• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın tatlişler ben kilo bildirimi olarak 58 dicem çünkü dün sabah 58 çıktım. dün yine hiç tuvalete çıkamadım ve bgün yine 58.5. ama onu baz almıyorum ben 58 dicem. menüm

Sabah : Kahvaltı öncesi - sıcak suya 1 tatlı kaşığı toz zencefil, 1 limonun suyu, 1 çay kaşığı bal. 30 dakika sonra
Peynir, domates, zeytin, ceviz, helva

öğlen-1 lahmacun

akşam : salata, ezme, saç kavurma

Eki Görüntüle 2014854 Günaydın arkadaşlar.Önceki gün eşimle Yürüyüşe çıktık ve yağmura yakalandık.sanki kovayla su döküldü üstümüze,ayakkabılarımızın içine kadar su doldu .sonuc dun hastalandım,ateşim cıktı ve bu gun daha kötü oldum Boğaz'ım ve kulağım da ağrıyor:KK43:
Kılomu bıldırmeye geldim
Gecen hafta 62,2
Bu hafta 61,9
300 gr verebilmişim

Eki Görüntüle 2014854 Günaydın arkadaşlar.Önceki gün eşimle Yürüyüşe çıktık ve yağmura yakalandık.sanki kovayla su döküldü üstümüze,ayakkabılarımızın içine kadar su doldu .sonuc dun hastalandım,ateşim cıktı ve bu gun daha kötü oldum Boğaz'ım ve kulağım da ağrıyor:KK43:
Kılomu bıldırmeye geldim
Gecen hafta 62,2
Bu hafta 61,9
300 gr verebilmişim
Çok geçmiş olsun canım benim ❤️

Tebrık ederım cnm.kacamak yapmasaydın 59 U kesin gorurdun.haftaya artık:halay:

Tesekkur ederim cnm:KK15:
Sağol canım ❤️Yarın sabah tan akşama kadar havuzdayız.Bütün leptin saatlerimi yüzerek geçireceğim inşallah.Bu hafta çok zorluyacağım 1400-450 Gr vermeyi hedefliyorum.Bol bol spor yapacağım hava 40 derece oturduğum yerde terliyorum havanın da yardımıyla veririm inşallah.Bu haftayı telafi etmem lazım.

Kılomu bıldırmeye geldim
Gecen hafta 62,2
Bu hafta 61,9
300 gr verebilmişim

Çok geçmiş olsun canım

Hamur kacamaklarina rağmen sadece + 400 sen maşallah. Benim + 2 kilo fazlam çıkıyor. Ama ben 6 gün ara verdim. İnşallah gelecek hafta ya düşmüş olurum.
@pegasus07 geçmiş olsun.
İstersen bir ay ara ver ve 5 kilo fazla olsun farketmez.Bir hafta dolmadan hepsi gider.Yeterki kaçamak yapma.Sen zaten kaçamak yapan biri değilsin.+400 kalan şişkinliğim yarın oda geçer gerçek kilomu görürüm.

İstersen bir ay ara ver ve 5 kilo fazla olsun farketmez.Bir hafta dolmadan hepsi gider.Yeterki kaçamak yapma.Sen zaten kaçamak yapan biri değilsin.+400 kalan şişkinliğim yarın oda geçer gerçek kilomu görürüm.
Ayy ne güzel söyledin. İnşallah bir hafta olmadan geçer de bende moral bulurum. Allah yardımcımız olsun.

Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Sütlü kahve
2 ceviz
Akşam
Yoğurtlu semizotu yemeği
Unsuz bol dereotlu mücver
Bol yeşillik li kırmızı mercimek salatası

Canım çok mutlu oldum beni hatirlamana
Ihmal ettim burayı.. Bayramda annemin baklavasina dayanamayıp birkaç kez yedim . Onun haricinde bozmadım.
2 gündür de çok hastayım. Boğazım çok iltihaplandı. Yutkunamıyorum, konuşamıyorum bile... Biraz corba iciyorum o kadar.. Annem sağolsun gelip çocuklarla da benle de ilgileniyor.
Kilom 68.1..
Iyilesiyim tekrar dönerim araniza :KK200::KK200:

Günaydın canım. Ya kefir nasıldı biliyormusun böyle mayalı hamur gibiydi ayrıca çok koyuydu. böyle içtikten sonra sanki mideme maya atmış gibi hissettim. ayyyyy anlatırken bile kötü oldum. Canım eczaneden almıştım biri enteragermina öbürünün adını unuttum ama solgar değil. Ok hemen alayım bugün. bak dün yine çıkamadım :KK43:
anladım canım. o kefirde sorun varmış. hazır alma asla. kendin mayala. dediğim gibi benim kullandığım probiyotikleri al. bilinen markalar. memnun kalırsın. düzenli kullan ama.

Kılomu bıldırmeye geldim
Gecen hafta 62,2
Bu hafta 61,9
300 gr verebilmişim
çok geçmiş olsun canım. 300 gr iyi yine de. ben artıdayım.

Ihmal ettim burayı.. Bayramda annemin baklavasina dayanamayıp birkaç kez yedim . Onun haricinde bozmadım.
2 gündür de çok hastayım. Boğazım çok iltihaplandı. Yutkunamıyorum, konuşamıyorum bile... Biraz corba iciyorum o kadar.. Annem sağolsun gelip çocuklarla da benle de ilgileniyor.
Kilom 68.1..
geçmiş olsun canım.

benim moralim bozuk kızlar. diyeti bozdum. artı çıktım tabi.

cuma 80.4
bugün 81.2
fark +0.8

Kilom 68.1..
Çok geçmiş olsun canım benim ❤️ Annenin yanında olması ne güzel,çok şanslısın:nazar:

Mssfreyza: 61,3-60,4-60,8--+0,400
60kiloyum: 81-81,2---+200
Esub: 70,3-69-68,1----0,900:nazar:
Pegasus07: 62,9-62,2-61,9----0,300:nazar:
Uysaliye:57,8-58,5-85---500:nazar:
ZO2718:66,6
Sekersi:68,6
Elimden bukadar geldi. pegasus07 pegasus07 kendini iyi hissedersen bakarsın olmazsa canım.Hata varsa affola.

Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Sütlü kahve
2 ceviz
Akşam
Yoğurtlu semizotu yemeği
Unsuz bol dereotlu mücver
Bol yeşillik li kırmızı mercimek salatası
çok güzel olmuş valla çok beğendim.

Mssfreyza: 61,3-60,4-60,8--+0,400
60kiloyum: 81-81,2---+200
Esub: 70,3-69-68,1----0,900:nazar:
Pegasus07: 62,9-62,2-61,9----0,300:nazar:
Uysaliye:57,8-58,5-85---500:nazar:
ZO2718:66,6
Sekersi:68,6
Elimden bukadar geldi. pegasus07 pegasus07 kendini iyi hissedersen bakarsın olmazsa canım.Hata varsa affola.
ben geçen cuma 80.4 tüm canım. bu hafta 1.2 artıdayım.

Back