Kaç kilosun. Kuruyemiş i ki çok tukettin kurubaklagili mi acaba? Ya da pilavi? Çünkü bu saydiklarimdan ayda bir yiyerek kuruyemiş dışında haftada 700 gr verebilirsin.
Kaç kilosun. Kuruyemiş i ki çok tukettin kurubaklagili mi acaba? Ya da pilavi? Çünkü bu saydiklarimdan ayda bir yiyerek kuruyemiş dışında haftada 700 gr verebilirsin.
Canım kas yapmış olabilirsin. Spor la birlikte protein. Zaten sende ne yağ olacakki.58 ile başlamıştım 56 aoldum o 2 ayda
Karatay diyeti kesinlikle dukan daha masrafli sanirim:) ama karatayda ekmegi kestigin an tum sisliklerin inecek ve aninda hafifliyceksin ben de karatay yapiyorim devam ediyrm zamanla az yiyip tok hissedeceksin kendini ama sabirla duzenli sekildemrb kızlar ben de başlamak istiyorum diyete ama karatay diyeti mi yapsam dukan mı karar veremedim.kitabı alıp mı başladınız diyete.
evet belki ilk başta kaybedilen su olabilir.ama yine de tebrikler.dediğin gibi moral olmuştur.ben acaba kitap olmadan ne kadar yapılabilir onu düşünüyorum.daha karar veremedim
Haklisin bende bazen boyle dusunuyorim ama borek turu seyler arada kacamak yapilabilir aslinda diger gun daha dikkat edilirkitabı okudum ama pek aklıma yatmadı
yani şekeri ekmeği makarnayı pirinci unu tamamen hayatınızdan çıkarın diyo
ekmeğin hiç bi türlüsü yok 1 dilim dahi
kaldı ki ben diyetisyenim sayesinde günde 9 dilim ekmek yiyerek her hafta
2-2,5 kilo verdiğim zamanları bilirim
yararlı şeker diye bildiğimiz fruktoza meyvelerdeki şekere itibar etmiyo
3 ana öğünden bahsediyo açlık araları ne kadar uzun sürerse o kadar yağ yakımından bahsediyo
hipoglisemililerin 1 saatten fazla aç kalmaları durumunda ne olabileceği mağlum
kitabı aldığıma pişman oldum açıkçası
mesut yarın kitabını alsam daha eğlenceli olurdu kesin
ömrü billah bi dilim börek yiyemeyip bi kase sütlaça ciğerci kedisi gibi bakacaksam
kalsın öyle sağlıklı hayat
Haklisin bende bazen boyle dusunuyorim ama borek turu seyler arada kacamak yapilabilir aslinda diger gun daha cok dikkat edilir
sabah iki yumurta peynir zeytin aksamlari da sebze yemegi yiyorm aksama et tavuk yedigim gunlerde oluyo ekmeksiz tabi dukan karatay karisimi bi diyetmis bu kizlar oyle yazmis yukariya bende cok fark etti yeni baslamama ragmenKaratay diyeti kesinlikle dukan daha masrafli sanirim:) ama karatayda ekmegi kestigin an tum sisliklerin inecek ve aninda hafifliyceksin ben de karatay yapiyorim devam ediyrm zamanla az yiyip tok hissedeceksin kendini ama sabirla duzenli sekilde
Ekmegin ham maddesi seker ama ztnbu diyette aynı dukan diyeti gibi anlaşılan. arkadaşlar protein ağırlıklı diyetler çok kolay kilo verdiriyor ama unutmayın uzmanlar ne diyor ekmeksiz OLMAZ. tamam şeker, tatlı yemeyebilirsiniz ama ekmeksiz vücut olmaz. açın prof. dr. osman müftüoğlu gibi uzmanların yazılarını okuyun. bu işler tehlikeli inanın((
Kesinmerhaba amonra bende diyetısyene gittim ve 3hafta bıraktım aynı şekilde banada günde 6dilim verdı devamlı ara öğünler v.s ve hipoglisemi de var bende doymama duygum gecmedı sürekli açım yanı bende diyetisyenımı bıraktım sonra bu kitabı duydum çok mantıklı geldı 10gündür yapıyorum ayrıca hipoglisemimde geçti çünkü 3ana öğünü çok iyi yemelısın kahvaltın cok sıkı iyi olmalı dediği sey bu zaten ben bazen akşam üzeri 4gibi light bisküvi yiyorum mesala ama diyetisyene gittiğimde o 6öğün cok fazla yanı sacma ki ben devamlı acıkırdım çük şükür şimdi kalmadı kan şekerimd eartık düşmüyor demekkı herkesde aynı etkı yapmıyor
Ne guzel anlatmissiniz benun de artik eskisi gibi cok yeme istegim kalmadi her seyden cok fazla yer doymak bilmezdim simdi diyorum ki kendime en buyuk kotulugu yapmisimteşekkür ederim canım,darısı başına olsun inşallah:))canım benimde hipotroidim var,kilo almamın en önemli nedenlerinden biriydi,ben 4 yıl öncesine kadar 63-65 kg arası biriydim,bilmediğim hipotroit ve daha sonra ardı ardına iki doğumla 97 kiloları görmüş biriyim doğum öncesi 100 ü geçmişimdir belki de:))ve inan yemek yemeği çok seven hiç ayırmadan her şeyi yiyen bir insanım, ben yapabiliyorsam herkes yapar..öyle mutluyum ki herkese anlatıp onlarında faydalanmasını çok istiyorum,inşallah sende istediğin kiloya çok kolay inersin canım,hiç acele etme,şu kadar vereyim yine yerim diye düşünme bırak uzun sürsün 4-5-6 ayda ver kiloları bir bakacaksın az yemeye alışmışsın, çok çok yemeyi canın istemeyecek 2-3 kaşıkta çok yemiş gibi hissedeceksin geri kalan kilolar kendiliğinden gidiyormuş gibi gelecek başarılar diliyorum canım::)))
evet ben
bence var..değil yeşil mercimek, neyle yaparsan yap börek yememen lazım..merhaba
yeşil mercımek ile yağılan boregı her sabah kahvaltıda işe goturup yıyorum sızce sıkıntı var mı
hayır un koymadan mercımek boregı tarfı var karatay dabence var..değil yeşil mercimek, neyle yaparsan yap börek yememen lazım..
hımm börek diyince aklıma yufka, un hamur falan geldi..börek o dur benim için..hayır un koymadan mercımek boregı tarfı var karatay da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?