Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok güzel veriyosun canım maşallah diyelim
teşekkür ederim canm inşallah biran önce şu 60 ları görürüm sonrası yavaş devam etsede olur ama 69 acil görmem lazm bunyem 70 leri kabul etmiyor 7li rakamlara ciktigma inanamiyorm ondan hırsla cidiyom 6lı rakamlar gelse mutlu mutlu rahat rahat hedefe kadar gitsem

kahvaltm: 1 yumurta,2 zeytn,bir çatal peynr,2ceviz,bir gün kurusu ve kahve çok iştahsizdim bunları bile bitirmek için kendimi zorladm

Akşam: 2patlıcan dolması(kiymasi çok bol bulguru yok denilecek kadar az)
yoğurt kereviz,az patates salatası

Çok güzel gidiyorsun. Bende yeniden başlayamadım. Kilo vermek istiyorum ama çok çabuk pes ediyorum maalesef.
bence başla canm pes etme kafaya koyarsan yaparsn yazn giyeceğin kiyafetlerin içinde nasl gorunuceksin bir hayal et ve başla kaç kiloydun şimdi

Kahvaltı:sucuk,kaşar,y.biber ile hazırlanan omlet üstüne de çay ile bir dilim tarcinli cevizli elma

Akşam: fırında soslu kalçalı but yanında ayran üstüne de çay ile toplamı bir avuç kadarfıstık,kuru üzüm yedim

henüz spor yapmadm ama 1 saat sonra yapmayı düşünüyorum yaparsam yazarm

bence başla canm pes etme kafaya koyarsan yaparsn yazn giyeceğin kiyafetlerin içinde nasl gorunuceksin bir hayal et ve başla kaç kiloydun şimdi
Aralıkta 2 hafta yaptım. Bıraktım. 77.4 ile başlamıştım. 2.5 kilo vermiştim. Şimdi hiç dikkat etmiyorum. 77 -76.4 oluyorum.

Aralıkta 2 hafta yaptım. Bıraktım. 77.4 ile başlamıştım. 2.5 kilo vermiştim. Şimdi hiç dikkat etmiyorum. 77 -76.4 oluyorum.
bende 2.5 verdim canm ama bırakma niyetim yok sende kaldg yerden başla bak yoksa geri alıyor insan yaza yaklaşmadan başlamak da fayda var

Karbondidratsiz diyet kaslarinizdan kaybettirir
Metabolizmayı yavaslatir
Kaybettiginiz sey kilo degil kaslarınız
Tekrar karbondidrat yiyince kisa sürede hizla geri alirsiniz
Tecrübemi paylaştım

Sporu video izleyerek mi yapıyorsun. Leslie yaptın mı hiç.
canm leslie zatn yürüyüş gibi bir şey sanırım ama benim zaten koşu badim var ,kondisyon bisikletim var,dambil filanda var bende yani fitnes daha çok kardiyo demek doğru olur video ya ihtiyaç olmuyor daha önce spor salonlarına çok gitmiştm şimdi onları kendi evimdeki aletlerim ile yapıyorum video dans edicek olursam ancak kullanirm daha once zumba,latin danslar ve oryantel kurslarina gitmistm gitmistim ama onu bu haftalar hiç yapmadm

Karbondidratsiz diyet kaslarinizdan kaybettirir
Metabolizmayı yavaslatir
Kaybettiginiz sey kilo degil kaslarınız
Tekrar karbondidrat yiyince kisa sürede hizla geri alirsiniz
Tecrübemi paylaştım
evet bence de ben ondan çok hızlı vermiyorum diyetimde protein ve spor çok fazla olduğu için kas oranım artıyor kesinlikle yoksa bu tempoda haftada millet 2 kilo veriyor ama dediğin gibi o kas kaybediyor ben onun yerine haftada 1 kilo yağ vermeyi tercih ediyorum tecruben ne bilmiyorum ama çok spor gecmisi olan biri olarak soyliyeyim vücut sporda ilk proteini yakar siz yeterince protein alıyorsanız kas yapmak yerine kaslarınızı eritirsiniz

bugün spor yok kaslarımı dinlendiricem menulerimdede kaçamaklar var bugün izin günü gibi oldu ama yarın hem diyet hem spor kaldığım yerden devam

sabah: k.k.k,sütlü kahve
Ara: bir elma,bir dilim portakal
Akşam: lahmacun,kefir,bol yeşillik, kuruyemiş,çay

Iyı akşamlar .bende Karatay dıyetıyle 57 li kılolara ınmiştim Temmuz’da. İstenmeyen durumlardan dolayı ilaç kullanmak zorunda kaldım ve 80 kusur kılodayım su anda.hamıleliklerımde bıle bu kadar kılo almamıştım.yarından itibaren başlıyorum bende,başlamak isteyen arkadaşlar varsa birlikte devam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…