Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar Günaydın. Karatay diyetine gecen hafta pazar baslamistim. Kilom 54.4 tü. Şimdi dayanamadım sabah tatiya çıktım. 53.6 kilo olmuşum. 800 gr vermişm. Çok mutluyum:KK54:

Merhabalar
Ben de yarın başlıyorum.Kilom 57 civarı hedef 52.ama hızlı vermek istemiyorum.inş yavaş yavaş veririm

Huuuu kızlar nerdesiniz. Kendi kendime yazisiyorum burdaaa. Neyse okuyan vardır herhal:halay: Kızlar bugün ben spora da başladım. Sonra gittim faturalari ödedim. Oh bir sürü kalori yaktim. şimdi yeşil cayimi icicim evi temizlicem birde öyle kalori yakarım. Yarın da dışarı cikicam bir de öyle yakarım... oh gitsin kilolar:rapci:

Günaydın kızlar kızım hasta o yüzden hafta sonu dikkat edemedim şimdi burdayım kahvaltı yaptım 74.400 hala çünkü hafta sonu dikkat edemedim 24 yaşındayım hedefim 60 öncelik le

Merhabalar hatunlar
Ben de bugün başladım.inş başarıcaz hepimiz .
Ben de bugün 8000 adım civarı yürüdüm ve hep karataya bağlı kaldım.umarım yarın da aynen devam edebilirim

Huuuu kızlar nerdesiniz. Kendi kendime yazisiyorum burdaaa. Neyse okuyan vardır herhal:halay: Kızlar bugün ben spora da başladım. Sonra gittim faturalari ödedim. Oh bir sürü kalori yaktim. şimdi yeşil cayimi icicim evi temizlicem birde öyle kalori yakarım. Yarın da dışarı cikicam bir de öyle yakarım... oh gitsin kilolar:rapci:
harikasiniz
bende devam ediyorum,bu gun 10. gunum.yuruyuse basladim bende bakalim bir ayda kac kilo gidecek.
benim 25 kilo vardi 2,5gitti aldi 22,5 :))
sizin hedefiniz kac kilo ?

Selam kızlar bende bugün başladım karataya.:halay: Bi ara yapıp kaçamaklarla 1 ayda 3 3.5 kilo vermiştim. :KK59:Hala çayıma şeker atmıyorum ve eskisi gibi tatlı istemiyor canım. Ekmeği arada bir yiyordum. Şimdi tekrardan bu seferinşallah kaçamaksız 1 ay olucak :KK49:
Normalde karatayda yulaf yasak ama bugün evde yumurta olmadığı için sabah yulaf lapası yedim.
öğle çiğköfte dürüm ( dışardaydım)
akşamda karnabahar, bulgur pilavı ve ev yoğurdu :emir_bebek:

** 62YLE BAŞLIYORUM. HER SABAH TARTILIP YAZMAYA ÇALIŞICAM. BEN HER GÜN TATILARAK MOTİVE OLUYORUM :KK49:

Selam kızlar bende bugün başladım karataya.:halay: Bi ara yapıp kaçamaklarla 1 ayda 3 3.5 kilo vermiştim. :KK59:Hala çayıma şeker atmıyorum ve eskisi gibi tatlı istemiyor canım. Ekmeği arada bir yiyordum. Şimdi tekrardan bu seferinşallah kaçamaksız 1 ay olucak :KK49:
Normalde karatayda yulaf yasak ama bugün evde yumurta olmadığı için sabah yulaf lapası yedim.
öğle çiğköfte dürüm ( dışardaydım)
akşamda karnabahar, bulgur pilavı ve ev yoğurdu :emir_bebek:

** 62YLE BAŞLIYORUM. HER SABAH TARTILIP YAZMAYA ÇALIŞICAM. BEN HER GÜN TATILARAK MOTİVE OLUYORUM :KK49:
Her gün tartılmak kilo verince güzel.Ödem veya başka bir nedenle kilo fazla çıkınca benim motivasyonum düşüyor.Keşke becerebilsem de ayda bir tartılsam.

Her gün tartılmak kilo verince güzel.Ödem veya başka bir nedenle kilo fazla çıkınca benim motivasyonum düşüyor.Keşke becerebilsem de ayda bir tartılsam.
Ben haftada 1 bile yapamıyorum :110: 2 hafta tartılmadım 2 kilo almışım farketmeden. aynı yiyorum sanıyorum ama olmuyor. tartıda fazla görünce hemen dengeliyorum ben

GÜNAYDIN KIZLAR SABAH ANNEMLERDENİŞE KOSTUR KOŞTUR HAZIRLANIM GELDİM MALESEF KAHVALTI YAPAMADIM AÇ BEKLİYORUM ÖGLE YEMEGİNİ SABAH NİYETİNE YİYECEGİM :KK43:

bende sabahla öğleyi birleştirdim gibi oldu. 1de 2 yumurtalı omlet, 8 zeytin ve 1 portakal yedim.
akşam tavuk sote ve yoğurt yemeyi planlıyorum :KK49:

X