afıyet olsun cnm.Sabah
2 haşlanmış yumurta
Peynir, domates
Akşam
2 kepçe yeşil mercimek
Bir çorba kasesi yoğurt
3 tane gün kurusu nun üzerine tahin koyarak yedim.Tadı harikaydı.Glisemik indeksi konusunda fikrim yok.Acayip güzel ve doyurucuydu
Noldu ,ne guzel toparlıyordunbugün menü yazmayacağım. kötüydü
Cok ıyı yapmışsın cnm.cumaya kadar mutlaka gorursun40 dakika yürüyüş yaptım.Yatmadan kefir içeceğim.Yarın 59900 u görmek umuduylaİyi geceler kızlar
Hadi inşallah cnm.darısı başımaGünaydın kızlar.Buralar yine Çok tenhalaştıBen bugün de 59 u göremedim ama çok yaklaştım yarın kesin görürüm inşallah :))
evet toparlıyordum. r... girdi araya. çok da yoğunum. dağıttımafıyet olsun cnm.
Noldu ,ne guzel toparlıyordun
Cok ıyı yapmışsın cnm.cumaya kadar mutlaka gorursun
Hadi inşallah cnm.darısı başıma
afiyet olsun. güzel olmuş canım.Slm kızlar.dun yedıklerımı yazmamıştım hemen yazayım
Sabah
Soğanlı Yumurtalı Karatay
Aksam
Alinazik,öncekı gınden kalan ıspanak,bır Parça seker pancarı,salata.unuttugum yok sanırım
Su
3 lt
Spor
1:30 dk yuruyuş
aynen öyle canım. bir de tabi r.... başladı. dağıldım iyiceBenim 59 u göremeyişim gibi sende su 79 u bir türlü göremedin.Göremedikce stres oluyorsun sanırım.
canım üzülme yaa. bırakma buraları. gelmeyecek misin?Günaydın kızlar.Bugünde 59u göremedim.60200 üm.Diyetime son veriyorum artık çok yoruldum.Hiç isteğim kalmadı artık.Kışa belki 55 e giderim.Kendinize iyi bakın.Tartıda bol eksileriniz olsun inşallah
tesekkur ederim cnm.evet toparlıyordum. r... girdi araya. çok da yoğunum. dağıttımcumartesiden itibaren devam. yarın da dursun da. kötüyüm çünkü.
afiyet olsun. güzel olmuş canım.
Cnm sen cok guzel kılolar verdin zaten kalan 2 kıloda nazarlık olsun.tebrık edıyorum tekrar iradeni ve seniGünaydın kızlar.Bugünde 59u göremedim.60200 üm.Diyetime son veriyorum artık çok yoruldum.Hiç isteğim kalmadı artık.Kışa belki 55 e giderim.Kendinize iyi bakın.Tartıda bol eksileriniz olsun inşallah
tesekkur ederim cnm.
Regl ise gecıcı bır durum bır kac gune toparlarsın
Cnm sen cok guzel kılolar verdin zaten kalan 2 kıloda nazarlık olsun.tebrık edıyorum tekrar iradeni ve seni
yine de iyi canım. eksi eksidir. kardır. sevin bence. ben r... oldum. 81.8 çıktım bugün.Iyı Akşamlar kızlar.sabah 61,6 geldim.300 gr vermişim
Üzülmüyorum canım artık diyet yapmak istemiyorum yoruldum motivasyonum bitti.Çevremdekilerin olumlu tepkilerininde etkisi oldu.Boy 168 cm 60 kilo gayet iyi oldum 2 kilo versem iyiydi de elimden birşey gelmiyor artık.13-14 kilo gitti artık yeter umarım geri almam.Ben hep kk dayım canım çalışmıyorum.Buralardayımcanım üzülme yaa. bırakma buraları. gelmeyecek misin?
Sağol canım benimtesekkur ederim cnm.
Regl ise gecıcı bır durum bır kac gune toparlarsın
Cnm sen cok guzel kılolar verdin zaten kalan 2 kıloda nazarlık olsun.tebrık edıyorum tekrar iradeni ve seni
tamam o zaman. ne mutlu sanaÜzülmüyorum canım artık diyet yapmak istemiyorum yoruldum motivasyonum bitti.Çevremdekilerin olumlu tepkilerininde etkisi oldu.Boy 168 cm 60 kilo gayet iyi oldum 2 kilo versem iyiydi de elimden birşey gelmiyor artık.13-14 kilo gitti artık yeter umarım geri almam.Ben hep kk dayım canım çalışmıyorum.Buralardayım
toparlarsın cnm.senın geçmişte ki menülerını bılıyorum.ıstedıkten sonra hıc bısey kurtulmaz bızdenyarından itibaren menüleri toplayacağım.
Kötünün iyisi dıyelim:)yine de iyi canım. eksi eksidir. kardır. sevin bence. ben r... oldum. 81.8 çıktım bugün.
Tesekkur ederim cnm.inşallahSağol canım benimSende istediğin kiloya biran evvel gel inşallah
toparlarsın cnm.senın geçmişte ki menülerını bılıyorum.ıstedıkten sonra hıc bısey kurtulmaz bızden
Kötünün iyisi dıyelim:)
Haftaya sende cok ıyı verırsın uzulme
Tesekkur ederim cnm.inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?