Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cnm 2 hafta deneme suren var zaten.lısteye alınmamışsan dıskalıfıye olmuşta sayılmazsın.yanı onlar senı atmamış,sen istıfa etmişsin

Ay bak bahsedince içime oturdu ya...Hayatımda ilk defa bir yerden atıldım

Sahurum:
1 tabak mercimek çorbası
Ton balığı
Peynir ve fıstık..

Ton balığı uygun olmuyor galiba dimi? Off yiyecek bişey bulamadım..
Afıyet oldun cnm.evrt ton olmamış ama yapacak bişey yok
Tartıda ucundan da olsa 60 ı görmekYıllardır ilk kez gördüm yaDarısı başınıza kızlar
Harıkasın cnmınanki kendim gıbı sevındım

Süpersin gercekten sporuna ilk fırsatta bakıyorum

Afıyet olsun cnm

sahur 03.30
1 yumurta
1,5 dilim tulum peyniri
5 zeytin
1,5 ceviz
1 dilim ekmek kadar pide
domates salatalık biber
1 kırmızı erik

iftar 19.45
etli türlü yemeği
2 yk pilav
salata

ara
keşkül (süt, badem, hindistancevizi şekeri) ben yaptım.
çilek

sahurla birlikte yatana kadar su 2 lt olur
1 saat yürüyüş

kızlar benim bu birkaç gündür moral bozukluğundan menü de şaştı. karbonhidrat çoğaldı farkındayım. dikkat edeceğim.

Hazır 81 ı görmüşken moralini bozma diyetinede yansıyor canım ,şu 79 u gör biran evvel.

Tartıda ucundan da olsa 60 ı görmekYıllardır ilk kez gördüm yaDarısı başınıza kızlar
çok güzel darısı bana canım

evet karatay çok güzel.

afiyet olsun. sakın bozma. yoğurt ya da ayran iç.

Mssfreyza: 61,9-61,3-0,6
60kiloyum: 82,7-81-1,7
Esub: 70,7-70,3-0,4
Pegasus07: 63,8-62,9-0,9
Uysaliye:58,5 -57,8-0,7
ZO2718:67,2-66,6-0,6
Sekersi:69,4-68,6-0,8
eline sağlık canım.

Hahahahaha.. Uğramamakla ıyi yapmissin
Aynen canım ya katmer nedir ya ?Tereyağlı sıcak pide nedir?En sevdiğim şeyler diyeti bozacaktım neredeyseFarklı diyetler uygulayan insanlarla aynı takımda olmak zor.Burası iyi bana zaten bütün kilolarımı burda verdim.

Hazır 81 ı görmüşken moralini bozma diyetinede yansıyor canım ,şu 79 u gör biran evvel.
evet aynen öyle. bozmamam gerek. cumaya 79.8 i görmek istiyordum en azından. inşallah görürüm. canım çok istedi keşkül yaptım. ama içinde süt, badem unu ve hindsitan cevizi şekeri var. biraz yalnız nişasta var. biliyorum bunu da yememem lazım ama canım çok istedi ben de hcevizi şekeriyle yaptım. en azından glisemik indeki düşük bir şeker.

Sabah
KKK
Akşam
Haşlanmış tavuk
Salata
3 mürdüm eriği
afiyet olsun çok güzel olmuş.

sen hangi takımdaydın?

sen hangi takımdaydın?
Ya 13 ya 14 hatırlamıyorum.Acemilik ettim ben ilk davet eden yere hiç bakmadan gittim.Tek tek grupları kontrol Edip kafama uyana istek yazsaydım iyi olurmuş.İlk kez katıldım acemiliğime geldi.Zaten son 3 kilom gerekte yoktu burası çok boştu ozaman.Motivasyon olur demiştim.Allah a şükür burası da doldu.Gerek kalmadı.

14. takımdır senin. çünkü 13. takım yeni açıldı.
evet senin için gerek yok. kilon gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…