşünme yerleşmiş kilo diye sen diyete devam et gidiyor o kilolar emin ol kısa yürüyüşler bağırsak sistemin içinde iyi olur
yok bu sefer pes etmeden devam edeceğim
dün şeker isteiği çok sıkıştırdı ama yemedim yine de
61-62yi görene kadar kaçamak yapmamak gibi bir planım var inşallah beceririm
sabahları da 25-35 dk arası yürüyüş yapıyorum
bi hafta sonra artıracağım inşallah

X