- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Çok güzel veriyosun canım maşallahdiyelim
Çok güzel gidiyorsun. Bende yeniden başlayamadım. Kilo vermek istiyorum ama çok çabuk pes ediyorum maalesef.veee akşamın jubilesi
1 saat kondisyon bisikleti
Gene kimse kalmamış buralarda
bence başla canm pes etme kafaya koyarsan yaparsn yazn giyeceğin kiyafetlerin içinde nasl gorunuceksin bir hayal et ve başlaÇok güzel gidiyorsun. Bende yeniden başlayamadım. Kilo vermek istiyorum ama çok çabuk pes ediyorum maalesef.
Aralıkta 2 hafta yaptım. Bıraktım. 77.4 ile başlamıştım. 2.5 kilo vermiştim. Şimdi hiç dikkat etmiyorum. 77 -76.4 oluyorum.bence başla canm pes etme kafaya koyarsan yaparsn yazn giyeceğin kiyafetlerin içinde nasl gorunuceksin bir hayal et ve başlakaç kiloydun şimdi
bende 2.5 verdim canm ama bırakma niyetim yok sende kaldg yerden başla bak yoksa geri alıyor insan yaza yaklaşmadan başlamak da fayda varAralıkta 2 hafta yaptım. Bıraktım. 77.4 ile başlamıştım. 2.5 kilo vermiştim. Şimdi hiç dikkat etmiyorum. 77 -76.4 oluyorum.
Sporu video izleyerek mi yapıyorsun. Leslie yaptın mı hiç.veee akşam sporum yapıldı
1 saat kondisyon bisikleti
karın,göğüs ve kol egzersizi
i
canm leslie zatn yürüyüş gibi bir şey sanırım ama benim zaten koşu badim var ,kondisyon bisikletim var,dambil filanda var bende yani fitnes daha çok kardiyo demek doğru olur video ya ihtiyaç olmuyor daha önce spor salonlarına çok gitmiştm şimdi onları kendi evimdeki aletlerim ile yapıyorum video dans edicek olursam ancak kullanirm daha once zumba,latin danslar ve oryantel kurslarina gitmistm gitmistim ama onu bu haftalar hiç yapmadmSporu video izleyerek mi yapıyorsun. Leslie yaptın mı hiç.
evet bence de ben ondan çok hızlı vermiyorum diyetimde protein ve spor çok fazla olduğu için kas oranım artıyor kesinlikle yoksa bu tempoda haftada millet 2 kilo veriyor ama dediğin gibi o kas kaybediyor ben onun yerine haftada 1 kilo yağ vermeyi tercih ediyorum tecruben ne bilmiyorum ama çok spor gecmisi olan biri olarak soyliyeyim vücut sporda ilk proteini yakar siz yeterince protein alıyorsanız kas yapmak yerine kaslarınızı eritirsinizKarbondidratsiz diyet kaslarinizdan kaybettirir
Metabolizmayı yavaslatir
Kaybettiginiz sey kilo degil kaslarınız
Tekrar karbondidrat yiyince kisa sürede hizla geri alirsiniz
Tecrübemi paylaştım
Başlayalım bırlıkte istersenizBen çok istiyorum