Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım Devamını dilerim.Çok merak ediyorum ya biran evvel yarın olsada herkesin kilosunu öğrensek..kızlar ben kilo vermişim
Karpuz zaafim var benim de tatli olmadimi cok karpuz yiyorum ramazanda sımardım iyice ama toparlicam yarin bir kiloma bakıyim. regl yaklasti 5 güne olurum sonrasi bayram falan en azindan kilomu sabit tutsam tatile kadar 1 ayim oluyo sıkı bir karatayla 5 kilo veririm diye dusunuyorumNerelerdesin canım tatilinize az kaldı.Geçen hafta her akşam meyve yedim o yüzden menülerimi arkadaşlar kötü etkilenmesin diye yazmadım.Tatlı krizini kirazla falan atlatamıyormusun.Sende kirazla kayısıyla falan geçiştirsen olmazmı?
Verirsin tabi canım.Ne güzel ödem tutmuşsundur sen şimdi Ozaman bayramdan sonra burdasınKarpuz zaafim var benim de tatli olmadimi cok karpuz yiyorum ramazanda sımardım iyice ama toparlicam yarin bir kiloma bakıyim. regl yaklasti 5 güne olurum sonrasi bayram falan en azindan kilomu sabit tutsam tatile kadar 1 ayim oluyo sıkı bir karatayla 5 kilo veririm diye dusunuyorum
Adına sevindim canım benim iki haftadan sonra gözüm yumurta görmek istemez bazen 2 bardak sütlü kahve ceviz ve kuru erik le kahvaltı yaptığım olur Karatay da bana en zor gelen şey kahvaltı olayı zaten.Mide küçülüyor herhalde.
Ben ilk haftamı 61600 ile tamamladım pazartesi, ondan sonra 3 kilo vereceğimi yazmıştım.57500 de diyetimi bitireceğim.Belki düz 57 de yapabilirim moralime bağlı.20 temmuzda tamamlarım inşallah.7 Ağustos ta izne ayrılıyoruz 17 günde koruma yaparım.İnşallah bir daha 60 ı görmem tartıda ömür boyu
Afiyet olsun canım.Günaydın herkese
Dünkü iftar..
1 tabak et (güveçte)
Cacık
Sahur
1 yumurta
Biraz peynir
Çeyrek çay bard yer fıstığı
Bol bol da su içtim.
Bgn öğleden sonra bildiririm kilomu. Eve o zaman gidicem. Inş hepimiz kilo vermişizdir
Tebrik ederim canım 700gr harika devamıda gelsin inşallah.Günaydın günaydın Günaydınnnnnnnnnnn herkese kilo vermiş bir arkadaşını olarak şakıyorum tabi :)
Bu arada sabah tartının bir oyununa geldim bir çıktım tartıya 56.2 ben şok tabii sonra tartının yerini değiştirdim 57.8 ile karşınıza geldim şekerler reglimin 2. günü ve -700 ile güne başlamak süper oldu. Bu arada hepinizin yazılarını tek tek okudum hepinizin menüleri çok iyi afiyet olsun hepinize. Tatlı krizlerini de aşmak için ha gayret diyorum.
Tebrik ederim canım 700gr harika devamıda gelsin inşallah.
61300 üm arkadaşlar 600gr vermişim.Dün regli oldum haftaya daha çok veririm inşallah
Teşekkür ederim canım Aynen gitsinde yeterki az çok farketmez.Yarım kiloda çok iyi Allah a şükür.Tebrik ederim canım. Eksi olsunda gerçekten az çok dememek gerek. 100 gr bile gitse iyi birşeyler yapıyoruz demektir.
Tebrik ederim canımSlm kızlar.62,9 .900 gr vermişim.ögleden sonra geçmişe bakıp lısteyı hazırlayacağım
Kızlar kılo guncellemesini nereye yapuyorsunuz benı ekledınız mı kendi kilomu unuttum yav