• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

mennun musun karataydan 1 günlük menünü yazabilir misin birde spor yapıyor musun
Günde iki öğün yemek gerekiyormuş. Sık yiyince leptin bozuluyormuş yağ yakılmıyormuş. Bu liste gibi yiyorum bakalım nolacak :)

Eklentiler

• FB_IMG_1510006919169.jpg
    FB_IMG_1510006919169.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 220
  • FB_IMG_1510555234982.jpg
    FB_IMG_1510555234982.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 220
Ben hayatta diyet yapamayanlardanım malesef.. Ama 1,5 ayda 5 kğ verdim ondan bahsedeyim size kızlar... ... terapi yaptırdım. Önce inanmadım ama açıkcası denemekte istedim. 45 dk 2 seans oturuyorsun sistem senin karbonhidratlara ve şekere karşı iştahını kapatıyor. Sabah normal kahvaltımı yapıyordum bir bakıyorum akşam olmuş ne açlık hissi var ne bi yorgunluk çoğu zaman akşam bile bişey yemek istemiyorum.. Ama ya bi yoğurt ya sebze yemeği yiyorum. Porsiyonlarım ciddi küçüldü ben çok memnun kaldım. Sizede tavsiye ediyorum. Adana'da ... ismide...

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba ben karatay diyetine geri döndüm :KK49:devam etmek gerektigi halde ben :kızgın:en son 67-68 civarinda iken burdan ayrılmıştım:110: şimdi de 75 e çıktım:duduk:acil geri başlamalıyım:oops:sabah tekrar karataya sizlerle başlıyorum:KK31:

Bir gunluk ornek menunuzu paylasirmisiniz acaba karatay diyeti yapan arkadaslar.

kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta,avuç içi kadar beyaz peynir,5-6 zeytin (karatay 8-10 tane yiyin diyor),çeri domates,salatalık,şekersiz çay,şekersiz kahve

Not: mutlaka kahvaltıda bir incebelli bardak kadar kuruyemiş(ceviz,badem,fıstık,fındık...) yemek gerekiyor ama bugün evde yoktu yarın diyetime ekliycem onlarıda

kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta,avuç içi kadar beyaz peynir,5-6 zeytin (karatay 8-10 tane yiyin diyor),çeri domates,salatalık,şekersiz çay,şekersiz kahve

Not: mutlaka kahvaltıda bir incebelli bardak kadar kuruyemiş(ceviz,badem,fıstık,fındık...) yemek gerekiyor ama bugün evde yoktu yarın diyetime ekliycem onlarıda
kuruyemiş kilo aldırmaz mı?

kuruyemiş kilo aldırmaz mı?
karatay hoca boş kalori yerine kuruyemiş yiyin hem tok tutar hemde sağlıklı diyor.
bende karatay yapıyorum kahvaltımda mutlaka ceviz yiyorum ekmek yerine ve inanılmaz tok tutuyor.
Sabahları ikişer haşlanmış yumurta yiyordum 3.hafta çok gelmeye başladı.
1 haşlanmış yumurta ceviz ve peynir olmazsa olmazım ek olarak kavurma veya pastırma yiyorum abartmadan ve uzun süre tokum .

karatay hoca boş kalori yerine kuruyemiş yiyin hem tok tutar hemde sağlıklı diyor.
bende karatay yapıyorum kahvaltımda mutlaka ceviz yiyorum ekmek yerine ve inanılmaz tok tutuyor.
Sabahları ikişer haşlanmış yumurta yiyordum 3.hafta çok gelmeye başladı.
1 haşlanmış yumurta ceviz ve peynir olmazsa olmazım ek olarak kavurma veya pastırma yiyorum abartmadan ve uzun süre tokum .
minis 3.haftam demişsin 3 haftada ne kadar kilo verdin acaba ?

akşam yemeği: yoğurtlu ıspanak, kıymalı patlıcan dolması (pirinçsiz),yemeğin üstüne şekersiz çay ve yanında bir avuç fıstık ile kuru üzüm yedim (ilk gün böyle oldu ama devamında bir daha kuru yemisleri sabah tuketicem) :süslü:

karatay yapan arkadaşlar öğünlerimizi hep beraber yazalım hep beraber birbirimizi destekleyerek yapalım ne dersiniz haftada bir günde tartı günü yapalım:KK37:

:KK61: yine hiç kimse yok yapayalnizim:silah: artık birileri gelse diyorum sayfa hareketlense biraz :olamaz: bugün 2.günüm

sabah:1 haşlanmış yumurta,4 ceviz,peynir,6zeytin,sütlü kahve:nazar:

Back