takım dağıldı diye ben de panik yaptım geçiyorum dedim ani bir kararla ama geçmeyeceğim canım. olaylar üzdü beni. içim rahat etmedi. konuştunuz mu takımda bizi? dillerdeyiz :))Okudum ,topluca 13. Takıma geçmişsiniz :))
şimdi mi yedin canım? üstüne biraz süt iç istersen ya da kabuk tarçın çayı. şekeri dengelesin.Ay kizlar ben dondurma yedim ya bir porsiyondan fazlaca cokolsun haftalik odulum sayiyim. Yarin devam herkese afiyet olsun
şimdi mi yedin canım? üstüne biraz süt iç istersen ya da kabuk tarçın çayı. şekeri dengelesin.
Afıyet olsun cnm.ufacık bır kaçamak 1 haftamızı alıyor.dıkkat et cnm bu hafta cok guzel vermiştin devamı gelsinsahur 03.30
1 yumurta
1,5 dilim tulum peyniri
5 zeytin
1,5 ceviz
1 dilim ekmek kadar pide
domates salatalık biber
1 kırmızı erik
iftar 19.45
etli türlü yemeği
2 yk pilav
salata
ara
keşkül (süt, badem, hindistancevizi şekeri) ben yaptım.
çilek
sahurla birlikte yatana kadar su 2 lt olur
1 saat yürüyüş
Inşallah cnm.10 yıl oldu nerdeyse 60 ların altına inmediğimKırılan gururumu tamir ettin canımTeşekkür ederim canım Darısı en kısa sürede başına inşallah
Afıyet olsun cnm.cok ıyıSabah
KKK
Akşam
Haşlanmış tavuk
Salata
3 mürdüm eriği
eline sağlık canım.
Aynen canım ya katmer nedir ya ?Tereyağlı sıcak pide nedir?En sevdiğim şeyler diyeti bozacaktım neredeyse Farklı diyetler uygulayan insanlarla aynı takımda olmak zor.Burası iyi bana zaten bütün kilolarımı burda verdim.
Kesınlıkle katılıyorum cnm.anlaşabıldıgın bır takım olursa cok faydası oluyortakımda kafa uyumu çok önemli.
Afıyet olsun cnm.ınsan yemezse alışıyor aslında ,sendede öyle olmuş ne guzelkeşkülü yedim ama gerçekten tatlıdan çok uzaklaşmışım. bak buna da çok sevindim. severek yemedim. karatay işe yaramış bende
Gecmişolsun cnm.nasıl oldunbugün başım çok fena tuttu. dişimin de etkisi var tabi. yazlık ayakkabı bakmam gerekiyordu. öğlen dışarı çıktım. orucum tabi ve öğlen güneşi. ağrım da iyice depreşti. çok zor geldim eve. ilaç da içemedim iftara kadar. sonra azaldı gibi oldu. ilaç içmedim. ama şimdi yine hissettirdi kendini. ben de ağrı kesici içtim.
ayyy zehir yemiş gibiyim. ne kadar rahatsız oldum ya tatlıdanbiraz kefir içeyim bari.
Yok cnm bızım takımda hiç bahsınız gelmedı.ben paylaşımda gordum bır goz attım ve senınde yazdığını ordan okudum.takımda ne yaşandı bılmıyorum fakat o kadar üye bu kadar rahatsız oldukları bır takımda nasıl yarışmışlar bunca zaman merakta etmedım degıltakım dağıldı diye ben de panik yaptım geçiyorum dedim ani bir kararla ama geçmeyeceğim canım. olaylar üzdü beni. içim rahat etmedi. konuştunuz mu takımda bizi? dillerdeyiz :))
Yemeseydin ıyı olurdu ama iş işten gecmiş.kacanaklar kılo vermeyı yavaşlatıyor cnm.Ay kizlar ben dondurma yedim ya bir porsiyondan fazlaca cokolsun haftalik odulum sayiyim. Yarin devam herkese afiyet olsun
Mutlu pazarlar cnmmutlu pazarlar kızlar
yok canım aslında öyle bir rahatsızlık falan yoktu. sorun yoktu yani. sayfaları okursan anlarsın az buçukAfıyet olsun cnm.ufacık bır kaçamak 1 haftamızı alıyor.dıkkat et cnm bu hafta cok guzel vermiştin devamı gelsin
Kesınlıkle katılıyorum cnm.anlaşabıldıgın bır takım olursa cok faydası oluyor
Afıyet olsun cnm.ınsan yemezse alışıyor aslında ,sendede öyle olmuş ne guzel
Gecmişolsun cnm.nasıl oldun
Yok cnm bızım takımda hiç bahsınız gelmedı.ben paylaşımda gordum bır goz attım ve senınde yazdığını ordan okudum.takımda ne yaşandı bılmıyorum fakat o kadar üye bu kadar rahatsız oldukları bır takımda nasıl yarışmışlar bunca zaman merakta etmedım degıl
Yemeseydin ıyı olurdu ama iş işten gecmiş.kacanaklar kılo vermeyı yavaşlatıyor cnm.
Mutlu pazarlar cnm
afiyet olsun canım.sabah: kk
leptinliyken cardio yapıldı.
akşam: patlıcan oturtma (Sadece kıyma ve patlıcandan), doyana kadar da peynirli salata ve bugdaylı yogurtlu semizotu salatası
afıyet olsun cnmsabah: kk
leptinliyken cardio yapıldı.
akşam: patlıcan oturtma (Sadece kıyma ve patlıcandan), doyana kadar da peynirli salata ve bugdaylı yogurtlu semizotu salatası
Ay cnm cıdden yenı farkettım.takıma yazıyorum dıye burayada yazıyorum sanıyordumben mi kaçırdım yoksa sen buraya menü yazmıyor musun artık canımpegasus07
eee tabi senin bir takımın var oraya yazıyorsunAy cnm cıdden yenı farkettım.takıma yazıyorum dıye burayada yazıyorum sanıyordum
Nasıl unuturum yedıklerımı yazmayı
Sen soylemesen uzun sure farketmezdim herhalde
çok güzel afiyet olsun. benim iyice karatay menüsü olmaktan çıktı. az sonra yazıcam. acilen toparlanmam lazım.Kızlar gercekten yedıklerımı yazmayı nasıl unuttum bılmıyorum.kusuruma bakmayın
Sabah
Soğanlı Yumurtalı Karatay,1avuc kıraz
Aksam
Dünden kalan ıspanak,Haşlama,turp
Su
2lt
Spor yok
Uyumadan beyaz cay
çok güzel olmuş afiyet olsun.İyi akşamlar kızlarYediklerimi yazayım
Sabah
KKK+tavada biber közlemesi
Akşam
Dünden az tavuk
Soğanlı biberli mantar kavurma
Patlıcan salatası
Bir avuç kiraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?