Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet su icmiyorum cay kahve iciyorum surekli
canım bende kahveyi baya arttırdım çay da çok severim ama 2lt suyumu mutlaka bitirmeye gayret ediyorum çünkü su vücudun benzini gibidir canm su her şey için şart özellikle kilo içinde yağlar su sayesinde vucuttan atılıyor su icmessen verirken de daha zor verirsin canm

Sabah 2 haslanmis yumurta peynir 1avuc fistik kuru incir sut
Ogle arkadaşıma gittim zorla sutlu kahveyle minik bir sufle yedirdi
Aksam tavuk mercimek corbasi bir avuc fistik

Bende 80.4le başladım bir hafta önce şimdi 78.7yim. Ama bugün saldım fena halde gribim. İlaç kullanıyorum mecburen sabah simitle akşam iki lahnacunla kaçamak yaptım. Biraz kendime gelince devam eddcegim.
geçmiş olsun canm bende hem grip gibiym hem regle oldum ikisibirdrn mahvetti yatak döşek yatiyorm bir iki gün toparlayana kadar spor yapmam okadar ama kaçamak yok çok şükür bozmadm bozmiycam

Sabah 2 yumurta 1 avuc fistik peynir 2 kasik mihlama (karatay mihlama yiyebilirsiniz demis ama yumurta yedigim halde beni cok aciktirdi)1 kucuk mandalina sutlu kahve
Aksam icli kofte ayran salata
Ve tabiki su icmedim
1-2 bardak icmis olabilirim

sabah:sucuklu yumurta,domts,salatlk,cevz,
sütlü kahve,kakaolu muz(regledeym diye)

Akşam:az kese yoğurdu,bir avuç kuruyemiş ve sütlü kahve

bugünkü sporum 30dk dans ve 30dk bisiklet

60 olsam iyi fazlasinda gozum yok ama niye ilk gunler duserken simdi cikiyorum
kesinlikle ters giden birşeyler var acaba vücut kilo vermemek için dirençmi yaptı yada su icmedigin için ödem atamiyorsun cnm bence su icmeye zorla kendini benimde hedef 60 -59 civarı olmak inslh beraber olurz hedefimiz ve kilomuz aynı istikrar ile devam gidecek bu kilolar

yilbasi kutlamasi icin bu saate kadar disardaydk dışarda kutladk akşam yemeği yemedim sadece patates kizartmasindan bir iki tatdm okadar az ayran içip kalktm hiç birşey yemedim denebilir yani bol bol dans edip fazlasylada erittim gitti

Herkesin yeni yılı kutlu olsun önce sağlık, sonra huzur, sonra mutluluk ileboool boool sevgi ve Aşk ile dolu olsun yeni yılımız.Herkese bereket getirsin,şans getirsin ve elbette son olarak hepimize bir daha geri almamak üzere zayıflamış bir yıl diliyorum Merhaba 2018

Kahvaltı: 2haşlanmış yumurta,beyz peynir,8 yeşil zeytin,3ceviz,1günkurusu

çok mutluyum bugün diyetimin 2.haftası doluyor ve tam 2 kilo vermiş oldm haftada 1 kilo vermeye devam
18 aralık pzts= 75.8
25 aralık pzts= 74.8
01 ocak pzts= 73.8

Çok güzel veriyosun canım maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…