Kizlar katilamayacagim ben başka bir diyet yapacağım buda yaklaşık 4 ay sürecek yeme şeklini değiştirme ve Detox gibi.Çok düşündüm ve bu kararı aldım. İnşallah kilolarimizdan kurtulup sağlığımıza kavuşuruz.
Kahvaltı: 2haşlanmış yumurta,beyz peynir,8 yeşil zeytin,3ceviz,1günkurusu
çok mutluyum bugün diyetimin 2.haftası doluyor ve tam 2 kilo vermiş oldm haftada 1 kilo vermeye devam
18 aralık pzts= 75.8
25 aralık pzts= 74.8
01 ocak pzts= 73.8
Canım diyet ve spor olmadan kilo verilemeyeceginş verşlsede saglıklı olunamayacagını tum dunya bilşyor sen neyşn kafasındasın :)valla kızlar benler bankacıyım spor yok dıyette yapamıyorum funbody karısık bıtkı cayını gordum ınstagramda aldımm iyikide almısım ıkı haftada5 kılo verdım sporsuz dıyetsız ıstahınızı kesıyo asla yemek yıyemıyosunuz deneyınn kızlar bol tavsıyelı :)
canm 01 ocak da son düştüğüm 73.8 den bir hafta sonra 08 ocak da 73.3 e düştüm ama sonra devam edemedim daha sonraki haftalar da ise devam etsem de kilo veremedim hep duraklama yaşadım yani 2.5 kilo ile kaldm.bozdugum için biraz fazla çıktım sonra onları tekrar verdim derken şu an da hala son düştüğüm kiloda 73.3üm ve sporuda hic birakmadim hala ayni hergün 1 yada 2 saat bisiklet yapiyorum bazi günler yürüyüş ve dans ile spor hep devam ve bugün itibari ile diyetisyen diyetine başlıyacamAyyy son durum nedir çok merak ettim