Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

keşkülü 1 lt sütten yapmıştım. 6 kaseye bölüştürmüştüm. üstüne birkaç tane çilek böldüm koydum öyle yedim ama fazla geldi. severek yemedim. şeker rahatsız etti (hindistancevizi şekeri). 4 kaseyi üstüne bol fındık serpip komşuya götürdüm :)) evde 1 kase kaldı:)) karatay sen ne güzel şeysin ki birkaç gündür pide- pilav kaçamağıma rağmen bu tatlıdan zevk aldırmadın bana

bugün başım çok fena tuttu. dişimin de etkisi var tabi. yazlık ayakkabı bakmam gerekiyordu. öğlen dışarı çıktım. orucum tabi ve öğlen güneşi. ağrım da iyice depreşti. çok zor geldim eve. ilaç da içemedim iftara kadar. sonra azaldı gibi oldu. ilaç içmedim. ama şimdi yine hissettirdi kendini. ben de ağrı kesici içtim.

Afıyet olsun cnm.ufacık bır kaçamak 1 haftamızı alıyor.dıkkat et cnm bu hafta cok guzel vermiştin devamı gelsin

Kırılan gururumu tamir ettin canım Teşekkür ederim canım Darısı en kısa sürede başına inşallah
Inşallah cnm.10 yıl oldu nerdeyse 60 ların altına inmediğim

Sabah
KKK
Akşam
Haşlanmış tavuk
Salata
3 mürdüm eriği
Afıyet olsun cnm.cok ıyı
eline sağlık canım.

Ucuz atlatmışsın
takımda kafa uyumu çok önemli.
Kesınlıkle katılıyorum cnm.anlaşabıldıgın bır takım olursa cok faydası oluyor

keşkülü yedim ama gerçekten tatlıdan çok uzaklaşmışım. bak buna da çok sevindim. severek yemedim. karatay işe yaramış bende
Afıyet olsun cnm.ınsan yemezse alışıyor aslında ,sendede öyle olmuş ne guzel
Gecmişolsun cnm.nasıl oldun

ayyy zehir yemiş gibiyim. ne kadar rahatsız oldum ya tatlıdan biraz kefir içeyim bari.

takım dağıldı diye ben de panik yaptım geçiyorum dedim ani bir kararla ama geçmeyeceğim canım. olaylar üzdü beni. içim rahat etmedi. konuştunuz mu takımda bizi? dillerdeyiz :))
Yok cnm bızım takımda hiç bahsınız gelmedı.ben paylaşımda gordum bır goz attım ve senınde yazdığını ordan okudum.takımda ne yaşandı bılmıyorum fakat o kadar üye bu kadar rahatsız oldukları bır takımda nasıl yarışmışlar bunca zaman merakta etmedım degıl
Ay kizlar ben dondurma yedim ya bir porsiyondan fazlaca cok olsun haftalik odulum sayiyim. Yarin devam herkese afiyet olsun
Yemeseydin ıyı olurdu ama iş işten gecmiş.kacanaklar kılo vermeyı yavaşlatıyor cnm.

mutlu pazarlar kızlar
Mutlu pazarlar cnm

yok canım aslında öyle bir rahatsızlık falan yoktu. sorun yoktu yani. sayfaları okursan anlarsın az buçuk

sabah: kk
leptinliyken cardio yapıldı.
akşam: patlıcan oturtma (Sadece kıyma ve patlıcandan), doyana kadar da peynirli salata ve bugdaylı yogurtlu semizotu salatası
afiyet olsun canım.

Kızlar gercekten yedıklerımı yazmayı nasıl unuttum bılmıyorum.kusuruma bakmayın

Sabah
Soğanlı Yumurtalı Karatay,1avuc kıraz
Aksam
Dünden kalan ıspanak,Haşlama,turp
Su
2lt
Spor yok
Uyumadan beyaz cay

İyi akşamlar kızlar Yediklerimi yazayım
Sabah
KKK+tavada biber közlemesi
Akşam
Dünden az tavuk
Soğanlı biberli mantar kavurma
Patlıcan salatası
Bir avuç kiraz

Ay cnm cıdden yenı farkettım.takıma yazıyorum dıye burayada yazıyorum sanıyordum

Nasıl unuturum yedıklerımı yazmayı
Sen soylemesen uzun sure farketmezdim herhalde
eee tabi senin bir takımın var oraya yazıyorsun

Kızlar gercekten yedıklerımı yazmayı nasıl unuttum bılmıyorum.kusuruma bakmayın

Sabah
Soğanlı Yumurtalı Karatay,1avuc kıraz
Aksam
Dünden kalan ıspanak,Haşlama,turp
Su
2lt
Spor yok
Uyumadan beyaz cay
çok güzel afiyet olsun. benim iyice karatay menüsü olmaktan çıktı. az sonra yazıcam. acilen toparlanmam lazım.

İyi akşamlar kızlar Yediklerimi yazayım
Sabah
KKK+tavada biber közlemesi
Akşam
Dünden az tavuk
Soğanlı biberli mantar kavurma
Patlıcan salatası
Bir avuç kiraz
çok güzel olmuş afiyet olsun.

sahur 03.30
omlet
1 dilim tulum peyniri
3 zeytin
5 dilim sucuk
2 tk petek bal ve tereyağı karışımı
1 parça pide
15 kiraz

iftar 19.45
1 kase köfteli çorba
3 yk etli kurufasulye
1 servis kaşığı parmesanlı makarna
kırmızı lahana salatası

ara 21.30
3 yk dondurma

sahurla beraber yatana kadar 1,5 lt den fazla su

baştan sona kötü bir menü ve karatayla ilgisi yok biliyorum. acilen toparlamam lazım bu menüleri

Kızlar iyi geceler.. Yazdıklarınızı okudum. Cvp yazamadım. Arkadaşlarla iftardaydık. Kalabalıktık epey. 01.30da döndük.

Ben büyük bir zaferle geldim. Yediklerim: Çorba, ızgara et, salata ve ayran

Yemediklerim: Bir sürü çeşit meyve, 3 çeşit tatlı ( baklava vb) , karataya uygun olmayan salatalar, içecekler vb..
Çok mutluyum. Böyle devam etmek ve normal halime dönmek istiyorum. Hem de çoookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…