Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben ce cuma zayiflama yarismalarina katilmalisin, 12.takim da idim bende karatay diyeti yaptim hala drvam ediyorum diyete. istediğim kiloma da ulaştım.. takimla beraber yalniz hissetmiyorsun ve geneli karatay diyeti yapiyor.. bu arada benimde ikinci dogumumdan sonra bir yil gecmek üzere gunler kaldi :) ve bekarlik kilomdayim.. bi dene kaybedecegin bir sey yok derim.. kolay gelsin @MiuLego ya ulasabilirsin eger takima katilmak istersen

aldık güzel kızımızı takıma başını bağladık şükür

Rodya benim çocuğum yok tabi ki çocukla her şey zor oluyordur ama güzel beslen spor yap ki çocuklara ve her şeye enerjin olsun. Karbonhidrat çok tüketirsen veya karatay yapıp sofradan doymadan kalkarsan akşama kadar hiç enerjin kalmaz. Diyet yapıyorum bir de çocuklar var enerjim bitti gibi düşünme. Çocuklarla spor yapma olayı zor olabilir ama elinden geldiği kadar yap gerekirse 5-10 dk yap ama mutlaka yap. youtube da p4p diye egzersizler var kısa kısa olanları var hemde çok etkili mesela 8 dk karın çalışma 10 dk bacak gibi her gün birini yapabilirsin

tamam ins

merhaba benimde nerdeyse 6 aylık olacak bebeğim bugün itibari ile ani bir kararla bu diyete başladım kilom 64.100 hdefim 57 filan ama ilk aşamada 60 tabiki emziriyorum tek endişem süt durumunda azalma olmaz umarım.
sabah 2 haşlanmış yumurta beyaz peynir epeyce zeytin ve yarım avuç badem yedim
akşamda bulgur pilavı biraz kavurma ve yoğurt yedim akşam 6 da yemiştim şu saatlerde biraz midem kazındı aslında bu saatte yemem lazımdı ama dayanamayıp 1 kayısı kurusu ile biraz badem yedim emzirdiğim için gece bu saatlerde biraz atıştırma ihtiyacı duyuyorum beni tek zorlayan taraf bu aslında emziremesem yemezdim bu saatte dayanırdım ama dediğim gibi süt gelmez korkusundan bir anda yemiş bulundum bide 9 buçuk gibi kahve içmiştim ama o da bu saatlerde yasak sanırım artık yarın ona da dikkat edecem

Kahve yasak değil sekersiz ise her zaman iç ne kadar istersen.ama akşam yemeğinde proteini artır. Biraz değil bir tabak kavurma i mi kasik bulgur olavilir mesela .

bu sabah 2 yumurta beyaz beynir zeytin bir avuç dolusu kuruyemiş iki tane kayısı kurusu yedim kahvaltıyı bebekle anca 12 gibi yapabildim 4 buçuk gibi ayran içtim akşam 6 yı geçerek de akşam yemeği yedik zeytin yağlı fasulye biraz dünden kalan bulgur ve bir iki çatal ton balığı aslında karnım tok şuan fasulyeden epeyce yedim ama az önce bebeği emzirdiğim için bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum en çok bu zorluyor beni şimdi az kuruyemiş yesem ne olur sanki

Merhaba herkese dönup dönüp tekrar başladığım karataya bu sefer gerçek bir irade göstererek en az 2 aylığına giriyorum kaçamak siz sıkı sıkıya uyacagim sooooz.
Dün tatilden döndüm ve 5 yildizli otelde yemek yemekten helak oldum diyelim şu an 74.7 kilo oldum 165 boyum. Ben 63 kilo falan olmak istiyorum.

Bugün 1.gün
Sabah 12.30 klasik kasaya kahvaltısı
Öğle 16.00 1 haşlanmış mısır (bunu yememeliyim biliyorum)
Aksam 18.30 tarhana çorbası yumurtali fasulye

19dan sonra hiçbişey yemiyecegim.

Merhaba herkese dönup dönüp tekrar başladığım karataya bu sefer gerçek bir irade göstererek en az 2 aylığına giriyorum kaçamak siz sıkı sıkıya uyacagim sooooz.
Dün tatilden döndüm ve 5 yildizli otelde yemek yemekten helak oldum diyelim şu an 74.7 kilo oldum 165 boyum. Ben 63 kilo falan olmak istiyorum.

Bugün 1.gün
Sabah 12.30 klasik kasaya kahvaltısı
Öğle 16.00 1 haşlanmış mısır (bunu yememeliyim biliyorum)
Aksam 18.30 tarhana çorbası yumurtali fasulye

19dan sonra hiçbişey yemiyecegim.

Canım bende bir aydır yapmıyorum. Kac kiloydun sen acaba ben en son 90 kg dim. Birakilinca zor başlanıyor.

İnşallah. Bende seninle başlasam keşke.bizim de saalca ekmek işleri var . yorucu işler inşallah beraber başlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…