cnm 2 hafta deneme suren var zaten.lısteye alınmamışsan dıskalıfıye olmuşta sayılmazsın.yanı onlar senı atmamış,sen istıfa etmişsinSenin grupta olduğunu bilmiyordum.En sevdiklerin nereye gittiyse sende onların yanına git olmazmı..Bu arada beni takımdan diskalifiye etmişler uğramadığım içinHiç umrumda değil biraz daha uğrasaydım diyeti bozardım.Sabahtan akşama kadar yemekten bahsediyorlardı
Ay bak bahsedince içime oturdu ya...Hayatımda ilk defa bir yerden atıldım
Afıyet oldun cnm.evrt ton olmamış ama yapacak bişey yokSahurum:
1 tabak mercimek çorbası
Ton balığı
Peynir ve fıstık..
Ton balığı uygun olmuyor galiba dimi? Off yiyecek bişey bulamadım..
Harıkasın cnmTartıda ucundan da olsa 60 ı görmekYıllardır ilk kez gördüm ya Darısı başınıza kızlar
Süpersin gercekten sporuna ilk fırsatta bakıyorumyaa çok garip önceden iki saatte bir acıkırdım başım dönmeye başlardı hemen bir haftadır sabah kahvaltısıyla acıkmıyorum şaka gibiben kahvaltıdan 6 saat sonra da tam leptinliyken bi de spor patlatıyorum. hiç halsizlik de yaşamadım bi kahve içip sporumu yapıyorum sonra akşam yemeğimi yiyorum. normalde spor yaparken halsiz olurdum ara ogun yaptıgım halde şaşkın durumdaym dedim bikaç gün geçsin acaba depolardan mı enerji harcıyorum da acıkmıyorum bir hafta oldu ama hala aynıyım bu arada yaptıgım sporumu da ekliyim forumdaki konusunu. belki bana eşlik eden olur.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/21-day-fix.845331/
ben bunun extreme versiyonunu yapıyorum çok hoşuma gitti çok da etkili kilo aldıgım için dağılmıştım ama hemen toparladı beni.
Afıyet olsun cnmsabah: iki yaşlanmış yumurta, peynir, bir çay bardagı ceviz fındık fıstık karışımı, on zeytin, salatalık domates
akşam: tavuk, patlıcan oturtma, salatalık domates
canım birşeyler atıştırmak istiyor
Afıyet olsun cnm.yıne cok guzelSabah
KKK
Akşam
Fırında patlıcan oturtma
Bir tahta kaşığı bulgur(ilk kez yedim 3 aydır :)
Cacık
3 mürdüm eriği
cnm 2 hafta deneme suren var zaten.lısteye alınmamışsan dıskalıfıye olmuşta sayılmazsın.yanı onlar senı atmamış,sen istıfa etmişsin
Kırılan gururumu tamir ettin canımHarıkasın cnmınanki kendim gıbı sevındım
Hazır 81 ı görmüşken moralini bozma diyetinede yansıyor canım ,şu 79 u gör biran evvel.sahur 03.30
1 yumurta
1,5 dilim tulum peyniri
5 zeytin
1,5 ceviz
1 dilim ekmek kadar pide
domates salatalık biber
1 kırmızı erik
iftar 19.45
etli türlü yemeği
2 yk pilav
salata
ara
keşkül (süt, badem, hindistancevizi şekeri) ben yaptım.
çilek
sahurla birlikte yatana kadar su 2 lt olur
1 saat yürüyüş
çok güzel darısı bana canımTartıda ucundan da olsa 60 ı görmekYıllardır ilk kez gördüm ya Darısı başınıza kızlar
evet karatay çok güzel.yaa çok garip önceden iki saatte bir acıkırdım başım dönmeye başlardı hemen bir haftadır sabah kahvaltısıyla acıkmıyorum şaka gibiben kahvaltıdan 6 saat sonra da tam leptinliyken bi de spor patlatıyorum. hiç halsizlik de yaşamadım bi kahve içip sporumu yapıyorum sonra akşam yemeğimi yiyorum. normalde spor yaparken halsiz olurdum ara ogun yaptıgım halde şaşkın durumdaym dedim bikaç gün geçsin acaba depolardan mı enerji harcıyorum da acıkmıyorum bir hafta oldu ama hala aynıyım bu arada yaptıgım sporumu da ekliyim forumdaki konusunu. belki bana eşlik eden olur.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/21-day-fix.845331/
ben bunun extreme versiyonunu yapıyorum çok hoşuma gitti çok da etkili kilo aldıgım için dağılmıştım ama hemen toparladı beni.
afiyet olsun. sakın bozma. yoğurt ya da ayran iç.sabah: iki yaşlanmış yumurta, peynir, bir çay bardagı ceviz fındık fıstık karışımı, on zeytin, salatalık domates
akşam: tavuk, patlıcan oturtma, salatalık domates
canım birşeyler atıştırmak istiyor
eline sağlık canım.Mssfreyza: 61,9-61,3-0,6
60kiloyum: 82,7-81-1,7
Esub: 70,7-70,3-0,4
Pegasus07: 63,8-62,9-0,9
Uysaliye:58,5 -57,8-0,7
ZO2718:67,2-66,6-0,6
Sekersi:69,4-68,6-0,8
Aynen canım ya katmer nedir ya ?Tereyağlı sıcak pide nedir?Hahahahaha.. Uğramamakla ıyi yapmissin
Amin canım tez zamanda inşallahçok güzel darısı bana canım
evet aynen öyle. bozmamam gerek. cumaya 79.8 i görmek istiyordum en azından. inşallah görürüm. canım çok istedi keşkül yaptım. ama içinde süt, badem unu ve hindsitan cevizi şekeri var. biraz yalnız nişasta var. biliyorum bunu da yememem lazım ama canım çok istedi ben de hcevizi şekeriyle yaptım. en azından glisemik indeki düşük bir şeker.Hazır 81 ı görmüşken moralini bozma diyetinede yansıyor canım ,şu 79 u gör biran evvel.
afiyet olsun çok güzel olmuş.Sabah
KKK
Akşam
Haşlanmış tavuk
Salata
3 mürdüm eriği
sen hangi takımdaydın?Aynen canım ya katmer nedir ya ?Tereyağlı sıcak pide nedir?En sevdiğim şeyler diyeti bozacaktım neredeyse Farklı diyetler uygulayan insanlarla aynı takımda olmak zor.Burası iyi bana zaten bütün kilolarımı burda verdim.
Ya 13 ya 14 hatırlamıyorum.Acemilik ettim ben ilk davet eden yere hiç bakmadan gittim.Tek tek grupları kontrol Edip kafama uyana istek yazsaydım iyi olurmuş.İlk kez katıldım acemiliğime geldi.Zaten son 3 kilom gerekte yoktu burası çok boştu ozaman.Motivasyon olur demiştim.Allah a şükür burası da doldu.Gerek kalmadı.sen hangi takımdaydın?
14. takımdır senin. çünkü 13. takım yeni açıldı.Ya 13 ya 14 hatırlamıyorum.Acemilik ettim ben ilk davet eden yere hiç bakmadan gittim.Tek tek grupları kontrol Edip kafama uyana istek yazsaydım iyi olurmuş.İlk kez katıldım acemiliğime geldi.Zaten son 3 kilom gerekte yoktu burası çok boştu ozaman.Motivasyon olur demiştim.Allah a şükür burası da doldu.Gerek kalmadı.
Afiyet olsun canım.keşkülü yedim ama gerçekten tatlıdan çok uzaklaşmışım. bak buna da çok sevindim. severek yemedim. karatay işe yaramış bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?