Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bomboş kalmış buralar..Ben 59 olmuşum herhalde arkadaşlar akşam tok karnına ve elbiseli 62200 üm.Genelde 3300 civarında şişkinliğim oluyor benim.Umarım bu kilomu muhafaza edebilirim.

Bomboş kalmış buralar..Ben 59 olmuşum herhalde arkadaşlar akşam tok karnına ve elbiseli 62200 üm.Genelde 3300 civarında şişkinliğim oluyor benim.Umarım bu kilomu muhafaza edebilirim.
inşallah canım. sevindim senin adına.

evet pegasus gelmiyor. sen de yoksun. boş kaldı sayfa

selam Ben de 2 hafta once basladim karatay diyetine uymaya calisiyorum. sadece meyveyi biraz fazla yiyorum gunde. 2 3 porsiyon.

Kaç kilo verdin ca
selam Ben de 2 hafta once basladim karatay diyetine uymaya calisiyorum. sadece meyveyi biraz fazla yiyorum gunde. 2 3 porsiyon.
Kaç kilo verdin canım.Öğünlerinin arasına 5-6 saat koyuyorsan sıkıntı olmaz bence.Kiraz,vişne,erik, şeftali glisemik indeksi düşük meyveler ben son zamanlarda kuru meyve yerine taze meyve yiyordum.

78 kiloyla basladım ilk hafta 2 bucuk kilo verdim. Pazar gunu tartılcam . Kahvaltıyı geç yapıyorum 9 30 gibi. Sonra öğlen yemeğimi en erlen 14:00 de yiyorum öğlen sadece yogurt kuru kayısı ve kuruyemış yiyorum genelde, aksam 18 de yemek yiyorum et salata ama galiba bazen fazla et yiyorum umarım sorun olmaz.

Çok güzel besleniyorsun canım, fazla ette hiç bir sakınca yok.Bende et,sebze, yoğurt beslendim genelde geçmiş sayfalarda menülerimiz var.Öglen yemeğinle akşam
yemeğin arasında 4 saat var yanlız.En az 5 saat olmalı.Kolay gelsin tartıda bol eksilerin olsun canım.

Daha cok saat vermek istiyorum ama kahvaltıyı gec yaptıgımdan oluyor bu. Suanda annelik iznindeyim ekimde iş başı o zaman kahvaltı saatim mecbur erken olcak.

Daha cok saat vermek istiyorum ama kahvaltıyı gec yaptıgımdan oluyor bu. Suanda annelik iznindeyim ekimde iş başı o zaman kahvaltı saatim mecbur erken olcak.

Anladım canım,gruba katılmadan bir bak canım aktiflermi? Kilo veriyorlarmı? Bir ara bende katıldım herkes sadece sohbet edip yemek tarifi veriyorlardı.Ben ayrıldım bana bir katkısı olmadı.Aktif bir gruba gir canım.

herkese selamlar kızlar aklım hep buradaydı ama bir türlü başlayamadığım için girmiyordum ve sonuç ne oldu tam 3 kilo alıp 69.5 olmayı başardım
ayın 30 unda tatile gidiyorum hayal ettiğim gibi olmadı ama en azından 65 kilo olacağım inşallah.
dün başladım karataya şeker orucu beslenmesi uyguluyorum daha hızlı kilo verebilirim bu şekilde zaten en az 2 kilo ödemim vardır kesin

DÜN SABAH yeşil soğanlı maydanozlu omlet, mantar sote, kk
DÜN AKŞAM kıymalı semizotu, mercimek çorbası, salata, yoğurt.

BU SABAH omlet, mantar sote,kk

sabahları kahvaltıdan önce türk kahvesi soda (cocukların kahvaltısını kahvemi içerken hallediyorum)
kahvaltıdan 3 saat kadar sonra ve aksam 10 gibi yeşil çay büyük bir kupa
su zaten en az 2 lt içerim
dün 1 saat yürüyüş

Canım hoşgeldin denk gelemedik bir türlü.Kolay gelsin tartıda bol eksilerin olsun inşallah Afiyet olsun menülerin çok güzel

Canım hoşgeldin denk gelemedik bir türlü.Kolay gelsin tartıda bol eksilerin olsun inşallah Afiyet olsun menülerin çok güzel
tesekkürler canım benim sıkıntım başlamaktaydı zaten kaçamaksız tamamlıcam 17 günüm var. karatayı ilk yaptığım gibi harika sonuçlar alabilecek miyim öyle olursa 4 kilo garanti

tesekkürler canım benim sıkıntım başlamaktaydı zaten kaçamaksız tamamlıcam 17 günüm var. karatayı ilk yaptığım gibi harika sonuçlar alabilecek miyim öyle olursa 4 kilo garanti
Sen ilk hafta 4 vermiştin.İlk hafta yine 4 gitse 5 kilo bile gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…