Kızlar kofte yapıyım kendıme akşama diyorum ne konulcak bunun ıcıne ya un yok ekmek yok yulaf kepegı koyayım dedım o da yasak nasıl olacak bu kofte bı akıl verın
toplu verıyorsun cnm sen.Bende yarın olurum büyük ihtimalle.Cumaya kadar belki biraz ödemin azalır.Benim üçüncü günden itibaren kilom azar azar düşmeye başlıyor.
Afıyet olsun cnm.cok guzelKizlar dunku yediklerimi yazamadim hemen yaziyorum dunku menum:
Sabah:klasik.karatay kahvaltisi
Aksam:bolca tavuk, bir kaae yogurt corbasi, salatalik domates
Iade edebılseydin keşke .kötü çekiyor canım ya. çekmiyor aslında eti bildiğin eziyor. kıyma gibi çekmiyor yani
Cnm ne faydası yokkı.ne faydası var canım kombu çayının
Afıyet olsun cnmMerhaba kızlar; ben bugün taaaaa saat40 da kahvaltı yapabildim
Dünkü öğünlerim;
10:00-peynir,zeytin,5 ceviz,dom.salatalık, az helva
16:10-1 por.peynir ,2 ceviz,dom.
20:00:4 kızartma köfte,salata,cacık
24:00:bitki çayı
1,5 saatlik yürüyüş
ınanıyorumkı verırsın cnm.bır dahada gormezsın 60 larıBen ilk haftamı 61600 ile tamamladım pazartesi, ondan sonra 3 kilo vereceğimi yazmıştım.57500 de diyetimi bitireceğim.Belki düz 57 de yapabilirim moralime bağlı.20 temmuzda tamamlarım inşallah.7 Ağustos ta izne ayrılıyoruz 17 günde koruma yaparım.İnşallah bir daha 60 ı görmem tartıda ömür boyu
Afıyet olsun cnm.cok ıyı dusunmuşsunSabah klasik karatay kahvaltisi
Aksam da ayni cunku yemek yoook. Zararli yemekten iyidir diye dusunuyorm
Afıyet olsun cnmSabah
KKK
Akşam
2 tabak yeşil mercimek
3 gün kurusu
Sütlü kahve
Cnm köy peyniri.bıdonlara basıyorlar büyük kalıplar halindeevet aynen öyle
o ne peyniri canım? sen yurt dışında mısın?
evet bayağı bi ekstra oldu
çok güzel.
afiyet olsun.
inşallah canım
Bayramdan sonra mutlaka verırsın cnmSelam herkese
Hic uyamiyorum iyice dagildim iftar sonrasi tatli istegime engel olamiyorum yarin kaç kiloyum gorucem artik yineçıkmaz umarim:)
Kacamaksız uygulayanlari kutluyorum gun sonunda kacamaksız gecirilen bir gunun mutlulugunu özledim
Afıyet olsunsahur 03.30
sucuklu sebzeli yumurta
2 zeytin
tulum peyniri
1,5 dilim ekşimaya ekmek
domates salatalık
iftar 20.45
1 kase işkembe çorbası
2 servis kaşığı yumurtalı taze fasulye kavurması
1 parça pide
cacık
ara 21.30
3 orta boy kırmızı erik
6 kiraz
sahurla birlikte 1,5 lt su
45+10 toplam 55 dk tempolu yürüyüş
Tebrıkler cnm.ne kadar vermişsin :)kızlar ben kilo vermişim
1 ayda 5 kılo nedırkı mutlaka verırsın :)Karpuz zaafim var benim de tatli olmadimi cok karpuz yiyorum ramazanda sımardım iyice ama toparlicam yarin bir kiloma bakıyim. regl yaklasti 5 güne olurum sonrasi bayram falanen azindan kilomu sabit tutsam tatile kadar 1 ayim oluyo sıkı bir karatayla 5 kilo veririm diye dusunuyorum
Geç oldu ama gunaydın cnm:)Günaydın kızlar
Afıyet olsun cnmGünaydın herkese
Dünkü iftar..
1 tabak et (güveçte)
Cacık
Sahur
1 yumurta
Biraz peynir
Çeyrek çay bard yer fıstığı
Bol bol da su içtim.
Bgn öğleden sonra bildiririm kilomu. Eve o zaman gidicem. Inş hepimiz kilo vermişizdir
Tebrıkler cnm harıkaGünaydın günaydın Günaydınnnnnnnnnnn herkese kilo vermiş bir arkadaşını olarak şakıyorum tabi :)
Bu arada sabah tartının bir oyununa geldim bir çıktım tartıya 56.2 ben şok tabii sonra tartının yerini değiştirdim 57.8 ile karşınıza geldim şekerler reglimin 2. günü ve -700 ile güne başlamak süper oldu. Bu arada hepinizin yazılarını tek tek okudum hepinizin menüleri çok iyi afiyet olsun hepinize. Tatlı krizlerini de aşmak için ha gayret diyorum.
Cok guzel cnm.regl haftası eksılerdesin.tebrıkler61300 üm arkadaşlar 600gr vermişim.Dün regli oldum haftaya daha çok veririm inşallah
Tesekkur ederımTebrik ederim canım
Cnm bu günkü kılonu yazarsan eklerim :)Kızlar kılo guncellemesini nereye yapuyorsunuz benı ekledınız mı kendi kilomu unuttum yav
Ekmek harıc bıldıgın gıbı yap.yasakları koyma yani :)Kızlar kofte yapıyım kendıme akşama diyorum ne konulcak bunun ıcıne ya un yok ekmek yok yulaf kepegı koyayım dedım o da yasak nasıl olacak bu kofte bı akıl verın
Geldim cnm.2 Numaram bıraz rahatsız ANCA zaman buldumpegasus yapacak galiba müsait olunca
Kızına çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir şeyi yoktur.5 haftaya 5 kilo.Gider canım ya, biz haftada 1 kilo vermeye alışığızKızlar 5 haftam var hedefıme ulaşmak için.5 hafta sonra tatıle gıdıyoruz.umarım 58 olurum
Cok tesekkur ederım cnm benımKızına çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir şeyi yoktur.5 haftaya 5 kilo.Gider canım ya, biz haftada 1 kilo vermeye alışığız
Kızlar 5 haftam var hedefıme ulaşmak için.5 hafta sonra tatıle gıdıyoruz.umarım 58 olurum
Ahaha tutmuşumdur dimi:)))Verirsin tabi canım.Ne güzel ödem tutmuşsundur sen şimdiOzaman bayramdan sonra burdasın
Super canim harikasun61300 üm arkadaşlar 600gr vermişim.Dün regli oldum haftaya daha çok veririm inşallah
Supersin canimSlm kızlar.62,9 .900 gr vermişim.ögleden sonra geçmişe bakıp lısteyı hazırlayacağım
Gecmis olsun canimCok tesekkur ederım cnm benımüşütmüş galıba.şimdi daha iyi
Bıraz spora yuklenmem Lazım aslında .bırazda aksam yemegını erkene alırsam gıder dıye düşünüyorum :))
tesekkur ederim cnmSupersin canim
Sagol cnm benimGecmis olsun canim
Iyi fikir ben de spora agirlik vericem
Tebrıkler cnm benimFoto yuklemeye calistim ama malesef basaramadim:)
66.6 tartildim
Maşallah pegasus canım hiç birini atlamadan hepsine yorum yazmışsın teşekkür ederiz. Ayyy kuzum kaç yaşında çok geçmiş olsun. Çocuklarımız hastalanmasın yaaaaaaa. Valla bende hastayım hem adet, hem boğaz , hem diş bugün hep oturdum valla.
Kilonda değişiklik yokmu canım?Kızlar kılo guncellemesini nereye yapuyorsunuz benı ekledınız mı kendi kilomu unuttum yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?