Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ve hala ac gibiyim.
oglene kadar basim ağrıyor. oructaki gibi. bakalım ne zaman alisirim.
diyete başlayınca sürekli tartilirim. bu sefer pazartesi sabahi tartilmak istiyorum. tam bir hafta olacak. ins yapabilirsem

Merhabalar,
ben de 4 yıldır kilo vermeye çalışıp daha da kilo aldım. 49 kilodan 66 kiloya çıktım. Evlenmemin eşimin kilo almama sebebiyle eve sürekli aburcubur almasının da büyük etkisi var bunda. Aç geze geze 59 kiloya inmeyi başarmıştım ama sonra bıraktım geri 62 kiloya çıktım tekrar başladım 60 kiloya indim en son kayınvaldemleri ziyarete gittik orda sürekli bir ısrar ye yemezsen ölümü gör, benim hatırım için ye Allah için ye. Yemek istemediğim halde aşırı bir baskı. Bir lokma ye hatrım için diye gelen baskılar derken eve bir geldim tartıldım akşam tok karnına 63 kg geldim. Bir de sürekli karbonhidrat yiyorlar. kuru bakliyat ve hamur işi dışında hiç yemek pişmiyor onların evinde. Sarmalar börekler mantılar makarnalar dolmalar pilavlar.. derken iyice şiştim de.Moralim bozuldu eve geldiğim günün hemen ertesi günü karatay diyetine başladım. Sabah diyete başladığım gün sabah tartıda 61.8 i gördüm ilk haftanın sonunda 60.9 u de gördüm. İkinci haftanın sonunda 60.7yi gördüm eşim dalga geçti 20 seneye zayıflarsın bu gidişle diye :) Bu hafta da 3. haftam. Hafta içi iş yerinde yediğimden arada aç kalmamak için bozmak zorunda kaldım diyetimi. Sürekli karbonhidrat çıkıyor orda da. Haftada bir gün tartılayım diyorum ama dayanamayıp günde 3-4 kere tartılıyorum. Sürekli bir inişçıkışlar. Akşamları bazen 62 yi görüyorum. Bu akşam da tok karnına tartıldım 61.4 geldim. Pazar günleri tartılma günüm.
Bir şeyleri yanlış yaptığımı ondan zayıflayamadığımı düşündüm. Biraz araştırınca buldum. Kuruyemişi üç öğün yiyordum ve akşamları abartarak yiyordum. Günde 7 avuç kuruyemiş tüketiyordum. Dün bıraktım onu da sadece kahvaltıda tüketiyorum 2 gündür sanki kilom inmeye başladı gibi. Hedefim 1 ocak 2018 de tartıda 51 kg ı görmek inşallah. Omega 3 hapı da kullanmaya başladım. Her gün 5000 adım + 50 dk da pilates yapıyorum. Karnımda inanılmaz değişim başladı. Kilom oynamasa da göbeğim eskisi gibi öne fırlamıyor :)

Maşallah. benfe tartildim. galiba 65 ten 64.1 e indim. 4. günüm.
bende abuv avuv kavrulmuş fındık yiyorum. Aşırı halsizim sinirliyim depresifim. her rejimdeki gibi. ve bahsedildigi gibi toklugumdan olmuyorum. mutlu da degilim. yinede biraz daha devam edeyim ins. ilk etapta 60 bir olsam

Rodya karatay çok güzel bir diyet sakın bırakma. Eğer halsizlik sinirlilik varsa kesin bir şeyleri yanlış yapıyorsundur. Çünkü benim karatay yapmamın sebebi acayip enerjik mutlu ve tok olmam. Diğer diyetlere hiç gelemiyorum. Dukanı denedim elim ayağım titredi hiç karbonhidrat almayınca. Diyetisyene gittim zar zor 3 kilo verdim onları da çok hızlı aldım. Üstelik aç gezdiğimden sürekli yemek düşünüyordum hiç bir şeye konsantre olamıyordum. Eğer çok acıkıyorsan alışana kadar ara öğün yapabilirsin. Sonra yavaş yavaş bırakırsın. Bir de karatayda çok spor yapmıyorsan kilolar inanılmaz yavaş gidiyor. Ben ilk yaptığımda ilk bir ay sadece bir kilo vermiştim. Sonraki ay 4 kilo gitmişti. ikinci ay spora da başlamıştım ve ilk ay insülin direncim anca kırılmıştı. O yüzden de kilo veremedim ilk ay. Karatay yapanların yorumlarını okuyorum ara ara çoğunluk ayda 1-2 kilo vererek bir yılda 12-20 kilo arası vermişler. Kilolarımız da yakın baya. Benim boyum 156 seninki kaç? Senin hedefini bilmiyorum ama 60 kilonun altını bir görsek o zaman sevinçten yerimizde duramayız gibime geliyor :) Ve de daha iyi motive olacağımız için daha rahat kilo vermeye başlayacağız çünkü kilo vermek sağlıklı beslenmek bizi motive edecek.

benim boyum 1 55. bugun beşinci gunu gecirdim. bas ağrısı yoktu. biraz daha alistim. kilom 63.8 cikti az once. ben kavrulmuş fındık yiyorum ve avuc avuc. ara öğün yapmıyorum. bu diyetin en sevdiğim kismi zor olsada.
Omega 3 kullanmıyorum. bir kere yarim balik yedim. bol bol ceviz yiyorum.
ilk hedefim 60. ikinci hedefim 55. Gençliğim de 50 kiloydum. ama o kadari hayal. hatta 57 olsam bile yeter.
en uzun suren diyetim 3 hafta surdu
genelde 3/5/7 gun sürüyor bırakıyorum. ama zayiflamayi coook istiyorum. dedigin gibi 60 altini bir görsem deme keyfime.
sen ne zaman basladin. kac kilosun

mesajini yeni okudum. bakalım bu pazar kac cikacak. uc hafta karatay diyetini allah banada gostersin. en azından ilk ay 4/5 kilo vereceğimi düşünüyorum yapabilirsem. ikinci ayi bilemem. cunku hic ikinci ayi bulan diyet yapmadım.
yalniz kural oldumu hemen rutine baglayip sıkılıyorum. ama ben yiye yiye yemekten de sikilmistim.
yalniz cumartesi pazar patates ve yumurta haşlama yerdim. 7/8 patatesi rahat seve seve yerdim. yarin ilk patatessiz gunum

Kızlar kuruyemiş sadece sabah yenirse diğer öğünler de protein ağırlıklı beslenirseniz hızlı verirsiniz. Avuç avuç kuruyemiş ile kilo veremezsin. Onlar kiloyu sabit tutarken beslenme tarzi olabilir anca. Hergün en az yarım saat yürüyüş şart. R Rodya83

deme ya. Omega 3 kullanmayinca hele cok halsiz oluyorum. Allah tan bas agrim gecti. canim asiri şekilde bir şey istedigi için degil ama halsiz olmak iki kucuk cocukla zorluyor beni.
yürüyüş cok istiyorum ama haftada iki uc kere ancak. evde halsizlikten leslie yapamıyorum

Canım bak benim 3 küçük çocuğum var ben 2 öğün yapiyorum. Evde misin çalışıyor musun. Evdeysen kolay. İş te isen 3. Öğün de yapabilirsin.omega 3 arti D vit alıyorum. Ama C vit de almalıyım . alamadım nedense. Kanını olctur ne var ne yok hepsine haktır. Hormonlara kesin baktir belki kansizsin o seni yoruyor

Merhaba dışardan yeni geldim. efa 1200 aldım ve içtim. kanima baktirmistim dvit haric. Muhtemelen o kötüdür. demir düşük sanki. oglumu doktora zar zor götürüp kendi sonuçlarımi göstermeden geri gelmişim. kafam bi milyon sanki. bu diyete birazda bunun icin başladım. zihnim berraklassin istiyorum.
oglumun biri bes aylık. evdeyim. Ücretsiz izin kullanmayi düşünüyorum.
oglen bir muz yiyorum yenekten hemen sonra birde bir buyuk kupa sutlu turk kahvesi içiyorum. ve ustune iki uc avuc kavrulmuş findik. bugun 6. günüm
uc hafta sonra bayram. 60 olmayi cok istiyorum. simdim 63.8

Rodya bence 50 kiloya hayal deme istersen her şeyi başarırsın. 120 kilo bile veren insanlar var ki bizim kilomuz o kadar yok. Ben de senin gibi kuruyemiş olayını abartıyordum başlarda kilo vermem durmuştu. kuruyemişi Sadece kahvaltı ile sınırlı tutuyorum 3 gündür eğer akşam çok az yemişsem ve doymamışsam bir avuç daha yiyorum kuruyemişi saat 7 gibi ve sabah 60.1 geldim tartıda karataya başladığım sabah 61.8 dim. 1.7 kg gitti 3 haftada yaklaşık bir haftada yarım kilo benim için müthiş ilerleme. Ayda iki kilo verirsem hep yıl başına kadar 10 kg eder.

Bence sen çok negatifsin ondan diyeti sürdüremiyorsun bence. Kendini şartlandırıyorsun ben yapamam edemem diye biraz kararlı olman lazım. Karatay diyeti bir yaşam şekli sağlıklı yiyecekler de çok güzel hem de. Diyet kelimesini hafızandan sil. Bu şekilde beslenmek güzel olduğu için kendini sevdiğin kendine değer verdiğin için sağlıklı beslendiğini bedenine iyi baktığını düşün hep. Anca kendini sevmeyen insan zararlı şeyleri porsiyon hesabı yapmadan tüketir. Çünkü bedenine zarar verdiğini bilir.

lastrose6 dediğin gibi kuruyemişi çok yiyince kilom hep sabit kaldı hiç kilo veremedim bende. O yüzden azalttım bende. günde en fazla bir su bardağı yiyorum onu da geçmiyorum. Sadece kahvaltıda yemeye çalışıyorum.

Rodya spor yaparsan enerjin gelir halsizliğin de geçer. Bende senin gibi işten gelince yorgunum halsizim canım bir şey istemiyorum diyrum ama spor yapınca inanılmaz bir enerji geliyor tutamıyorum kendimi. Hoplayıp zıplayasım geliyor o derece. Biraz da psikolojik olabilir seninki. Hep pozitif düşünüp kendine inan. Olaya sağlıklı beslenme diye de bak. Diyet gibi herşeyden mahrum kalcam diye düşünme. Yada demir ya da d vitamini eksikliği de olabilir. Bence önce doktora git bir kan testi yaptırıp her şeye baktır. Tiroid, insülin direnci, demir b vitaminleri, d vitamini vs. hepsine baktır. Günde bir meyveden fazla da tüketme meyveyi de sabah tüketmeye çalış.

aylina zahmet edip bana uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim.
Kuruyemisi azaltmaya çalışacağım. efa ile birlikte d vit alacağım. nasil bir olcuyle alırım bilemiyorum. Eğer gidebilirsem doktora demiri de kullanacağım.
negatif oldugumu soylemissin. evet genelde negatif bir insanim ustelik su anda depresyondayim diye düşünüyorum. ve çooook cabuk ve fazla sinirlenen biriyim. cocuklarim allah eksikliğini göstermesin ve Şikayetlerimi affetsin. ama cogu zaman sinir harbi. bu hafta hergun mücadele ettim yarim saat yürümek için. ama küçük oglum sürekli miz miz esim cidden bakamadı. bugun de herkes uyurken erkenden ciktim. parka kadar dort köpek eşlik etti bana. cidden sinirlerim bozuluyor. bu dört köpek sitenin bahçesinde takiliyorlar ama bildiğin sokak köpekleri. sabah bana havladilar. gecekondu bölgesinden buraya taşındik. simdi geceleri uluyan kopeklerle takılıyoruz

Rodya evde de yürüyebilirsin mesela ben bazen akşama kadar spor yapmamış oluyorum akşam dokuzda da dışarı çıkıp yürüyemem hem eşim izin vermez hem ben istemem. Bende adım sayarımı alıp koridordan salona gidip geliyorum öyle 5000 adım atmışlığım var. Ya da evde walk at home videolarını da yapabilirsin. Pozitif olmayı da öğrenmelisin bence Ben bu sabah tartıldım 59.8 i gördüm akşamları daha hafif yemeye başladım midem de küçüldü sanırım akşam az yiyince. Mesela dün akşam bir kase yoğurt yedim sadece. Kilolar daha hızlı gitmeye başladı.

aylina bugun benim 8. günüm. hala bunyem tam alismadi. ben 3 ana ogun 3 araogun diyetimde leslie 3 mil yapiyordum. ama simdi halsizlik sebebiyle yapamıyorum. belki zamanla halsizliğim gecer.
seni tebrik ederim darisi basima 60 in altina bir dussem. ben bu sabah 62.3 oldum. aksam kilom 63.5
ben iki akşamdir fındık yemememi başarı olarak görüyorum.
negatiflige gelince annelik cook yorucu benim cocuklarim ekstra yorucu. zor geliyor. her sabah kahvaltı yapmak için savaş versem bile cok rezil bir şekilde yapabiliyorum kahvatimi. her sabah
büyük oglum 3.5 yasinda ama asla tek basina oynamaz. oyuna dalmaz ve sürekli konusuyor. bazen patlayacak oluyorum. ve kucugu onun yüzünden uyutamiyorim hep sinir harbi yani

aylina cocugun var mi. hem emzirip hem karatay diyeti yapanlar artık dur demem lazımdı diye bir gruptalar
az once tartildim. 63.8 demekki gun icinde hala 64 kiloyu görüyorum.
Aslında benim her diyet yapisimda ilk haftada iki uc kilo oynardi. suydu muhtemelen ama olsun. moral verir insana

Yardim edin a dostlar.
Herkes gibi bi 5 kilo fazlam var 2. doğumdan yadigar. 19 gitti o 5 yapisti.
Bu sabah karatayla diyet alemine giriş yaptim. Yazayım da yanlış bir şey varsa söyleyin bana lutfen.
Kahvaltı 8.30
6 zeytin
Domates, salatalik, havuç.
Avuc ici kadar peynir.
Yarım çay bardağından biraz fazla cig Findik cig badem karışımı.
He bir de uyanınca elma sirkeli su.
Öğlen öğünü olmayacak değil mi?
Akşam ne olmalı?
Kıymalı sebze salata yogurt olur mu?

Merhaba
ben uc ogun yapıyorum. alisinca iki ogun yapilabilir.
kahvalti guzel. ama kesinlikle iki yumurta sart arti kuruyemisi bir su bardağı yapmalisin.
aksam yemegide güzel. proteini ilk gunler bol al.
yalniz bu benim 9. gunum ustasi değilim. zaten cok güzel kilo verdigim soylenemez. gerci ben diyet gibi gormeyince olayi biraz fazla yiyor olabilirim.
ara ogun yapmıyorum ki en iyi tarafı bu. 9 gundur tatli turu ekmek pilav makarna yemedim. daha iki kilo bile vermedim. iki kilo cok diyebilirsiniz belki ama her hafta kilom artiyordu o kadar cok kalori aliyordum. rahat 8000. a 101 de vince truf cikolatalari varya. icinde 20 yada 25 tane
ben onu buyuk bir bardak sutlu nescafe ile rahat içerdim. siskinlikte hissetmezdim

Hmmm pekala.
Uç öğün için yine de 5 saatlik açlık şart değil mi?
Bir de filtre kahve serbest sanırim.

Son düzenleme:
iki sorunun cevabı da evet. filtre kahve ara ogunde içilir mi bilmiyorum ben sütlü turk kahvemi ogunlerde içiyorum. ogken ve aksam kocaman bir kupa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…