Kutlarım seni canım biran evvel normal haline dönersin inşallah.Bu kararlılıkla o kilolar elinden kurtulamaz zaten.Zayıf olmak çok güzel.Kızlar iyi geceler.. Yazdıklarınızı okudum. Cvp yazamadım. Arkadaşlarla iftardaydık. Kalabalıktık epey. 01.30da döndük.
Ben büyük bir zaferle geldim. Yediklerim: Çorba, ızgara et, salata ve ayran
Yemediklerim: Bir sürü çeşit meyve, 3 çeşit tatlı ( baklava vb) , karataya uygun olmayan salatalar, içecekler vb..
Çok mutluyum. Böyle devam etmek ve normal halime dönmek istiyorum. Hem de çoookkkk
Estağfurullah canım hepimizin kaçamak yaptığı zamanlar olur önemli olan sürekli lik kazanmaması.biliyorum grubun yüz karası benim
afıyet olsun cnmİyi akşamlar kızlarYediklerimi yazayım
Sabah
KKK+tavada biber közlemesi
Akşam
Dünden az tavuk
Soğanlı biberli mantar kavurma
Patlıcan salatası
Bir avuç kiraz
Tesekkur ederım cnmeee tabi senin bir takımın var oraya yazıyorsun
çok güzel afiyet olsun. benim iyice karatay menüsü olmaktan çıktı. az sonra yazıcam. acilen toparlanmam lazım.
çok güzel olmuş afiyet olsun.
Afıyet olsun cnmsahur 03.30
omlet
1 dilim tulum peyniri
3 zeytin
5 dilim sucuk
2 tk petek bal ve tereyağı karışımı
1 parça pide
15 kiraz
iftar 19.45
1 kase köfteli çorba
3 yk etli kurufasulye
1 servis kaşığı parmesanlı makarna
kırmızı lahana salatası
ara 21.30
3 yk dondurma
sahurla beraber yatana kadar 1,5 lt den fazla su
Tebrık ederım cnm.kazasız atlatmışsınKızlar iyi geceler.. Yazdıklarınızı okudum. Cvp yazamadım. Arkadaşlarla iftardaydık. Kalabalıktık epey. 01.30da döndük.
Yemediklerim: Bir sürü çeşit meyve, 3 çeşit tatlı ( baklava vb) , karataya uygun olmayan salatalar, içecekler vb..
Çok mutluyum. Böyle devam etmek ve normal halime dönmek istiyorum. Hem de çoookkkk
Cumaya kadar dıkkat edersen mutlaka verırsın cnmHerkese günaydınlar kızlar. ayyy baya yazılmış hafta sonu hiç girememiştim. hepsini okudum herkese afiyetler olsun. Kaçamaklar olmasaymış iyiymiş amaaaaaaaaaaa maalesef bende hafta sonu kaçamak yaptım ve ağzımın payını bu sabah aldım :). E tabii birde benim tuvalete gidememe olayım tuz biber. Bu sabah tartıda 58.3 çıktım neyse artık bakıcam cumaya kadar.
Ay yok olurmu hiç.ben kaçamak yapmamak için yemegımı erken yıyorum masaya oturmuyorum yemek saatı.tatlıları sayılı ındırıp kalanını hemen kaldırıyorum.alışacagız saglıklı yaşamayabiliyorum grubun yüz karası benim
evet ya gerçekten çok ilginç. hemen 2 günde yaptığım az bir kaçamakla kilo nasıl çıktı. ama tabii hep dediğim gibi tuvalet olayı da etkenEstağfurullah canım hepimizin kaçamak yaptığı zamanlar olur önemli olan sürekli lik kazanmaması.
afıyet olsun cnm
Tesekkur ederım cnm
Evet takıma daha alınamasamda bır takımım var
Sen naptın cnm takım işini,buldunmu kendıne uygun bır yer
Afıyet olsun cnmsenınde dedıgın gıbı pek olmamış
Tebrık ederım cnm.kazasız atlatmışsın
Cumaya kadar dıkkat edersen mutlaka verırsın cnm
Ay yok olurmu hiç.ben kaçamak yapmamak için yemegımı erken yıyorum masaya oturmuyorum yemek saatı.tatlıları sayılı ındırıp kalanını hemen kaldırıyorum.alışacagız saglıklı yaşamaya
Günaydın kızlar.yenı hafta başladı.umarım en az 1 kılo verırız cumaya kadar
bu gün dıkkat edersen o fazlalık yarına gıder cnmevet canım. aslında herşey çok yolundaydı. birşey olmaz düşüncesi ile yedim ve gerçekten o kadar az ki yediğim. neyse bugün itibariyle başladım zaten bakalım.
bu gün dıkkat edersen o fazlalık yarına gıder cnm
harikasınKızlar iyi geceler.. Yazdıklarınızı okudum. Cvp yazamadım. Arkadaşlarla iftardaydık. Kalabalıktık epey. 01.30da döndük.
olur mu hiç öylebiliyorum grubun yüz karası benim
buldum canım. hayırlısıyla 7. takımdayım artıkafıyet olsun cnm
Tesekkur ederım cnm
Evet takıma daha alınamasamda bır takımım var
Sen naptın cnm takım işini,buldunmu kendıne uygun bır yer
Afıyet olsun cnmsenınde dedıgın gıbı pek olmamış
Tebrık ederım cnm.kazasız atlatmışsın
Cumaya kadar dıkkat edersen mutlaka verırsın cnm
Ay yok olurmu hiç.ben kaçamak yapmamak için yemegımı erken yıyorum masaya oturmuyorum yemek saatı.tatlıları sayılı ındırıp kalanını hemen kaldırıyorum.alışacagız saglıklı yaşamaya
afiyet olsun çok güzel. ramazanda su baştan çok iyiydi ama son haftalar 1,5 civarı.Iyı akşalmlar arkadaşlar.yedıklerım
Yeni
Sabah
Kıymalı Yumurtalı Karatay,4 Çilek
Akşam
Kuru fasulye,cacık,Patlıcan sögürtme
Su
2,5 lt
Spor
1 saat yuruyus
Uyumadan yeşil cay
cok ıyı.tartıda faydasını gorursunValla bugün full dikkattim yasak hiçbirşey yemedim. bakalım inşallah
Ramazan'dan sonra toparlarsın cnm suyu.7.takım cok ıyı hayırlı olsunharikasın
olur mu hiç öyle
buldum canım. hayırlısıyla 7. takımdayım artık
afiyet olsun çok güzel. ramazanda su baştan çok iyiydi ama son haftalar 1,5 civarı.
Afıyet olsun cnm.duzelmış yedıklerınsahur 03.30
kabak pizza (kabak, yumurta, biraz kinoa unu, peynir, hindi füme, az sucuk, domates)
salatalık
iftar 20.45
1 kase terbiyeli sulu köfte
1 servis kaşığı parmesanlı makarna
salata
ara 21.15
3 yk keşkül (süt, badem unu, hindistancevizi şekeri ve az nişasta)
1 dilim ananas
sahurla beraber su 1,5 lt yi geçer
Paket çayımı cnmşimdi de ananas çayı yaptım kendime. valla tadı süper tavsiye ederim.
harikasın
olur mu hiç öyle
buldum canım. hayırlısıyla 7. takımdayım artık
afiyet olsun çok güzel. ramazanda su baştan çok iyiydi ama son haftalar 1,5 civarı.
Günaydın kızlar.kacamaksız bol eksılı gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?