• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

40 dakika yürüyüş yaptım.Yatmadan kefir içeceğim.Yarın 59900 u görmek umuduyla:deli:İyi geceler kızlar ❤️❤️

Günaydın kızlar.Buralar yine Çok tenhalaştı :( Ben bugün de 59 u göremedim ama çok yaklaştım yarın kesin görürüm inşallah :))

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Peynir, domates
Akşam
2 kepçe yeşil mercimek
Bir çorba kasesi yoğurt
3 tane gün kurusu nun üzerine tahin koyarak yedim.Tadı harikaydı.Glisemik indeksi konusunda fikrim yok.Acayip güzel ve doyurucuydu:KK6:
afıyet olsun cnm.
bugün menü yazmayacağım. kötüydü:KK43:
Noldu ,ne guzel toparlıyordun ❤️

40 dakika yürüyüş yaptım.Yatmadan kefir içeceğim.Yarın 59900 u görmek umuduyla:deli:İyi geceler kızlar ❤️❤️
Cok ıyı yapmışsın cnm.cumaya kadar mutlaka gorursun❤️

Günaydın kızlar.Buralar yine Çok tenhalaştı :KK43: Ben bugün de 59 u göremedim ama çok yaklaştım yarın kesin görürüm inşallah :))
Hadi inşallah cnm.darısı başıma❤️❤️

Slm kızlar.dun yedıklerımı yazmamıştım hemen yazayım❤️
Sabah
Soğanlı Yumurtalı Karatay
Aksam
Alinazik,öncekı gınden kalan ıspanak,bır Parça seker pancarı,salata.unuttugum yok sanırım
Su
3 lt
Spor
1:30 dk yuruyuş

afıyet olsun cnm.
Noldu ,ne guzel toparlıyordun ❤️

Cok ıyı yapmışsın cnm.cumaya kadar mutlaka gorursun❤️

Hadi inşallah cnm.darısı başıma❤️❤️
evet toparlıyordum. r... girdi araya. çok da yoğunum. dağıttım:olamaz::KK43: cumartesiden itibaren devam. yarın da dursun da. kötüyüm çünkü.

Slm kızlar.dun yedıklerımı yazmamıştım hemen yazayım❤️
Sabah
Soğanlı Yumurtalı Karatay
Aksam
Alinazik,öncekı gınden kalan ıspanak,bır Parça seker pancarı,salata.unuttugum yok sanırım
Su
3 lt
Spor
1:30 dk yuruyuş
afiyet olsun. güzel olmuş canım.

Günaydın kızlar.Bugünde 59u göremedim.60200 üm.Diyetime son veriyorum artık çok yoruldum.Hiç isteğim kalmadı artık.Kışa belki 55 e giderim.Kendinize iyi bakın.Tartıda bol eksileriniz olsun inşallah ❤️❤️❤️❤️

Günaydın kızlar.Bugünde 59u göremedim.60200 üm.Diyetime son veriyorum artık çok yoruldum.Hiç isteğim kalmadı artık.Kışa belki 55 e giderim.Kendinize iyi bakın.Tartıda bol eksileriniz olsun inşallah ❤️❤️❤️❤️
canım üzülme yaa. bırakma buraları. gelmeyecek misin?

evet toparlıyordum. r... girdi araya. çok da yoğunum. dağıttım:olamaz::KK43: cumartesiden itibaren devam. yarın da dursun da. kötüyüm çünkü.

afiyet olsun. güzel olmuş canım.
tesekkur ederim cnm.
Regl ise gecıcı bır durum bır kac gune toparlarsın❤️❤️

Cnm sen cok guzel kılolar verdin zaten kalan 2 kıloda nazarlık olsun.tebrık edıyorum tekrar iradeni ve seni❤️❤️

canım üzülme yaa. bırakma buraları. gelmeyecek misin?
Üzülmüyorum canım artık diyet yapmak istemiyorum yoruldum motivasyonum bitti.Çevremdekilerin olumlu tepkilerininde etkisi oldu.Boy 168 cm 60 kilo gayet iyi oldum 2 kilo versem iyiydi de elimden birşey gelmiyor artık.13-14 kilo gitti artık yeter umarım geri almam.Ben hep kk dayım canım çalışmıyorum.Buralardayım :KK200:

tesekkur ederim cnm.
Regl ise gecıcı bır durum bır kac gune toparlarsın❤️❤️

Cnm sen cok guzel kılolar verdin zaten kalan 2 kıloda nazarlık olsun.tebrık edıyorum tekrar iradeni ve seni❤️❤️
Sağol canım benim ❤️ Sende istediğin kiloya biran evvel gel inşallah:KK200:

Üzülmüyorum canım artık diyet yapmak istemiyorum yoruldum motivasyonum bitti.Çevremdekilerin olumlu tepkilerininde etkisi oldu.Boy 168 cm 60 kilo gayet iyi oldum 2 kilo versem iyiydi de elimden birşey gelmiyor artık.13-14 kilo gitti artık yeter umarım geri almam.Ben hep kk dayım canım çalışmıyorum.Buralardayım :KK200:
tamam o zaman. ne mutlu sana:KK19: darısı benim başıma:dua:

yarından itibaren menüleri toplayacağım.
toparlarsın cnm.senın geçmişte ki menülerını bılıyorum.ıstedıkten sonra hıc bısey kurtulmaz bızden❤️

yine de iyi canım. eksi eksidir. kardır. sevin bence. ben r... oldum. 81.8 çıktım bugün.
Kötünün iyisi dıyelim:)
Haftaya sende cok ıyı verırsın uzulme❤️

Sağol canım benim ❤️ Sende istediğin kiloya biran evvel gel inşallah:KK200:
Tesekkur ederim cnm.inşallah❤️

sabah 11.00
1 yumurta
otlu peynir
2 kalamata zeytini
1/4 avakado
azar azar domates salatalık biber
1/2 dilim siyez ekmeği

ara 13.00
1 küçük şeftali

öğlen 15.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası

ara 16.00
1 küçük unsuz şekersiz brownie (hurma, yumurta, kakao, fındık)
şekersiz filtre kahve

akşam 19.30
soğanlı biberli kırmızı et
domatesli yeşillik salatası
1 kayısı

3 lt su
akşam 1 bardak maden suyu bol limonla

sabah 10.15
1 yumurtadan omlet
otlu peynir
sürk peynirli domates salatalık biber salatası
1 dilim tbe
1 kayısı

öğlen 15.00
ayran aşı
1 kayısı

ara 17.00
ayran aşı
1 küçük unsuz şekersiz brownie (hurma, yumurta, kakao, fındık)

akşam 19.40
taze fasulye
pancar turşusu
1 dilim tbe

ara 20.30
limonla birlikte maden suyu

3 lt su
akşamüzeri filtre kahve

sabah 08.30
1 yumurta
saf keçi peyniri
domates
1 yk avakado
2 lokma siyez ekmeği

öğlen 13.10
ayran aşı

ara 15.00
2 kayısı

akşam 19.15
1/2 ızgara mercan balığı
2 yk mantı
salata

ara 19.45
3 kayısı
1 kırmızı erik
7 kiraz

2,5 lt su
25 dk tempolu yürüyüş
az sonra bol limonlu bir madensuyu içerim.

Back