sabah 08.30
1 yumurta
saf keçi peyniri
domates
1 yk avakado
2 lokma siyez ekmeği
öğlen 13.10
ayran aşı
ara 15.00
2 kayısı
akşam 19.15
1/2 ızgara mercan balığı
2 yk mantı
salata
ara 19.45
3 kayısı
1 kırmızı erik
7 kiraz
2,5 lt su
25 dk tempolu yürüyüş
az sonra bol limonlu bir madensuyu içerim.
evet karatay ara istemiyor. ben bozdum ama. şu ara düzensizim.Merhaba karatay da ara yok diye biliyorm şimdi ben ara yapmayım mı siz baya vermişsmz
MerhabaKızlar kilo vermem resmen durdu 1 temmuzda başladım 93.7 ydim sanırım sonra bir hafta on gün sonra ödem attım galiba 89.3 oldum.. Pazartesiden bu yana gr vermedim hatta aldım neden böyle oldu yine diyetime devam ediyorum. Bu sabah 89. 1 geldim sadece giden 200 gr mı yani. Çok mutsuzum oysa koşu bandna haftada üç kez yürüyorum
Yediklerin az ve karataya uygun aralarda yemesen ve ögün aralarini en az 1 saat daha uzatsan sonuç mükemmel olurevet karatay ara istemiyor. ben bozdum ama. şu ara düzensizim.
Yediklerin az ve karataya uygun saataralarda yemesen ve ögün aralarini en az 1 saat daha uzatsan sonuç mükemmel olur
Bugun regl oldum karnimda inanilmaz bir sislik var pazartesiye kadar iner insaallah.
Carsamba tartilicam sonuctan pek umutlu degilim heryerim sis sanki bugun fenayim
Herkese iyi haftasonlari pazartesi gorusuruz
Pazartesi 2 haftalık tatil öncesi diyete başlıyorum.Benimle iki haftada en az 4 kilo vermek isteyen olursa beraber yapabiliriz.
Canım burası çok tenha olduğu için günlük açtım istersen ordan devam edelim.Diyet günlüklerindeyim.Gel beraber yapalım kalabalık ta diyet daha iyi oluyor.Ben ben ben, diyete devam ediyorum 2 gundur asiri esnettim
Canım burası çok tenha olduğu için günlük açtım istersen ordan devam edelim.Diyet günlüklerindeyim.Gel beraber yapalım kalabalık ta diyet daha iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?