Slm listeni kendin belırlıyorsunslm kızlar karatay diyeti bende yapmak istiyorum ama menüleri nasıl belirliyorum listesi varmı bunun
Yapabiliriz cnm listeyi bulamadımMerhaba bende önceden 4 ayda 9 kilo vermiştim karatayla. Hamilelik ve doğum sonrası fazla kilom var vermek istiyorum birlikte yapabiliriz inş.
bende 4 ayda12 kg vermiştim.57 kıloydum 6 ay öncesıne kadar :)Merhaba bende önceden 4 ayda 9 kilo vermiştim karatayla. Hamilelik ve doğum sonrası fazla kilom var vermek istiyorum birlikte yapabiliriz inş.
Belırlı bır liste yok kendın belırlıyorsun lıstenı.Yapabiliriz cnm listeyi bulamadım
bende sabah tartılıp kılomu yazayım. Hedefım tekrar 60 kılonun altına ınmek.Tamam yarından itibaren başlıyorum inş. Şuan kilom 69 hedefim 60 kilo olmak ve mayıs ayında kızımın doğum gününe kadar kilo verebilmek :)
benimki tam karatay değil , çalıştıgım için öğle arası ve akşam oluyor.Sabah tartıldım 68.1 çıktım karatay kahvaltısı yaptım bi güzel karnımı doyurdum arada bir tane türk kahvesi içerim . bakalım ilk gün ne olcak
benimki tam karatay değil , çalıştıgım için öğle arası ve akşam oluyor.
- sabah 1 tane haşlanmış yumurta 2 siyah zeytin
-ara öğün türk kahvesi sade 3 tane siyah üzüm
-öğlen tavuk şiş , salata
-ara öğün yeşil çay ve fındık olabilir.
-akşam bilmiyorum
Benim tiroidlerim az çalışıyor senelerdir ilaç kulla ıyorum karatay yaptığım dönemde baya bi düzelme olmuştu diper değerlerime baktırmadım malesefArkadaşlar birşey sormak istiyorum. Sayfayı epey inceledim ama tamamını okuyamadım. Aranızda Karatay diyeti yapıp kilo veren çok sayıda kişi var. Bunlar kilo verme süreçlerinde hiç yağ-kas kütlelerine baktırdı mı? veya kan tahlili yaptırıp trigleserid ve kötü kolestrolünü kontrol ettiren oldu mu?
Sorumu sakın yanlış anlamayın. Bu diyeti uygulamak istiyorum en azından birkaç ay... ama işi kontrollü yapmak istiyorum. Bu nedenle soruyorum.
yemekte kaçamak olsa da ekmekten falan uzak durursan sanki bir şey olmaz.Hoşgeldin Günaydın
Bende kararay kahvaltısı yaptım bugun misafirlerim var inş kaçamaksız atlatmayı düşünüyorum akşama yazarım yine.