Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm kızlar karatay diyeti bende yapmak istiyorum ama menüleri nasıl belirliyorum listesi varmı bunun
Slm listeni kendin belırlıyorsun
Yasaklı ve serbest yıyecekler var.serbets olanlardan doyana kadar yıyebılırsın
Günde 2-2,5 öğün önerılıyor ve yemekler arasında 5 saat olursa 1 saat boyunca vücut kendı yağını yakıyor

Merhaba bende önceden 4 ayda 9 kilo vermiştim karatayla. Hamilelik ve doğum sonrası fazla kilom var vermek istiyorum birlikte yapabiliriz inş.

Tamam yarından itibaren başlıyorum inş. Şuan kilom 69 hedefim 60 kilo olmak ve mayıs ayında kızımın doğum gününe kadar kilo verebilmek :)

Merhaba bende önceden 4 ayda 9 kilo vermiştim karatayla. Hamilelik ve doğum sonrası fazla kilom var vermek istiyorum birlikte yapabiliriz inş.
bende 4 ayda12 kg vermiştim.57 kıloydum 6 ay öncesıne kadar :)
Yapalım birlikte

Yapabiliriz cnm listeyi bulamadım
Belırlı bır liste yok kendın belırlıyorsun lıstenı.

Tamam yarından itibaren başlıyorum inş. Şuan kilom 69 hedefim 60 kilo olmak ve mayıs ayında kızımın doğum gününe kadar kilo verebilmek :)
bende sabah tartılıp kılomu yazayım. Hedefım tekrar 60 kılonun altına ınmek.

benim kilom 67 ilk hedefim 60 olmak sonra 57 dün başladım kaçamaksız birgün geçirdim

Sabah tartıldım 68.1 çıktım karatay kahvaltısı yaptım bi güzel karnımı doyurdum arada bir tane türk kahvesi içerim . bakalım ilk gün ne olcak

Sabah tartıldım 68.1 çıktım karatay kahvaltısı yaptım bi güzel karnımı doyurdum arada bir tane türk kahvesi içerim . bakalım ilk gün ne olcak
benimki tam karatay değil , çalıştıgım için öğle arası ve akşam oluyor.
- sabah 1 tane haşlanmış yumurta 2 siyah zeytin
-ara öğün türk kahvesi sade 3 tane siyah üzüm
-öğlen tavuk şiş , salata
-ara öğün yeşil çay ve fındık olabilir.
-akşam bilmiyorum

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Sayfayı epey inceledim ama tamamını okuyamadım. Aranızda Karatay diyeti yapıp kilo veren çok sayıda kişi var. Bunlar kilo verme süreçlerinde hiç yağ-kas kütlelerine baktırdı mı? veya kan tahlili yaptırıp trigleserid ve kötü kolestrolünü kontrol ettiren oldu mu?
Sorumu sakın yanlış anlamayın. Bu diyeti uygulamak istiyorum en azından birkaç ay... ama işi kontrollü yapmak istiyorum. Bu nedenle soruyorum.

3 yıl beslendim karatay usulü son 2 senedir koyverdim ufak ufak 1 aydır durduramıyorum kendimi.tatlı tatlının mayasıdır der karatay yedikçe yiyesi geliyor insanın.bir şey olmaz ben irademe sahibim diyerek ağzıma attığım tatlılar kilo olarak geri döndüler birde yanında hipotroid yandım ben nasıl tekrar başlayabilirim bilmiyorum.

Saat 14 te acıktım çorba bulgur pilavı 2 kase tarçınlı ev yoğurdu yedim
Yarına misafirim var deli gibi temizlik yaptım ve 1 yaşında bebeğimi emziriyorum onlarda spor yerine geçer belki ☺

Benim tiroidlerim az çalışıyor senelerdir ilaç kulla ıyorum karatay yaptığım dönemde baya bi düzelme olmuştu diper değerlerime baktırmadım malesef

Kizlar katilamayacagim ben başka bir diyet yapacağım buda yaklaşık 4 ay sürecek yeme şeklini değiştirme ve Detox gibi.Çok düşündüm ve bu kararı aldım. İnşallah kilolarimizdan kurtulup sağlığımıza kavuşuruz.

günaydın en aktif karatay başlığı burası mı acaba?
ben de yazmaya geldim.

59.7 ayın 20'sindeki kilom.
22'si karatay'a başladım. programdaki yiyeceklerin dışına hiç çıkmadım. sadece ilk gün kavrulmuş fındık yemişim onun dışında sıfır. günlerdir ağzıma ekmek veya şekerli herhangi bir şey girmedi.

bu sabah deli gibi aç uyandım ama kalktım karatay kahvaltımı yaptım. şimdi hiç aç değilim.
akşam da mercimek çorbası veya balıkla geçiştiririm diyorum.

menüm genelde sabah yumurta, zeytin, fındık ceviz, yoğurt şeklinde.
akşamları da balık, mercimek çorbası, tavuk.

ve üç günde giden kilo 2'nin üzerinde.

57.5'um şu an.

ödem de atıyorumdur feci su içiyorum ama harika moral oldu. göbek indi valla.
bu gazla spor da yapabiliyorum. en azından eliptik bisiklete biniyorum 5'er 10'ar dakika da olsa.

umarım yakında biz de ekmek aramayacak noktaya geliriz.

Hoşgeldin Günaydın
Bende kararay kahvaltısı yaptım bugun misafirlerim var inş kaçamaksız atlatmayı düşünüyorum akşama yazarım yine.

Hoşgeldin Günaydın
Bende kararay kahvaltısı yaptım bugun misafirlerim var inş kaçamaksız atlatmayı düşünüyorum akşama yazarım yine.
yemekte kaçamak olsa da ekmekten falan uzak durursan sanki bir şey olmaz.
genelde okuduklarımda hep öyle diyor, bi gün bozsan bile ertesi gün kaldığın yerden devam ediliyor diye

Merhaba ben 3 yıl önce karatay diyeti ile 4 ayda 14 kg verdim, 2 yıla yakın da ucunu kaçırmadan koruyacak kadar beslendim. Ama ne zamanki biraz rahat beslenmeye başladım bir de yaz döneminde alkol de aldım, işte o zaman gerisini geri 10 kilo aldım simdi 70 kiloyu ve tekrar başlama lazım, burada paylaşılan okuyup kendimi gaza getiriyorum ve okuyanların da motive olmasını umuyorum. Karatay diyeti Candır!

günaydın 4. günden.
59.7 başlangıç, 57.3 devam (ki 7'de uyandım su falan içtim bişiler atıştırdım öyle tartıldım)

şimdi şöyle bir sorun yaşadım. günlerdir en ufak şeker ve ekmek türü koymadım ağzıma.
gece uyurken bi huzursuzlandım, üşüyorum titriyorum, midem bulanıyor, başım çatlıyor vs. vücut düştü gibi geldi.
sabaha karşı kalktım bir küçük halley vardı mutfakta onu yedim kan şekerim düştüyse diye. -ki öyle aç falan değildim zorlayarak yedim yani-

toparladım şimdi.
ama bu neden oldu ki. başına gelen var mı?
bi anda şekeri kesmek de mi zararlı?

bi olasılık da dün çok yağlı boya yapmıştım koku zehirlemiş olabilir ama ölüyodum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…