Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kaç kilosun. Kuruyemiş i ki çok tukettin kurubaklagili mi acaba? Ya da pilavi? Çünkü bu saydiklarimdan ayda bir yiyerek kuruyemiş dışında haftada 700 gr verebilirsin.

ben pilav makarna filan yemiyorum zaten sabahları yedim kuruyemişi oda çiğ badem 5 tane yanına ceviz oda 5 tane falandır 2 tane kuru kayısı yedim.
Spora gittiğim için genelde protein ile beslendim 5 köfte yanına sadece salata yada tavuk salata yada tonbalıklı salata gibi.
bilmiyorum bende etkisi olmadı hatta doktora gidip testler yaptırdım normal çıktı.

mrb kızlar ben de başlamak istiyorum diyete ama karatay diyeti mi yapsam dukan mı karar veremedim.kitabı alıp mı başladınız diyete.
Karatay diyeti kesinlikle dukan daha masrafli sanirim:) ama karatayda ekmegi kestigin an tum sisliklerin inecek ve aninda hafifliyceksin ben de karatay yapiyorim devam ediyrm zamanla az yiyip tok hissedeceksin kendini ama sabirla duzenli sekilde

evet belki ilk başta kaybedilen su olabilir.ama yine de tebrikler.dediğin gibi moral olmuştur.ben acaba kitap olmadan ne kadar yapılabilir onu düşünüyorum.daha karar veremedim
Haklisin bende bazen boyle dusunuyorim ama borek turu seyler arada kacamak yapilabilir aslinda diger gun daha dikkat edilir

Karatay diyeti kesinlikle dukan daha masrafli sanirim:) ama karatayda ekmegi kestigin an tum sisliklerin inecek ve aninda hafifliyceksin ben de karatay yapiyorim devam ediyrm zamanla az yiyip tok hissedeceksin kendini ama sabirla duzenli sekilde
sabah iki yumurta peynir zeytin aksamlari da sebze yemegi yiyorm aksama et tavuk yedigim gunlerde oluyo ekmeksiz tabi dukan karatay karisimi bi diyetmis bu kizlar oyle yazmis yukariya bende cok fark etti yeni baslamama ragmen

Ekmegin ham maddesi seker ama ztn

Kesin
Ne guzel anlatmissiniz benun de artik eskisi gibi cok yeme istegim kalmadi her seyden cok fazla yer doymak bilmezdim simdi diyorum ki kendime en buyuk kotulugu yapmisim

Selamlar, kimse var mı ? Uzun zamandır ben de yapsam mı başlasam mı diye düşünüyordum, en sonunda uzun boyluca oturup okudum, araştırdım ve başlamaya karar verdim. Malum 30'undan sonra 2 öğün yemeyim, biraz dikkat edeyim deyince hemen 1-2 kilo verilmiyor. Öncelikle boyum 1.62 en son tartıda maalesef 56'yı gördüm ki bence bizim evdeki tartı eksik tartıyor ben en az 58 filan olmuşumdur herhalde, yaz tatilinde deliler gibi tıkınınca 2 kilo alıp dönmüştüm, dönünce hızlıca spora başlasam da maalesef gelen kilolar gitmedi. Dün gece itibariyle de Karatay'a başlamaya karar verdim.

Sabah kahvaltıda zaten sorunum yok her gün 1 bazen çok açsam 2 yumurta yiyorum, evde ekmeğimizi annem yapıyor, çavdar ve tam buğday unu kullanıyor, tatlandırmak için de tahin koyuyor. Ondan da 1 dilim kadar yiyorum, onun dışında peynir, zeytin, yazın domates, salatalık oluyordu, şimdi yeşillik yiyebilirim. Sabah kahvaltıyı 7.30-7.45 arası yapıyorum, doğal olarak 11 olduğunda acıkmış oluyorum. İş yerine kuruyemiş götürüp acıktıkça günde 2 ya da 3 kere birer avuç yiyorum. Benim sorunum öğlen yemeyi. Öğlen yemeğini çözsem olay çözülecek. Şimdilik öğlenleri evden salata- yoğurt- bazen dışarıdan köfte, tavuk yemeyi düşünüyorum. Onun dışında meyve götüreceğim yine evden. Akşam ev yemeği oluyor, genelde bir gün protein bir gün sebze pişiriyoruz. 8'den sonra zaten bir şey yeme alışkanlığım yok, her gün 2 litre su içmeye çalışacağım. Yaklaşık 1 aydır da günde 10.000 adım atmaya çalışıyorum, başladığımdan beri 4 günlük firem var. Onun dışında hep tutturdum. Bakalım bugün ilk gün, bir iştahla başladım, hedefim 50 kiloya inmek, en son ortaokulda 50 kilo olmuştum, kendime 1 aylık deneme süresi veriyorum. İlk bir hafta da tartılmayacağım.

merhaba
yeşil mercımek ile yağılan boregı her sabah kahvaltıda işe goturup yıyorum sızce sıkıntı var mı

Ben daha once yaptim 35 gunde 10 kilo verdim sonra biraktim malesef ama.hen geri almadim 1 senede geri aldim ayni kiloyu ama haddinden fazla yiyerek abartmasaydim eminim almazdim ve bu hafta tekrar başladım

Merhabalar
Ben yeni katıldım aranıza. bende pazartesi başladım. Hipotroid ve insülin direncim vardı. Gitmediğim diyetisyen yapmadığım diyet kalmadı. Ki ben gerçekten diyetine sağdık biriyimdir kaçamak falan hiç yapmam. Ama veremedim yada zorla verip bir iki haftada hemen geri alıyordum. Pazartesi başladım sabah tartıldım ve 1.800 gitmiş dört günde. Ben yağ verip her zaman ödem alan biriyim :) hep yağdan vermişsin ama iki katı ödem almışsın der diyetisyenlerim:) çok mutluyum çok rahatım acılarım ağrılarım sadece dört günde gitti mucize gibi yok oldu iki günde çoğu ödemdir ama asıl bende acıya halsizliğe sebep olan ödemdi. Ölçmlerime koştum hemen tartıdan sora açtım defteri başladım ölçmeye bel 2cm göğüs 3 basen 3 bel 1.5 bacak 2 cm incelmiş sadece ödem olsa bu kadar incelemezdim çok iyi biliyorum yağda gitmiş kaslarımda beslenmiş çok mutluyum ağladım resmen ben iki litfe ödemi atmak için ne eziyet çekerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…