Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

O da mı çakma börek... Tarifi alabilir miyiz?

ahahaha ya biz bi arkadaşla karataya başlıycaz 7. takımdayız bende orayaa yazıyorum diye buraya yazmışımmm
çok güldümm tarifnide atayım hemen

Malzeme
  • 3 adet orta boy kabak,
  • 3 dal taze soğan,
  • 2 yumurta,
  • 1 su bardağı beyaz peynir,
  • 1/2 demet dere otu.

Yapılışı
  • Kabakların üstleri kazınır ve rendelenir.
  • Taze soğanlar küçük küçük doğranarak diğer malzemelerle birlikte kabaklara eklenir, iyice karıştırılır.
  • Karışım, zeytinyağıyla yağlanmış küçük bir fırın kabına döşenir.
  • Fırında 200 derecede üzeri iyice kızarıncaya kadar pişirilir.

Her işte bir hayır vardır bizde öğrenmiş olduk
Karatay çok iyi ben kilolarımın çoğunu karatayla verdim.

Bende başlamak istiyorum yazın 2 hafta yapmıştım 3 kilo verdim sonra bıraktım. Yalnızca sabah kahvaltisini biliyorum ama öğle akşam ne yenir bir fikrim yok.Bilenler yardimci olabilir mi ya da yeni başlayanlar varsa beraber ilerleyebiliriz.????

öglen et yemekleri sebze yemekleri serbst , salata, yogurt vs
bende 5. günüm

Merhabalar kızlar bende 2 hafta oldu başlayalı iş yerimden arkadaşım ile yapıyoruz. Hiç denemediğimiz tarifleri yapıyoruz. Karnabahar kısırı çok lezzetliymiş bunu deneyimledik. Lahana salatası, mercimek salatası ve piyaz yiyoruz öğle aralarında sabah kahvaltısı illaki 2 yumurta peynir ve zeytin var. Yalnız ben kuruyemişleri çok sık tüketemiyorum sivilcelerim hemen çıkıyor. Vitamin alamamaktan korkuyorum. Ekmekte tüketmiyoruz kastan gitmesinden korkuyrum

Merhaba. 100 kilonun üzerinde olan varmi? Özellikle o kisiyle fikir alisverisi yapmam gerek cünkü bende cok yavas gidiodu kilolar. Hatami bulmam lazim

Nare83 seninle tanisiyor olabilirmiyiz ??? Zamaninda 1. Takimda yarismismiydin?

arkadaslar selam, ay ben bu konuya aylar önce yazmıştım kaç bin sayfa ilerlemiş tabiki hepsini okuyamadım :)))
kızlar hem kilo vermek hemde cilt gerginliği için beslenme çok önemli, ilaçtan takviyeden önce beslenme işini öğrenin derim. ben kendim de sağlık memuru olduğum için ilaçların yan etkilerini az çok biliyorum. size tavsiyem işi okumuş araştırmış bi doktordan beslenmeyi öğrenin. gluten peynir felan alerjik yani bunlarla kilo veren duymadım ben. ben kendim 1 ayda 11 kilo verdim sırf beslenmeyi düzenleyerek. takviyelerle ürün satışlarıyla ilgisi olmayan sadece beslenmemi düzenleyerek bi doktor bunu bana sağladı Allah ondan razı olsun hem kilo verdim hem cildim gergin oldu buraya ismini yazmayım da reklama girmesin. ama gluteni ve peyniri kesin yani benim önerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…