• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

nohut ununu hazır aldım canım. doğalsan markanın var. yapması zahmetli biraz. ben hazır alıyorum. yetiyor. ayrıca kenton markanın da var. hem onun mercimek ve fasulye unları da var.

canım kabız olunca kilo eksilmiyor zaten. probiyotiğin faydasını görürsün. ne aldın?
canım ismini tam hatırlamıyorum ama eczaneye en çabuk etki edeni olsun dedik. Bu bitsin solgarın alıcam. sürekli kullanıcam. yok gerçekten kilo eksilmiyor.

Kızlar bu gun 62,5 çıktım tartıda.hastaydım hıc bırsey yıyemedim ne guzel vermişimdir dıye beklerken 600 gr fazla çıkmak büyük hayal kırıklığı.sanırım kullandığım ilaçlar ödem yaptı.neyse 23 günümüz var daha.1 ayda 5,6 kg vermiş bırıyım ben ,23 gunde 4 kg veremeyecekmıyım dıyıp kendımı gaza getırdım ve o son gun geldıgınde kazanan ben Olacağım bılıyorum:süslü:

Kızlar bu gun 62,5 çıktım tartıda.hastaydım hıc bırsey yıyemedim ne guzel vermişimdir dıye beklerken 600 gr fazla çıkmak büyük hayal kırıklığı.sanırım kullandığım ilaçlar ödem yaptı.neyse 23 günümüz var daha.1 ayda 5,6 kg vermiş bırıyım ben ,23 gunde 4 kg veremeyecekmıyım dıyıp kendımı gaza getırdım ve o son gun geldıgınde kazanan ben Olacağım bılıyorum:süslü:
Bu 62 de başına bela oldu resmen.Benimde 60 bir 59 u göremedim.Dünkü mesajın olmasa bugün bırakırdım diyeti sendeki gazdan banada lazım.İnşallah verirsin canım ❤️

Sabah
İki haşlanmış yumurta lı KKK
Akşam
Haşlanmış tavuk
Acılı ezme
Marul salatası
Soğan,biber mantar kavurma (sadece suyunu çektirdim)
Bir ceviz
Bir gün kurusu

canım ismini tam hatırlamıyorum ama eczaneye en çabuk etki edeni olsun dedik. Bu bitsin solgarın alıcam. sürekli kullanıcam. yok gerçekten kilo eksilmiyor.
düzene girer canım. sıkma canını. ben de bu aralar sabah aç karnına ve yatarken bir tane içiyorum. düzene girdi.

takılma canım. dediğin gibi ödemdir. günlük iniş çıkışlar önemli değil. haftaya bak sen. ben de bugün güzel yedim. üstelik güzel de spor yaptım. ama sabittim. ben de ona bozuldum ama yapacak bir şey yok:KK43:

Sabah
Akşam
Haşlanmış tavuk
Acılı ezme
Marul salatası
Bir ceviz
Bir gün kurusu
afiyet olsun. misss olmuş:dondurma:

sabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hellim peyniri
1/4 avakado
domates ve az kırmızı biber

öğlen 13.30
3 tane unsuz mücver
200 gr yoğurt
1 yk keten tohumu

ara 16.00
150 mlt matchalı kefir

akşam 19.00
domates biber soslu 3 tire köfte
3 yk yoğurtlu çiğ pancar mezesi

ara 20.30
2 dilim karpuz
50 mlt matchalı kefir

yatana kadar 3 lt su
55+20= 75 dk tempolu yürüyüş

Sabah
Akşam
Haşlanmış tavuk
Acılı ezme
Marul salatası
Bir ceviz
Bir gün kurusu
afıyet olsun cnm❤️

düzene girer canım. sıkma canını. ben de bu aralar sabah aç karnına ve yatarken bir tane içiyorum. düzene girdi.

takılma canım. dediğin gibi ödemdir. günlük iniş çıkışlar önemli değil. haftaya bak sen. ben de bugün güzel yedim. üstelik güzel de spor yaptım. ama sabittim. ben de ona bozuldum ama yapacak bir şey yok:KK43:

afiyet olsun. misss olmuş:dondurma:
Hıc canımızı sıkmadan devam cnm.mutlaka dırenc bır yerde kırılacak ❤️

sabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hellim peyniri
1/4 avakado
domates ve az kırmızı biber

öğlen 13.30
3 tane unsuz mücver
200 gr yoğurt
1 yk keten tohumu

ara 16.00
150 mlt matchalı kefir

akşam 19.00
domates biber soslu 3 tire köfte
3 yk yoğurtlu çiğ pancar mezesi

ara 20.30
2 dilim karpuz
50 mlt matchalı kefir

yatana kadar 3 lt su
55+20= 75 dk tempolu yürüyüş
Afıyet olsun cnm❤️

Iyı Akşamlar
Sabah
2 Yumurtalı Omlet,peynır,Çökelek,zeytın,badem,2 Kayısı,domates ve salatalık
Akşam
Patlıcan tavası,yogurtlu ıspanak,turp,Süs bıber
Su
2,5
Spor
1 saat yuruyus,50 dk callen

Merhaba,

Sabah 07:45 1 haşlanmış yumurta
1 domates
8-10 yeşil zeytin
Çeçil peyniri

Ara öğlen Yok

Akşam 18:30-19:00 civarı
1 çipura
Salata

Çipuranın karnına dövülmüş sarımsak zeytinyağı ve baharat sürüp dinlendirdim sonra tereyağında kızarttım

45 dk eliptik ve ağırlık çalışmaları yapıldı
Cla ve l karnitin aldım normalde eliptiği 30 dk kırk kere dinlenip tam bitiremezdim şimdi tık demeden bitirdim ve çok güzel terletti

40 dakika yürüyüş yaptım.Yatmadan kefir içerim yine.Bugün maydanoz limon kürde içeceğim yatmadan.İyi akşamlar diliyorum ❤️❤️

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Peynir, domates
Akşam
2 kepçe yeşil mercimek
Bir çorba kasesi yoğurt
3 tane gün kurusu nun üzerine tahin koyarak yedim.Tadı harikaydı.Glisemik indeksi konusunda fikrim yok.Acayip güzel ve doyurucuydu:KK6:

Back