Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kilonda değişiklik yokmu canım?
ay var ya. önceki buraya yazdıgımı kilomu unutmuştum bugun tartıldım halbukı değişiklik yok sandım. pegasus yazınca farkettim. ilk buraya yazdıgım kilom 69.4 müş. bu sabah 68.6 çıktım. bugun karataydakı 6. gunumdu. ama ilk kiloyu karatayın ilk günü yazmadım. daha bile fazladır ilk kilom. pegasus farkederse günceller belki benim kilomu. bi de hala regl şişkinliği var. ona ragmen kilo da vermişim. ama sorun zaten 68ten asagısını göremiyorum insallah karatayla görürüm

kızlar bir de hafiften bi baş agrısı vurmaya başladı benı. size de olmuşmuydu. sonucta her zamankinden az karbonhıdrat tüketiyoruz

Tebrik ederim canım

kızlar merhaba menü yazmak gelmiyor içimden. moralim bozuk. içimden gelmiyor. ama size merhaba demek istedim. sporumu yazayım. öğlen 60 dk akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş yaptım.
ayrıca 81 kiloya inmişim.

kızlar bir de hafiften bi baş agrısı vurmaya başladı benı. size de olmuşmuydu. sonucta her zamankinden az karbonhıdrat tüketiyoruz
Tebrik ederim canım ne güzel vermişsin daha şişliğin bile inmeden.Devamıda gelir merak etme biz 70 küsurlardan geldik bu kilolara.İlk iki hafta baş ağrısı halsizlik oluyor.Dediğin gibi karbonhidrat eksikliğinden oluyormuş.Benim gözlerimde kararıyordu.

Umarım kötü bir şey olmamıştır canım.Tebrik ederim

tebrıkler cnm.Sonuçta vermişsin ya onemlı olan bu

@sekersi
Cnm ılk geldıgınde 69 kılo cıvarıyım yazmışsın,sonrasında 69,4 olarak guncellemişsin.kılonla ılgılı baska bışey yazmamışsın.bende en net olan 69,4 ü ekledim listeye.
Tebrık ederım umarım bu defa gorursun
Bende oluyor bazeN bas ağrısı
Tebrıkler cnm
takımda sorun oldu da dağıldık. motivasyonum düştü. teşekkür ederim.
Okudum ,topluca 13. Takıma geçmişsiniz :))

takımda sorun oldu da dağıldık. motivasyonum düştü. teşekkür ederim.
Senin grupta olduğunu bilmiyordum.En sevdiklerin nereye gittiyse sende onların yanına git olmazmı..Bu arada beni takımdan diskalifiye etmişler uğramadığım içinHiç umrumda değil biraz daha uğrasaydım diyeti bozardım.Sabahtan akşama kadar yemekten bahsediyorlardı

Evet evet ilk geldiğimde 69 civariyim dedm tartilmamistim tam. Daha sonra tartildim net kilom 69.4tu.

Hahahahaha.. Uğramamakla ıyi yapmissin

hahaha yemek tariflerimi veriyorlardı valla açıkçası ben şu anda farklı bir takım istiyorum.

Ay bak bahsedince içime oturdu ya...Hayatımda ilk defa bir yerden atıldım
gerçekten kötü olmuş

Sahurum:
1 tabak mercimek çorbası
Ton balığı
Peynir ve fıstık..

Ton balığı uygun olmuyor galiba dimi? Off yiyecek bişey bulamadım..
afiyet olsun canım. olsun canım arada o kadar olur.

yaa çok garip önceden iki saatte bir acıkırdım başım dönmeye başlardı hemen bir haftadır sabah kahvaltısıyla acıkmıyorum şaka gibi ben kahvaltıdan 6 saat sonra da tam leptinliyken bi de spor patlatıyorum. hiç halsizlik de yaşamadım bi kahve içip sporumu yapıyorum sonra akşam yemeğimi yiyorum. normalde spor yaparken halsiz olurdum ara ogun yaptıgım halde şaşkın durumdaym dedim bikaç gün geçsin acaba depolardan mı enerji harcıyorum da acıkmıyorum bir hafta oldu ama hala aynıyım bu arada yaptıgım sporumu da ekliyim forumdaki konusunu. belki bana eşlik eden olur.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/21-day-fix.845331/

ben bunun extreme versiyonunu yapıyorum çok hoşuma gitti çok da etkili kilo aldıgım için dağılmıştım ama hemen toparladı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…