Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mennun musun karataydan 1 günlük menünü yazabilir misin birde spor yapıyor musunBurda kimse kalmamis ben 10 gndr karatay yapiyorum 4 klo verdim
Günde iki öğün yemek gerekiyormuş. Sık yiyince leptin bozuluyormuş yağ yakılmıyormuş. Bu liste gibi yiyorum bakalım nolacak :)mennun musun karataydan 1 günlük menünü yazabilir misin birde spor yapıyor musun
Bir gunluk ornek menunuzu paylasirmisiniz acaba karatay diyeti yapan arkadaslar.
kuruyemiş kilo aldırmaz mı?kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta,avuç içi kadar beyaz peynir,5-6 zeytin (karatay 8-10 tane yiyin diyor),çeri domates,salatalık,şekersiz çay,şekersiz kahve
Not: mutlaka kahvaltıda bir incebelli bardak kadar kuruyemiş(ceviz,badem,fıstık,fındık...) yemek gerekiyor ama bugün evde yoktu yarın diyetime ekliycem onlarıda
karatay hoca boş kalori yerine kuruyemiş yiyin hem tok tutar hemde sağlıklı diyor.kuruyemiş kilo aldırmaz mı?
Hayır tam tersine kilo vermeye çok yararı var fakat ölçüyü bozmadan ve kahvaltıda ekmek yerine yendiği zaman çok da tok tutup sağlıklı kilo verdiriyorkuruyemiş kilo aldırmaz mı?
minis 3.haftam demişsin 3 haftada ne kadar kilo verdin acaba ?karatay hoca boş kalori yerine kuruyemiş yiyin hem tok tutar hemde sağlıklı diyor.
bende karatay yapıyorum kahvaltımda mutlaka ceviz yiyorum ekmek yerine ve inanılmaz tok tutuyor.
Sabahları ikişer haşlanmış yumurta yiyordum 3.hafta çok gelmeye başladı.
1 haşlanmış yumurta ceviz ve peynir olmazsa olmazım ek olarak kavurma veya pastırma yiyorum abartmadan ve uzun süre tokum .
Canım 2,30 kg. 73,50 la başladım şuan 71,20 kg. oldum.minis 3.haftam demişsin 3 haftada ne kadar kilo verdin acaba ?
akşam ne yedin ?yine hiç kimse yok yapayalnizim artık birileri gelse diyorum sayfa hareketlense biraz bugün 2.günüm
sabah:1 haşlanmış yumurta,4 ceviz,peynir,6zeytin,sütlü kahve
akşam:tarhana çorbası, kıymalı pirasa,yoğurtlu kereviz salatası,3 kaşık bulgur pilavı kilom:75.8akşam ne yedin ?
Kaç kilo ile başladın