• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ıyı gunler cnm❤️

Afıyet olsun cnm.lımonatayı şekersiz yapabılsen keşke en azından bozmamış olursun karatayı❤️cnm havalar cok sıcak,hak verıyorum sana.serınlemek ıcın az yemeye çalış yınede o kadar emek verdın sonucta hedefe ne kaldı şurda❤️❤️❤️
Limonatayı ben yapmadım canım dışarıda kızdan kalan yarım limonatayı içtim.Evde kendime yapmam yoksa üşenirim.Çok haklısın şurada son 2-3 kilo dikkat etmem lazım.

Elimden geldiğince :)
Keşke herseyın doğalı olsa eskıden olduğu gıbı.elımızı neye atsak hormonlu yada bırsuru karışım var içinde.keşke bende senın kadar dıkkat edebılseydım.dogal bulduğum süt,yumurta ve bazen tavuk var.cogu gıdayı marketten almak durumunda kalıyorum.peynırım Köyden gelıyor annem yapıyor,salçada aynı şeklide.şöyle kocaman bır bahcemız olsada herseyı kendımız yetıstırsek ne guzel olurdu:KK72:

Sabah : ev yapımı yoğurt 1 kase tarçın şeftali yendi

Akşam : yoğurtlu pazı ve kuru barbunya yiyeceğim

Sevmem ama yenmesi gerekiyor diye pişirdim akşamdan

3 lt den fazla su içildi, spor yapılacak , zencefilli limonlu çay içildi ve beyaz çay içeceğim belki 1 Türk kahvesi içerim
Afıyet olsun.sabah azmı olmuş sanki:oops:
Limonatayı ben yapmadım canım dışarıda kızdan kalan yarım limonatayı içtim.Evde kendime yapmam yoksa üşenirim.Çok haklısın şurada son 2-3 kilo dikkat etmem lazım.
Ay sonunda kol kola çıkalım cnm burdan.❤️bu ayın 27 sı benım için son. o zamana kadar hedefe ulaşsak cok ıyı olacak.24 gun var ve vermem gereken 3-3,5 kılo kaldı.buraya ılk geldıgımde sende burdaydın.o zamandan kalan ıkımız olduk.birlikte geldik birlikte gidelim:KK68:

Keşke herseyın doğalı olsa eskıden olduğu gıbı.elımızı neye atsak hormonlu yada bırsuru karışım var içinde.keşke bende senın kadar dıkkat edebılseydım.dogal bulduğum süt,yumurta ve bazen tavuk var.cogu gıdayı marketten almak durumunda kalıyorum.peynırım Köyden gelıyor annem yapıyor,salçada aynı şeklide.şöyle kocaman bır bahcemız olsada herseyı kendımız yetıstırsek ne guzel olurdu:KK72:

Ay sonunda kol kola çıkalım cnm burdan.❤️bu ayın 27 sı benım için son. o zamana kadar hedefe ulaşsak cok ıyı olacak.24 gun var ve vermem gereken 3-3,5 kılo kaldı.buraya ılk geldıgımde sende burdaydın.o zamandan kalan ıkımız olduk.birlikte geldik birlikte gidelim:KK68:
Tarih koyman on numara oldu ,zira artık yoruldum diyet yapmaktan.Tamam canım 24 gün çizelge yapıp asıcam dolaba her gün ümü not alıcam.24 gün sonra bir gün daha yapmam diyet :KK19:

herkese merhaba kızlar. ben ve kabızlığım döndüm aranıza. kiloda gram eksilme yok. hatta ve hatta stresten sürekli tartıda fazla çıkıyorum. En son cumartesiye kadar tuvalete gidemediğim için cumartesi akşamı ilaç içtim ve pazar günü gidebildim. Bugün hala gidemedim. Prebiyotik hapa başladım dün akşam. Hayırlısı artık

Canım bende buluyorum ama markettende alıyorum ciddi maliyeti var yapacak bi şey Yok sınırsız para kaynağı Laz'ım ancak :)
Salçamı falan bende yapıyorum artık yazdan bu sene de aldık memleketten bilindik yerden

Sağol canım valla az oldu sanırım başım dönüyor :)) bi tane grissini yedim

Sabah
2 sütlü kahve
Akşam
Bir haşlanmış but
Patlıcan salatası
Bol dereotlu cacık
Sarmısaklı yoğurtlu kırmızı biber közlemesi
Sütlü kahve

Afıyet olsun cnm benım.nohut ununu nasıl yapıyorsun❤️
nohut ununu hazır aldım canım. doğalsan markanın var. yapması zahmetli biraz. ben hazır alıyorum. yetiyor. ayrıca kenton markanın da var. hem onun mercimek ve fasulye unları da var.

herkese merhaba kızlar. ben ve kabızlığım döndüm aranıza. kiloda gram eksilme yok. hatta ve hatta stresten sürekli tartıda fazla çıkıyorum. En son cumartesiye kadar tuvalete gidemediğim için cumartesi akşamı ilaç içtim ve pazar günü gidebildim. Bugün hala gidemedim. Prebiyotik hapa başladım dün akşam. Hayırlısı artık
canım kabız olunca kilo eksilmiyor zaten. probiyotiğin faydasını görürsün. ne aldın?

sabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
2 kalamata zeytini
domates
2/3 dilim siyez ekmeği
5 çiğ fındık
8 çiğ badem

öğlen 13.15
5 tane unsuz mücver
250 gr yoğurt

akşam 19.15
nohutlu arpacık soğanlı etli yahni
salata
1 bardak ayran

yatana kadar 2,5 lt su
30+20 dk tempolu yürüyüş

belki az sonra 2 dilim karpuz yiyebilirim.

Tarih koyman on numara oldu ,zira artık yoruldum diyet yapmaktan.Tamam canım 24 gün çizelge yapıp asıcam dolaba her gün ümü not alıcam.24 gün sonra bir gün daha yapmam diyet :KK19:
Şafak 24 o zaman:halay:bende yapayım cızelge:KK48:

Cnm cok kötü kabızlıkta.sabır dılıyorum sana.hoş geldin bu arada❤️

aa aşkolsun nereye gidiyorsunuz?
Gel cnm sende.hedefe az kaldı kacamaksız bıtırelım dedık:KK48:

Canım bende buluyorum ama markettende alıyorum ciddi maliyeti var yapacak bi şey Yok sınırsız para kaynağı Laz'ım ancak :)
Salçamı falan bende yapıyorum artık yazdan bu sene de aldık memleketten bilindik yerden

Sağol canım valla az oldu sanırım başım dönüyor :)) bi tane grissini yedim
Haklısın cnm doğal ürün bulmak ayrı mesele o ürünlere yazdıkları fıyat ayrı mesele :(

Sabah
2 sütlü kahve
Akşam
Bir haşlanmış but
Patlıcan salatası
Bol dereotlu cacık
Sarmısaklı yoğurtlu kırmızı biber közlemesi
Sütlü kahve
Afıyet olsun cnm❤️

nohut ununu hazır aldım canım. doğalsan markanın var. yapması zahmetli biraz. ben hazır alıyorum. yetiyor. ayrıca kenton markanın da var. hem onun mercimek ve fasulye unları da var.

canım kabız olunca kilo eksilmiyor zaten. probiyotiğin faydasını görürsün. ne aldın?
Sağol cnm benim.yurtdışındayım ben burdan bakayım bulursam alırım❤️

sabah 08.30
1 dilim tulum peyniri
2 kalamata zeytini
domates
2/3 dilim siyez ekmeği
5 çiğ fındık
8 çiğ badem

öğlen 13.15
5 tane unsuz mücver
250 gr yoğurt

akşam 19.15
nohutlu arpacık soğanlı etli yahni
salata
1 bardak ayran

yatana kadar 2,5 lt su
30+20 dk tempolu yürüyüş

belki az sonra 2 dilim karpuz yiyebilirim.
Afıyet olsun cnm.kazasız atlatmışsın gunu❤️

Iyı Akşamlar kızlar.yedıklerımı yazayım bende
Sabah
Ispanaklı yumurta,yogurt,peynir,zeytın bolca(yenı bır marka zeytın aldım cok Hoşuma gıttı :),cevız,1 avuç kıraz
Aksam
Zeytınyaglı taze fasulye,ızgara köfte,yogurt
Su
3 lt
Spor
1 saat yuruyus,50 dk callen
Uyumadan beyaz cay

Sağol cnm benim.yurtdışındayım ben burdan bakayım bulursam alırım❤️

Afıyet olsun cnm.kazasız atlatmışsın gunu❤️
aa yurtdışında mısın? ben isminin başında 07 olunca antalyada falan yaşıyorsun sanıyordum. hangi ülkedesin?

Iyı Akşamlar kızlar.yedıklerımı yazayım bende
Sabah
Ispanaklı yumurta,yogurt,peynir,zeytın bolca(yenı bır marka zeytın aldım cok Hoşuma gıttı :),cevız,1 avuç kıraz
Aksam
Zeytınyaglı taze fasulye,ızgara köfte,yogurt
Su
3 lt
Spor
1 saat yuruyus,50 dk callen
Uyumadan beyaz cay
güzel olmuş. afiyet olsun.

aa yurtdışında mısın? ben isminin başında 07 olunca antalyada falan yaşıyorsun sanıyordum. hangi ülkedesin?

güzel olmuş. afiyet olsun.
Tesekkur ederim cnm.almanyadayım.kızım küçükken Pegasus atını cok severdı o yuzden bu nıkı sevmiştim.sıstem kabul etmedı bende sonuna Kızımın yaşını ekledim:))

30 dakika yürüyüş+10 dakika jimnastik aletlerinde spor yaptım.İyi geceler kızlar ❤️

Back