• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar kofte yapıyım kendıme akşama diyorum ne konulcak bunun ıcıne ya un yok ekmek yok yulaf kepegı koyayım dedım o da yasak nasıl olacak bu kofte bı akıl verın:KK48:

ben bazeen ekmeksiz yapardım. kıyma, baharat,maydanoz koy, biz arada ince ve küçük doğranmış kırmızı biberde koyuyoruz güzel oluyor. yumurta koymazsan cıvık olmaz ekmeğe ihtiyaç duymazsın

Mssfreyza: 61,9-61,3-0,6
60kiloyum: 82,7
Esub: 70,7
Pegasus07: 63,8-62,9-0,9
Uysaliye:58,5 -57,8-0,7
ZO2718:67,2
Sekersi:69,4

Bende yarın olurum büyük ihtimalle.Cumaya kadar belki biraz ödemin azalır.Benim üçüncü günden itibaren kilom azar azar düşmeye başlıyor.
toplu verıyorsun cnm sen.❤️

Kizlar dunku yediklerimi yazamadim hemen yaziyorum dunku menum:
Sabah:klasik.karatay kahvaltisi
Aksam:bolca tavuk, bir kaae yogurt corbasi, salatalik domates
Afıyet olsun cnm.cok guzel❤️
kötü çekiyor canım ya. çekmiyor aslında eti bildiğin eziyor. kıyma gibi çekmiyor yani
Iade edebılseydin keşke .:(
ne faydası var canım kombu çayının
Cnm ne faydası yokkı.:KK70:goggleden arat istersen uzun uzun anlatıyorlar faydalarını❤️❤️

Merhaba kızlar; ben bugün taaaaa saat:KK11:40 da kahvaltı yapabildim
Dünkü öğünlerim;

10:00-peynir,zeytin,5 ceviz,dom.salatalık, az helva

16:10-1 por.peynir ,2 ceviz,dom.

20:00:4 kızartma köfte,salata,cacık

24:00:bitki çayı

1,5 saatlik yürüyüş
Afıyet olsun cnm❤️

Ben ilk haftamı 61600 ile tamamladım pazartesi, ondan sonra 3 kilo vereceğimi yazmıştım.57500 de diyetimi bitireceğim.Belki düz 57 de yapabilirim moralime bağlı.20 temmuzda tamamlarım inşallah.7 Ağustos ta izne ayrılıyoruz 17 günde koruma yaparım.İnşallah bir daha 60 ı görmem tartıda ömür boyu:dua:
ınanıyorumkı verırsın cnm.bır dahada gormezsın 60 ları❤️❤️

Sabah klasik karatay kahvaltisi
Aksam da ayni cunku yemek yoook. Zararli yemekten iyidir diye dusunuyorm
Afıyet olsun cnm.cok ıyı dusunmuşsun:sus:

Sabah
KKK
Akşam
2 tabak yeşil mercimek
3 gün kurusu
Sütlü kahve
Afıyet olsun cnm❤️
evet aynen öyle:KK48:

o ne peyniri canım? sen yurt dışında mısın?

evet bayağı bi ekstra oldu:KK70:

çok güzel.

afiyet olsun.

inşallah canım:dua:
Cnm köy peyniri.bıdonlara basıyorlar büyük kalıplar halinde❤️

Selam herkese:KK36:
Hic uyamiyorum iyice dagildim iftar sonrasi tatli istegime engel olamiyorum yarin kaç kiloyum gorucem artik yine:duduk:çıkmaz umarim:)

Kacamaksız uygulayanlari kutluyorum gun sonunda kacamaksız gecirilen bir gunun mutlulugunu özledim:KK39:
Bayramdan sonra mutlaka verırsın cnm❤️

sahur 03.30
sucuklu sebzeli yumurta
2 zeytin
tulum peyniri
1,5 dilim ekşimaya ekmek
domates salatalık

iftar 20.45
1 kase işkembe çorbası
2 servis kaşığı yumurtalı taze fasulye kavurması
1 parça pide
cacık

ara 21.30
3 orta boy kırmızı erik
6 kiraz

sahurla birlikte 1,5 lt su
45+10 toplam 55 dk tempolu yürüyüş
Afıyet olsun❤️

kızlar ben kilo vermişim:halay:
Tebrıkler cnm.ne kadar vermişsin :)

Karpuz zaafim var benim de tatli olmadimi cok karpuz yiyorum ramazanda sımardım iyice ama toparlicam yarin bir kiloma bakıyim. regl yaklasti 5 güne olurum sonrasi bayram falan :KK53:en azindan kilomu sabit tutsam tatile kadar 1 ayim oluyo sıkı bir karatayla 5 kilo veririm diye dusunuyorum:işsiz:
1 ayda 5 kılo nedırkı mutlaka verırsın :)

Günaydın kızlar ❤️❤️
Geç oldu ama gunaydın cnm:)

Günaydın herkese :KK3:
Dünkü iftar..
1 tabak et (güveçte)
Cacık

Sahur
1 yumurta
Biraz peynir
Çeyrek çay bard yer fıstığı
Bol bol da su içtim.
Bgn öğleden sonra bildiririm kilomu. Eve o zaman gidicem. Inş hepimiz kilo vermişizdir :KK19:
Afıyet olsun cnm

Günaydın günaydın Günaydınnnnnnnnnnn herkese kilo vermiş bir arkadaşını olarak şakıyorum tabi :)

Bu arada sabah tartının bir oyununa geldim bir çıktım tartıya 56.2 ben şok tabii sonra tartının yerini değiştirdim 57.8 ile karşınıza geldim şekerler reglimin 2. günü ve -700 ile güne başlamak süper oldu. Bu arada hepinizin yazılarını tek tek okudum hepinizin menüleri çok iyi afiyet olsun hepinize. Tatlı krizlerini de aşmak için ha gayret diyorum.
Tebrıkler cnm harıka❤️

61300 üm arkadaşlar 600gr vermişim.Dün regli oldum haftaya daha çok veririm inşallah:dua:
Cok guzel cnm.regl haftası eksılerdesin.tebrıkler❤️
Tebrik ederim canım ❤️
Tesekkur ederım❤️❤️

Kızlar kılo guncellemesini nereye yapuyorsunuz benı ekledınız mı kendi kilomu unuttum yav :KK48:
Cnm bu günkü kılonu yazarsan eklerim :)

Kızlar kofte yapıyım kendıme akşama diyorum ne konulcak bunun ıcıne ya un yok ekmek yok yulaf kepegı koyayım dedım o da yasak nasıl olacak bu kofte bı akıl verın:KK48:
Ekmek harıc bıldıgın gıbı yap.yasakları koyma yani :)
pegasus yapacak galiba müsait olunca
Geldim cnm.2 Numaram bıraz rahatsız ANCA zaman buldum❤️

Kızına çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir şeyi yoktur.5 haftaya 5 kilo.Gider canım ya, biz haftada 1 kilo vermeye alışığız :nazar:
Cok tesekkur ederım cnm benım❤️üşütmüş galıba.şimdi daha iyi
Bıraz spora yuklenmem Lazım aslında .bırazda aksam yemegını erkene alırsam gıder dıye düşünüyorum :))

Kızlar 5 haftam var hedefıme ulaşmak için.5 hafta sonra tatıle gıdıyoruz.umarım 58 olurum

Maşallah pegasus canım hiç birini atlamadan hepsine yorum yazmışsın teşekkür ederiz. Ayyy kuzum kaç yaşında çok geçmiş olsun. Çocuklarımız hastalanmasın yaaaaaaa. Valla bende hastayım hem adet, hem boğaz , hem diş bugün hep oturdum valla.

Maşallah pegasus canım hiç birini atlamadan hepsine yorum yazmışsın teşekkür ederiz. Ayyy kuzum kaç yaşında çok geçmiş olsun. Çocuklarımız hastalanmasın yaaaaaaa. Valla bende hastayım hem adet, hem boğaz , hem diş bugün hep oturdum valla.
❤️❤️8yaşında cnm.dun yuzmedeydık üşüttü galıba.
Sanada gecmişolsun cnm❤️

Sabah
KKK
Akşam
Fırında patlıcan oturtma
Bir tahta kaşığı bulgur(ilk kez yedim 3 aydır :)
Cacık
3 mürdüm eriği

Kızlar kusura bakmayın bu saat oldu. Annemlerdeyiz iftar kalabalik malum...Hic okuyamadım yazdıklarınızı. Kilomu söyleyip kaçıyorum. 70.3 :KK52:
Kaçamak da yapmadım ama az gidiyor. Olsun napalim hiç yoktan iyidır. Toplamda 7 kilo oldu :KK76:

Back