Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

uyandığımda bisküvi ve halley ile devam ettim. akşama normal diyete döneceğim. vallaha öyle tat alarak özleyerek yemedim ya. bayılcam sandım şimdi enerjim yerine geldi. bugun biraz spor yürüyüş vs sabahkini yok sayarım napayım...

Selam kızlar biliyorsunuz tuz hakkında çok şey söyleniyor.Hangi tuzu kullanmak lazım sizce?

Nasıl bir diyet? Biraz anlatırmısın

Selam kızlar bu tuz konusunu hala araştırıyorum himalaya tuzu ile kaya tuzu arasında ne fark var, hangisini tavsiye edersiniz?

valla kızlar benler bankacıyım spor yok dıyette yapamıyorum funbody karısık bıtkı cayını gordum ınstagramda aldımm iyikide almısım ıkı haftada5 kılo verdım sporsuz dıyetsız ıstahınızı kesıyo asla yemek yıyemıyosunuz deneyınn kızlar bol tavsıyelı :)

Canım diyet ve spor olmadan kilo verilemeyeceginş verşlsede saglıklı olunamayacagını tum dunya bilşyor sen neyşn kafasındasın :)

Merhana arkadaslae bem de bugün karataya basladim hafta ici nasil olacak bilmiyorum 7 de kahvalti yapiyorim aksam yemegum 5 bucuk calisan var mi aranizda suan geçmişi okuyamiyorum ama inceliycem

Selam kızlar, bugün himalaya tuzunu inceledim mineral değerleri yüksek olduğu için tavsiye diliyor
ne dersiniz öyle midir?

ben de geçtiğimiz cuma karatay'a başladım. Çok iyi gidiyor. 3 öğün yiyorum ara öğün yok. Kitabını da okudum benim kafama yattı çok sağlıklı bir beslenme tarzı.

Ayyy son durum nedir çok merak ettim
canm 01 ocak da son düştüğüm 73.8 den bir hafta sonra 08 ocak da 73.3 e düştüm ama sonra devam edemedim daha sonraki haftalar da ise devam etsem de kilo veremedim hep duraklama yaşadım yani 2.5 kilo ile kaldm.bozdugum için biraz fazla çıktım sonra onları tekrar verdim derken şu an da hala son düştüğüm kiloda 73.3üm ve sporuda hic birakmadim hala ayni hergün 1 yada 2 saat bisiklet yapiyorum bazi günler yürüyüş ve dans ile spor hep devam ve bugün itibari ile diyetisyen diyetine başlıyacam

Kizlar bende isvec diyeti yapmayi dusunuyorum bittikten sonra bu diyete baslamayi dusunuyorum varmi tavsiye edecek olan ? Bu donem sonunda hedef kiloma inmem lazim o yuzden pes etmeden devam etmem lazim

Bende isvec diyeti ne 1 gun dayana bildim. Bıraktım. Bugün karatay başladım. Yillar önce karatay ilk çıktığı zamanlarda denemiştim. Ayda sporsuz 3 kilo vermiştim. 54 kiloyum. 4 kilo vermem yeterli. Bahara 2 ay var. hedefe ulasirim diye dusunuyorum.

Merhaba kızlar gurme tuzlar hakkında bilgisi olan var mı?bu tuzlar doğal mı?

Kızlar Merhaba ben demir eksikligi için ilac kullanıyorum bu durum kilo vermeme engel mi bilgisi olan var mı acaba

yarın benimle birlikte sabah kilosunu yazıp eşlik edecek kimler var kızlar tablo yapalım ikdalı bir kapışa olsun hem destek hem hırs yaza dostu düşmanı çatlatalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…