• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aksam yemegim
Semizotu yemegi
Biber dolmasi... dolmayi yesil mercimek kiymali yaptim harika bir lezzet
Yogurt

sabah 08.30
2 haşlanmış yumurta
hellim peyniri
domates

öğlen 12.30
200 mlt vicdan çorbası
200 mlt ev yoğurdu

ara 14.00
200 mlt vicdan çorbası

ara 15.30
1 küçük acur

akşam 19.15
2 kepçe vicdan çorbası
2 yk zeytinyağlı sebze
1/2 dilim tbe

3,5 lt su
20+40= 60 dk tempolu yürüyüş

Kızlar kilo vermem resmen durdu 1 temmuzda başladım 93.7 ydim sanırım sonra bir hafta on gün sonra ödem attım galiba 89.3 oldum.. Pazartesiden bu yana gr vermedim hatta aldım neden böyle oldu yine diyetime devam ediyorum. Bu sabah 89. 1 geldim sadece giden 200 gr mı yani. Çok mutsuzum oysa koşu bandna haftada üç kez yürüyorum

sabah 08.30
1 yumurta
saf keçi peyniri
domates
1 yk avakado
2 lokma siyez ekmeği

öğlen 13.10
ayran aşı

ara 15.00
2 kayısı

akşam 19.15
1/2 ızgara mercan balığı
2 yk mantı
salata

ara 19.45
3 kayısı
1 kırmızı erik
7 kiraz

2,5 lt su
25 dk tempolu yürüyüş
az sonra bol limonlu bir madensuyu içerim.

Merhaba karatay da ara yok diye biliyorm şimdi ben ara yapmayım mı siz baya vermişsmz

Kızlar kilo vermem resmen durdu 1 temmuzda başladım 93.7 ydim sanırım sonra bir hafta on gün sonra ödem attım galiba 89.3 oldum.. Pazartesiden bu yana gr vermedim hatta aldım neden böyle oldu yine diyetime devam ediyorum. Bu sabah 89. 1 geldim sadece giden 200 gr mı yani. Çok mutsuzum oysa koşu bandna haftada üç kez yürüyorum
Merhaba
Ilk zamanlar cok guzel kilo vermissin tebrik ederim. Vucut kendini savunmaya aliyo ve kilo kaybina karsi direnç baslatiyo sakın ara verme karatay beslenmesine devam et direnci kiracaksin kilo vermeye devam edeceksin. Ben de duraklama yasadim 1 hafta verrmemistim sanirim sonra ayni hizla vermeye devam ettim

Bugun regl oldum karnimda inanilmaz bir sislik var pazartesiye kadar iner insaallah.
Carsamba tartilicam sonuctan pek umutlu degilim heryerim sis sanki bugun fenayim:(
Herkese iyi haftasonlari pazartesi gorusuruz:KK36:

Yediklerin az ve karataya uygun saataralarda yemesen ve ögün aralarini en az 1 saat daha uzatsan sonuç mükemmel olur:KK200:

saatlerde sorun yaşıyorum evet. bir de bu aralr karbon isteği çok:KK43:
Bugun regl oldum karnimda inanilmaz bir sislik var pazartesiye kadar iner insaallah.
Carsamba tartilicam sonuctan pek umutlu degilim heryerim sis sanki bugun fenayim:KK43:
Herkese iyi haftasonlari pazartesi gorusuruz:KK36:

benim de regl bitiyor ama sıcaklardan sanırım ödemim çok. balon gibiyim:işsiz:

Merhaba arkadaşlar. Malum doğum kilolarımi vermek isitoyrum. Arka arkaya 2 doğum sonucu 55 >>>> 83 oldum :( 10 kilo vermeyi başarmıştı karataylaa. Çok iyi dewam ediyordum. Bişeyler oldu bunalıma girdim tekrar kilo aldım. Sonra kendimi halsiz ve mutsuz hissetmeye başlayınca dedim ki kendime dur neyapiyorusn sen;) tekrar karataya başladım. Ve hayat enerjim yeniden geldi. Az yemek sihhatmis onu farkettim. 6 temmuzda 77.7 idim. Bu sabah ise 75.9. Arada ufak kaçamaklarım olmasına rağmen gidiyor kilolar. Daha da dikkatli olucam ve bana insanların bir daha kilom ile ilgili birsey diyemeyecek

Herkese iyi geceleeer :)
Ben de araniza katilmak istiyorum arkadaslar boyum 1.67 kilom ise 2-3 yildir hep 57-58de gidip gelmisti. 5-6 yıl önce 68 kiloydum bir suru diyet denemistim ancak basarili olamamistim sonra nasil oldugunu anlamadim ama sanirim sigaraya baslamanin etkisiyle yavas yavas yavas yavas 10 kilo verdim ve son 2 yildir 57-58 civarindayim ancak bu sene duzensiz beslenme, abur cubur, hareketsizlik vs ile en son tartida 62 kiloyu gordum zaten surekli siskin hissediyordum hic su icmiyordum surekli sekerli seyler tuketiyordum bu da beni rahatsiz edince careyi uzun arastirmalar sonucu karatay diyetinde daha dogrusu karatay usulu beslenme duzeninde buldum :) 4 gundur bu beslenme seklini uygulamaktayim inanir misiniz ilk gunden adapte oldum ve 4 gundur hic aclik hissetmeden yasiyorum tek problemim ekmegi birakamadim sabahlari 2 dilim tam bugday ekmegi esliginde kahvalti yapiyorum ama azaltarak birakacagim onu da.
Bugun dayanamayip tartildim ve şok oldum tami tamina 59 olmusum tabi 4 gun oncesinde regl siskinligi, kabizlik gibi durumlarin etkisiyle de 62 gostermis olabilirim ancak o sureklin siskinlik hissi sanki 70 kiloymusum hissi yaratiyordu yarindan itibaren ben de buraya menumu yazip sizlerle paylasicam insallah :)

Ben ben ben, diyete devam ediyorum 2 gundur asiri esnettim
Canım burası çok tenha olduğu için günlük açtım istersen ordan devam edelim.Diyet günlüklerindeyim.Gel beraber yapalım kalabalık ta diyet daha iyi oluyor.

merhabalar,
Ben 39 yaşında 110 kilo 1.63 boyunda bir bayanım. Yıllardır kilo alıyor veriyorum. İnsülin direncim çok yüksek bende karatay dietine başlamaya karar verdim bu yolda bana yarımcı olabilirseniz sevinirim.

tşk

iyi akşamlar
bu konunun ilk 30 sayfasını okuyabildim. hepsini okumak isterdim ama mümkün değil tabi. demem o ki ins yarın karatay diyetine başlamayı düşünüyorum. bunu başarabilmem kendime saygı duyabilmem için çok önemli. çünkü son 4 hatta 5 yılımı hep zayıflamayı hayal ederek ve sürekli kilo alarak geçirdim. gebelik şekeri sebebiyle sadece hamileyken zayıflayabiliyorum. ama o diyet esnasında o kadar mutsuz oluyorum ki doğumdan sonra ver allah yiyorum. aslında asıl sorunum kusacak kadar cok abur cubur yemek. artık tadını almadan sadece paketi bitirmek için yiyorum. bir kutu çikolata alırsam hep yatın diyete gireceğim diyerek evde bulunmasın diye yemeye başlıyorum ve kalan üç bes parçayı canım istemese de yiyorum. ama yarın diyete başlamıyorum.
1 55 boyum. kilom 66. fakat galiba daha fazla gözüküyorum. birkaç test yaptırdım aşırı halsizlik için ayrıca şaşkın aptal bir hal içindeyim. ama testlerim normal. biraz demir düşük. galiba aşırı şeker beni aptallaştırdı.
hem sağlıklı olmak hem de zayıf olmk istiyorum. 34 yaşındayım demekki 30 gibi güzel bir yaşımı şişko olaraka geçirdim.
o kadar hızlı kilo aldım ki. üstüme olan bir kıyafet elıp bir hafta sonra giyemediğim oluyor. birçok başarı hikayesini okudum. hep işte ben şu lafa bu söze alındım diyorlar. bana da bir sürü laf diyen oluyor ama ben hiç alınmıyorum. halbuki ben hep zayıftım. bir gün kilo sıkıntısı çekeceğim aklıma hiç gelmezdi...
Rabbim beni muvaffak etsin aminnn

Günaydın
kimse yok galiba. Bugün sabah kahvaltı ile diyete başladım. bazi arkadaşlar gibi asiri doymuş hissetmiyorum ama bakalım. başarmak istiyorum.
hergun ara ogun gibi buyuk bir bardak sutlu nescafe icerdim. onu oglen yemegi ile iciyim bari. oglen 4 kofte ve yogurt yiycem. usenmeyip salata yapsam super olur ama napiyim. Aslında biraz vaktim vardi ama leslie yapmak istemedim halsiz kalmaktan korkuyorum. bur anda buyuk değişim cunku benim için. arkadaşların dedigi gibi sigara birakir gibi birden kesnek iyi olur

Öyle bir öğle yemeği yedim ki diyette olmasam bu kadar yemezdim heralde.
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 kase semizotu yemegi
1 cupranin yarısı ( izgara)
yarim domates
bir buyuk kupa sutlu turk kahvesi
iki buyuk avuç kavrulmuş findik ici

Back