Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah iki yumurta peynir yeşillik öğlen akşam orta boy iki kabağı rendeleyip suyunu sıkıyosun bir kaşık zeytinyağında 10 dk kısık ateş kavuruyosun üzerine yoğurt istersen iki tanede ceviz baharat dereotu nasıl istiyosan yiyosun aralarda da bitki çaylarıBen 60 olunca detoks dusunuyorum bahsedersen sevinirim benim bildigim sebze meyvelerden icecek hazirlaniyo 2 gün onu iciyorsun 2 gün boyunca vücüda cok iyi geliyormus
hoşgeldin umarım hedefine ulaşırsın sağlıklı kilo vermek için doğru tercih yapmissin simdi gelsin eksilerBende c tesi yani 14.04.2018 de başladım Karatay diyetine kızlar. Aslında diyet değil sağlıklı beslenme desek daha doğru olur sanırım :)
Daha önce hem Karatay hem dukan diyeti kitaplarını okumuştum Ve karatayda tatlı olmadığından dukan yapmıştım. Ama artık tatlandırıcı da istemiyorum. Bir hafta 10 gündür de şeker ve unlu mamüller tüketmiyorum.
Umarım sonuç yüzümü güldürür.
Dün sabah tartıldım 66.1 dim. Bel ölçüm 77 cm boyum 1.64 cm
Haftaya c tesi ye kadar tartılmayacağım. Tabi dayanabilirsem
Bu arada kitabı kayınvalideme vermiştim 5 yıl önce. Şimdi yenisini temin edip tekrar okuyacağım. Okumak önemli arkadaşlar.
Burada sizin sonuçlarınızı da merak ediyorum.
Hatta haftalık kilo takibi bile yapabiliriz hep birlikte. Motivasyon olur belki
öğünlerde içilebilir tabiki kefir çok sağlıklıKaratay diyetinde kefir içebiliyor muyuz gün içinde ?
nasıl bişe oBen üç günlük kabak detoxu yapıcam sonra karataya devam aslında kararaydan çok da farklı değil denemek isterseniz sizede anlatayım yapın
Hoşbuldum canım çok sağol. Tek korkum dukandan sonra yeme düzenim değiştiğinden acaba kilo verebilir miyim. Var mı burda sıkandan sonra Karatayla kilo verebilenhoşgeldin umarım hedefine ulaşırsın sağlıklı kilo vermek için doğru tercih yapmissin simdi gelsin eksiler
yok bu sefer pes etmeden devam edeceğimhiç düşünme yerleşmiş kilo diye sen diyete devam et gidiyor o kilolar emin ol kısa yürüyüşler bağırsak sistemin içinde iyi olur
yemek düzenin değiştiği için daha rahat kilo verirsinHoşbuldum canım çok sağol. Tek korkum dukandan sonra yeme düzenim değiştiğinden acaba kilo verebilir miyim. Var mı burda sıkandan sonra Karatayla kilo verebilen