şimdi baktım tarife börek kesinlikle denmez ona..zorlarsak en fazla kek denir.. tuzlu kek sınıfında yer alabilir..hayır un koymadan mercımek boregı tarfı var karatay da
ben fırında peynirli mercimek derim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi baktım tarife börek kesinlikle denmez ona..zorlarsak en fazla kek denir.. tuzlu kek sınıfında yer alabilir..hayır un koymadan mercımek boregı tarfı var karatay da
Belki psikolojik olarak börek diyerek kendini rahatlatıyor.şimdi baktım tarife börek kesinlikle denmez ona..zorlarsak en fazla kek denir.. tuzlu kek sınıfında yer alabilir..
ben fırında peynirli mercimek derim..
O da mı çakma börek... Tarifi alabilir miyiz?
Her işte bir hayır vardır bizde öğrenmiş oldukahahaha ya biz bi arkadaşla karataya başlıycaz 7. takımdayız bende orayaa yazıyorum diye buraya yazmışımmm
çok güldümm tarifnide atayım hemen
Malzeme
- 3 adet orta boy kabak,
- 3 dal taze soğan,
- 2 yumurta,
- 1 su bardağı beyaz peynir,
- 1/2 demet dere otu.
Yapılışı
- Kabakların üstleri kazınır ve rendelenir.
- Taze soğanlar küçük küçük doğranarak diğer malzemelerle birlikte kabaklara eklenir, iyice karıştırılır.
- Karışım, zeytinyağıyla yağlanmış küçük bir fırın kabına döşenir.
- Fırında 200 derecede üzeri iyice kızarıncaya kadar pişirilir.
Her işte bir hayır vardır bizde öğrenmiş olduk
Karatay çok iyi ben kilolarımın çoğunu karatayla verdim.
Bende başlamak istiyorum yazın 2 hafta yapmıştım 3 kilo verdim sonra bıraktım. Yalnızca sabah kahvaltisini biliyorum ama öğle akşam ne yenir bir fikrim yok.Bilenler yardimci olabilir mi ya da yeni başlayanlar varsa beraber ilerleyebiliriz.????
Dogrudurrr vallahii
Dogrudurrr vallahii
9. Takima üye ariyoruzz bol paylasim yapabilen motivasyonluu
Istermisin listede olmak ayri bi azim verio