- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
canım bende kahveyi baya arttırdım çay da çok severim ama 2lt suyumu mutlaka bitirmeye gayret ediyorum çünkü su vücudun benzini gibidir canm su her şey için şart özellikle kilo içinde yağlar su sayesinde vucuttan atılıyor su icmessen verirken de daha zor verirsin canmEvet su icmiyorum cay kahve iciyorum surekli
geçmiş olsun canm bende hem grip gibiym hem regle oldum ikisibirdrn mahvetti yatak döşek yatiyorm bir iki gün toparlayana kadar spor yapmam okadar ama kaçamak yok çok şükür bozmadm bozmiycamBende 80.4le başladım bir hafta önce şimdi 78.7yim. Ama bugün saldım fena halde gribim. İlaç kullanıyorum mecburen sabah simitle akşam iki lahnacunla kaçamak yaptım. Biraz kendime gelince devam eddcegim.
bugün leptin gitmiş yani keşke tatlı olmasayms iyiymiş ama artk yapicak bir şey kaldgmz yerden devamSabah 2 haslanmis yumurta peynir 1avuc fistik kuru incir sut
Ogle arkadaşıma gittim zorla sutlu kahveyle minik bir sufle yedirdi
Aksam tavuk mercimek corbasi bir avuc fistik
olsun bugunluk artk yarndan sonra duzeltirain canm güzel vermişsin 2 kiloya yakn gitmiş süperÇok teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun canim. Ben bozmak istemedim ama evdekiler rahatbirakmiyo
bende 74e düştüm aynı olduk ama sen neden çıkıyorsun anlamadm cnm hedefin kaçtı2 yumurta 1 avuc fistik 1kayisi kaymak peynir zeytin sutlu kahve 40 dk yuruyus yaptim ve 74 e ciktim
60 olsam iyi fazlasinda gozum yok ama niye ilk gunler duserken simdi cikiyorumbende 74e düştüm aynı olduk ama sen neden çıkıyorsun anlamadm cnm hedefin kaçtı
kesinlikle ters giden birşeyler var acaba vücut kilo vermemek için dirençmi yaptı yada su icmedigin için ödem atamiyorsun cnm bence su icmeye zorla kendini benimde hedef 60 -59 civarı olmak inslh beraber olurz hedefimiz ve kilomuz aynı istikrar ile devam gidecek bu kilolar60 olsam iyi fazlasinda gozum yok ama niye ilk gunler duserken simdi cikiyorum
teşekkür ederm bu sefer kafamda bitirdim olayı o yüzden iradeliyimSanada iyi yillar
Tebrik ederim iraden icin
Zorluyorum kendimi su icmeye 5 br kadar ictim
Çok güzel veriyosun canım maşallahKahvaltı: 2haşlanmış yumurta,beyz peynir,8 yeşil zeytin,3ceviz,1günkurusu
çok mutluyum bugün diyetimin 2.haftası doluyor ve tam 2 kilo vermiş oldm haftada 1 kilo vermeye devam
18 aralık pzts= 75.8
25 aralık pzts= 74.8
01 ocak pzts= 73.8