• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Nerelerdesin canım tatilinize az kaldı.Geçen hafta her akşam meyve yedim o yüzden menülerimi arkadaşlar kötü etkilenmesin diye yazmadım.Tatlı krizini kirazla falan atlatamıyormusun.Sende kirazla kayısıyla falan geçiştirsen olmazmı?
Karpuz zaafim var benim de tatli olmadimi cok karpuz yiyorum ramazanda sımardım iyice ama toparlicam yarin bir kiloma bakıyim. regl yaklasti 5 güne olurum sonrasi bayram falan :KK53:en azindan kilomu sabit tutsam tatile kadar 1 ayim oluyo sıkı bir karatayla 5 kilo veririm diye dusunuyorum:işsiz:

Karpuz zaafim var benim de tatli olmadimi cok karpuz yiyorum ramazanda sımardım iyice ama toparlicam yarin bir kiloma bakıyim. regl yaklasti 5 güne olurum sonrasi bayram falan :KK53:en azindan kilomu sabit tutsam tatile kadar 1 ayim oluyo sıkı bir karatayla 5 kilo veririm diye dusunuyorum:işsiz:
Verirsin tabi canım.Ne güzel ödem tutmuşsundur sen şimdi :KK48:Ozaman bayramdan sonra burdasın:KK73:

Günaydın herkese :KK3:
Dünkü iftar..
1 tabak et (güveçte)
Cacık

Sahur
1 yumurta
Biraz peynir
Çeyrek çay bard yer fıstığı
Bol bol da su içtim.
Bgn öğleden sonra bildiririm kilomu. Eve o zaman gidicem. Inş hepimiz kilo vermişizdir :KK19:

Adına sevindim canım benim iki haftadan sonra gözüm yumurta görmek istemez bazen 2 bardak sütlü kahve ceviz ve kuru erik le kahvaltı yaptığım olur Karatay da bana en zor gelen şey kahvaltı olayı zaten.Mide küçülüyor herhalde.

En sevdiğim öğün kahvaltı canım ama yumurta yiyemiyorum ben ekmeği de aramamak süper oldu. tabii mide küçüldükçe yeme isteği azalır.

Ben ilk haftamı 61600 ile tamamladım pazartesi, ondan sonra 3 kilo vereceğimi yazmıştım.57500 de diyetimi bitireceğim.Belki düz 57 de yapabilirim moralime bağlı.20 temmuzda tamamlarım inşallah.7 Ağustos ta izne ayrılıyoruz 17 günde koruma yaparım.İnşallah bir daha 60 ı görmem tartıda ömür boyu:dua:

ahhh umarım canım 57 olursun ve bir daha 60 ı hiç görmezsin. Bu arada 57 kesin olursun bu istikrarla ama sonrası önemli işte hepimiz ona dikkat etmeliyiz.

Günaydın günaydın Günaydınnnnnnnnnnn herkese kilo vermiş bir arkadaşını olarak şakıyorum tabi :)

Bu arada sabah tartının bir oyununa geldim bir çıktım tartıya 56.2 ben şok tabii sonra tartının yerini değiştirdim 57.8 ile karşınıza geldim şekerler reglimin 2. günü ve -700 ile güne başlamak süper oldu. Bu arada hepinizin yazılarını tek tek okudum hepinizin menüleri çok iyi afiyet olsun hepinize. Tatlı krizlerini de aşmak için ha gayret diyorum.

Günaydın herkese :KK3:
Dünkü iftar..
1 tabak et (güveçte)
Cacık

Sahur
1 yumurta
Biraz peynir
Çeyrek çay bard yer fıstığı
Bol bol da su içtim.
Bgn öğleden sonra bildiririm kilomu. Eve o zaman gidicem. Inş hepimiz kilo vermişizdir :KK19:
Afiyet olsun canım.

Günaydın günaydın Günaydınnnnnnnnnnn herkese kilo vermiş bir arkadaşını olarak şakıyorum tabi :)

Bu arada sabah tartının bir oyununa geldim bir çıktım tartıya 56.2 ben şok tabii sonra tartının yerini değiştirdim 57.8 ile karşınıza geldim şekerler reglimin 2. günü ve -700 ile güne başlamak süper oldu. Bu arada hepinizin yazılarını tek tek okudum hepinizin menüleri çok iyi afiyet olsun hepinize. Tatlı krizlerini de aşmak için ha gayret diyorum.
Tebrik ederim canım ❤️ 700gr harika:KK73: devamıda gelsin inşallah.

Back